Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
За Севиља нема да настапи Палоп:smir::smir:

V

Viktoranius

Гостин
Можно е утре Меси да не игра против Севиља... имал проблеми со стомакот и можно е да седи на клупа или воопшто да не влезе.
Кај најде баш сега да го фати стомак. Да се надеваме дека ќе биде се во ред, и ќе немаме проблеми со Севилја.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Изглеа постел, па се прејал јагнешко :)

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Ја као шо прочитав го фатил стомакот и после саат време бил океј(пролив валјда јадел расипано јајце за велигден). Проблемот бил што баш у тој саат бил тренингот.

Нишо не му е утре ќе игра од прва минута.

I

IBIZA SOUND

Гостин
eeee ovie od zad rid kako i obicno pak se izvadija
i koj drug moze da gi spase ako ne kasiljas
no ajde so sevila ke bidat dosta oslabnati i na nekoj nareden natprevar pa mislam deka srekjata nema da gi posluzi i ke si zagubat ubavo

V

Viktoranius

Гостин
Се надевам дека Меси ќе биде во ред и ќе игра утре.

Иначе според играта на Реал што ја гледав нема што да барат на Ел класико, али ај пак добро е што тепаа зедов добра пара на нив.:toe:

Плус тоа Пепе нема да им игра, а уште 2-3 првотимци им се во знак прашалник.

Битно е ние утре да си ја завршиме работата со Севилја, и да си продолжиме со успешните серии.:)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Каква игра бе... Реал и добрата игра во иста реченица не идат. Цело време ми вадат некои си резултати на жими мајка. Али не е проблем Реал, како и секоја година си имаат само по еден натпревар во неделата, одморени се и кога победуваат демек се најјаки. Трпение само, ќе си излезат со наведната глава пред нивната публика.:smir:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Утре Дани не игра поради жолти картони, па затоа ке мора да игра Меси. Инаку десната страна осакатена ке биде.

Утре нека игра, со Валенсија нека одмара Лео...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
За Севиља нема да настапи Палоп:smir::smir:
Да Палоп нема да игра а исто мислам дека и Адријано нема да им игра поради црвен картон.

А, Реал нема да ги тепаме, Реал ќе ги прегазиме како брз воз, нема да знаат што ги снашло, со ваква игра незнам како можат да зборат дека ќе им биде заслужено да земат титула, а и незнам како ќе ни парираат на Бернабе, можеби ако играат со 13 фудбалери а Барса да игра со 9.

Ако ги тепаме утре Севиља, работата ќе биде 95 % завршена.

Меси утре мора да игра....да не оставаме ништо на случајноста.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Утре Дани не игра поради жолти картони, па затоа ке мора да игра Меси. Инаку десната страна осакатена ке биде.

Па со оглед дека на Валенсија не и цветаат рози мислам дека без проблем можеме да ги тепаме Валенсија без Меси, плус таман да биде одморен за со Челзи наредната недела.Во следниве три натпревари, ако го тепаме Ел Класико и уште една мислам дека титулата е веќе решена (не дека и вака имаат којзнае какви шанси).

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Ocekuvam sigurna pobeda vecerva neveruem vo sonovi ali sonuvav 6-0 sto bas i ne veruvam.Real ke cekal kiks na BARSA prcenje na nekoj nivni fanovi nivniot cel tim e kiks se vide vcera dodeka nie na gosti go utepavme getafe aj sto nemavme sreka za golovi pa i ni go ponistia edniot tie edvaj do tri boda doma.Poveke na livce ne gi stavam nervite mi gi kinea samo niv gi cekav. edvaj so pot sto se veli zaraboteni pari zemav ali poike nikad epten glupav tim. Edvaj go cekam derbito sega sum ubeden za dvojce i pokraj to sto igrame i vo liga na sampioni.

P

pepito*

Гостин
Ocekuvam sigurna pobeda vecerva neveruem vo sonovi ali sonuvav 6-0 sto bas i ne veruvam.Real ke cekal kiks na BARSA prcenje na nekoj nivni fanovi nivniot cel tim e kiks se vide vcera dodeka nie na gosti go utepavme getafe aj sto nemavme sreka za golovi pa i ni go ponistia edniot tie edvaj do tri boda doma.Poveke na livce ne gi stavam nervite mi gi kinea samo niv gi cekav. edvaj so pot sto se veli zaraboteni pari zemav ali poike nikad epten glupav tim. Edvaj go cekam derbito sega sum ubeden za dvojce i pokraj to sto igrame i vo liga na sampioni.
hahahaha so pot zaraboteni pari :baeh:
inaku mn sreka imaa real vcera!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
hahahaha so pot zaraboteni pari :baeh:
inaku mn sreka imaa real vcera!
od nervoza se prepotiv samo nejze ja cekav :nesvest:
pa koga nemaat tie sreka daj kazimi igra nemaat mora sreka da se imaat, za razlika od niv BARSA so nivniot vcerasen protivnik igra imaa, sansi, a sreka nemaat sto se ne ispopromasuvaa ili ovoj vladimir sto se ne odbrani.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929

Да мора да игра Меси инаку тешко некој да пројде по десна страна пример Хлеб:pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom