Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
^Демек повторно пројавиле интерес за Аршавин. Мора да се земе, со оглед на тоа дека тој сака да игра за Барса, и мора да се има играч за таа позиција(лево крило), па Иниеста кога ќе се опорави да си игра во средината.
На таа лева позиција сега треба да се покаже и докаже Хлеб, ако успее не верувам дека Пеп ќе го посака Аршавин. Иначе се работи за одличен техничар кој верувам дека ќе се вклопи во играта на Барса, ќе може да игра и по двете крилни позиции. Единствен проблем е што нема да може да игра во ЛШ и незнам колку ќе е исплатливо да се земе еден играч кој ќе го платиш 15 милиони евра а ќе знаеше дека првенствено местото му е на клупа за резерви.

Гледам сите се чудите за тоа од тоа на кој будала му текнала идејата за ангажман на Круз. Тоа е многу логичен избор ако добро се погледне тактиката и историјата.

Барса игра стандардно 4-3-3 од кој во нападот со еден напаѓач и две крила. Ако напаѓачкото место е резервирано за Ето, каква е позицијата на Анри??? Анри никогаш не прикажа добра игра едноставно зошто играше на крилната позиција на најголемиот број од натпреварите. Мене не ми е јасно која е првичната идеја на Рајкард кога и самиот знаеше дека ќе игра само со еден напаѓач.

На Барса и е потребен добар голгетер кој ќе се задоволи со седење на клупа и секогаш кога ќе влезе во игра ќе успее да помогне со постигнување на погодок. ЛАРСОН е примирот за ова и тогаш Барса ги освои двете титули и ЛШ. Круз може да биде нешто слично на него. Со оглед на тоа што е стар. Нема да има ништо против да седи на клупа а има опасен голгетерски инстикт.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Renovación inminente de Sergio Busquets

Во превод: Неизбежно продолжувањето на договорот на Бускетс:vozbud::vozbud:
За овој ми беше повеќе страв отколку за Чави... тој има договор до 2010 и САКА да остане во Барселона...

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
eh mi olesna go prodolzi dogovorot:) dobro igra mladiot i na prijatelskiot natprevar letoska igrashe za spanija ko tepaa na korea.. sjaen e

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Ето дава голови од заебанција, даде 4 гола на последниот натпревар, го постигна најбрзиот хетрик во Примера и не му е доволно... тоа ми се допаѓа кај него.:zver:

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
како е можно ова да го немам видено до сега??????????????

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Интересна реклама

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
хахахах и јас не сум го гледал до сега ова :vozbud:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Играчите за утрешниот натпревар против RecreativoH.:
Goalkeepers:
-Pinto
-V.Valdes
Defense:
-Cacares,Pujol(c),Marquez,Pique
Midfielders:
-SergioB.,Toure Yaya,Keita,Xavi,Gudjonhsen
Forwards:
-Messi,Bojan,Eto,Henry!

V

Viktoranius

Гостин
Ајде кикснаа педерите, утре со рутинска победа ќе им бегаме 5 бода. :vozbud:

G

Gray Foxx

Гостин
Заземете го тронот кој отсекогаш ви припаѓал. Педерчињата допрва криза ке ги фаќа со новиот трењер. :)

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Ајде нека им се множат поразите на реал задрид :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom