Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10

a dali go pamtite 4oekov koj e:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
go obozavam poradi nego ja zasakav barcelona

VIVA LA BARCA

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
да,со валенсија беше..3:3 мислам дека заврши таа утакмица,на барса и беше доволно да не изгуби ја мислам.

иначе позз до сите каталонци :)
го следам форумов и фан клубоФ одамна..ама не можев да одолеам а да не се регистрирам после ел класико :)
3-2 заврши мечот со Валенсија.
Овој гол беше еден од најубавите голови постигнати досега.
Сезона 2000/01,само победа и носеше 4то место на Барса.
Ех каков играч беше Ривалдо,вистински виртуоз,неверојатен дриблер,шутер,даде премногу за клубот,одсекогаш Барса имала вистински велемајстори на фудбалската игра,секоја генерација имала еден голем предводник.
Мене единствено ми е криво за Хуан Роман Рикелме шо не успеа да се снајде во тимот,станува збор за неверојатен играч.
Toa e тоа,не можат сите играчи да се снајдат во овој голем тим,успеваат само најупорните,конкуренцијата е страшна за секое место во тимот.
Одиме напред,нема пречки кои момците од Блау Грана не можат да ги прескокнат:cuc::cuc::pehar:
Очекувам титули во сите 3 најквалитетни колективни спорта-во фудбал се е кажано,во кошарка Барса е прва на табела во АСБ лига,во Евро Лига е најсериозен кандидат за тронот,во ракомет имаме страшен тим.очекувам титула од ЛШ.
Се на се,спортското друштво на FC Barcelona е најдобро во цела Европа.
Viska Barca,Viska Kataluna:cuc:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
3-2 заврши мечот со Валенсија.
Овој гол беше еден од најубавите голови постигнати досега.
Сезона 2000/01,само победа и носеше 4то место на Барса.
Ех каков играч беше Ривалдо,вистински виртуоз,неверојатен дриблер,шутер,даде премногу за клубот,одсекогаш Барса имала вистински велемајстори на фудбалската игра,секоја генерација имала еден голем предводник.
Мене единствено ми е криво за Хуан Роман Рикелме шо не успеа да се снајде во тимот,станува збор за неверојатен играч.
Toa e тоа,не можат сите играчи да се снајдат во овој голем тим,успеваат само најупорните,конкуренцијата е страшна за секое место во тимот.
Одиме напред,нема пречки кои момците од Блау Грана не можат да ги прескокнат:cuc::cuc::pehar:
Очекувам титули во сите 3 најквалитетни колективни спорта-во фудбал се е кажано,во кошарка Барса е прва на табела во АСБ лига,во Евро Лига е најсериозен кандидат за тронот,во ракомет имаме страшен тим.очекувам титула од ЛШ.
Се на се,спортското друштво на FC Barcelona е најдобро во цела Европа.
Viska Barca,Viska Kataluna:cuc:
Да Рикелме дојде како големо засилување..но не го покажа својот талент во Барса.Едноставно има играчи кои не можат да се покажат во големи тимови.
Исто така и Мендиета дојде како големо засилување,во тоа време еден од најдобрите шпански играчи...но и од него ништо!

Клајверт многу го сакав...вистински гол-играч :)
Барса не ја засакав поради некој играч туку не знам како дете тогаш дали ми беа привлечни боите на дресовите....или самото име....а иначе од детството идол ми беше Роналдо(оригиналот бе :) )

На мечот против Депортиво можеби треба да му се даде одмор на Меси...но како што кажа Пеп нема одмор во овој дел од сезоната.

А за Еспањол...чуствувам дека ќе ги декласираме онака баш за инает :)

Пујол денес полни 32 години..нека му е среќен роденденот на капитенот :smir:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Ај нека му е честито на капитенот:BARCA:
п.с.
Моето прво мислење беше на овој ден а беше баш заради роденденот на Пујол,пред 2 години

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
Ајде ни тргна со родендените :)
Нека му е среќен роденденот на Пујол..уште многу добри натпревари од него
да дочекаме :smir:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Ајде ни тргна со родендените :)
Нека му е среќен роденденот на Пујол..уште многу добри натпревари од него
да дочекаме :smir:
isto i od mene neka mu e sreken rodendenot se najubavi i uspeh vo ljubova :pos2::pos2::pos2::pos2::smir:

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ај нека му е среќен роденденот на Пујол,и да си дочека уште многу титули со Барса:smir:

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
ИНиеста пак се повредил :( Еден месец....Ми се чини дека ќе треба да купуваме и среден ред летово, ова е веќе неподносливо

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ајде нека му е срекен родендено на Пујол и да не не разочарува :smir:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Нека му е среќен роденденот на капитенот...

Него, лоши вести у пм, му отиде сезоната на Иниеста.
Сега за Чави ќе нема одмор, ќе мора да ги изигра сите утакмици до крајот на сезоната.
Со враќањето на Абидал Пеп ќе може да ги ротира Максвел и Кеита на таа позиција, али евидентно ќе биде отсуството на Иниеста.

Криво ми е што нема да игра против Интер, видовме неговото ротирање со Чави на втората утакмица против Интер што значеше, Камбијасо беше изгубен у свемир на тој натпревар.

Видеово после Класико
Video of the Day: Post Classico celebrations!

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Iniesta се повредува после секја втора утакмица така да не верувам дека Барса ќе страда многу поради неговото отсуство. Против Интер ќе ни треба Кеита, оти тие сите се ропачи, така да нема да е на одмет и ние да имаме еден таков...Добра вест е шо нема уше многу утакмици, мислам дека се 10 се на се. Ако ви текнува и лани се повреди ова време, па се врати на време за CL финалето. Да се надеваме дека и годинава ќе биде така

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom