Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Лееее сеа гледав хајлајтс од натпреваров :nesvest: Барса стативе пречке противничкиот голман не знае на која страна да се сврти :jaj: не знам како може да завршило 1 - 1 :tapp: значи овја многу среќа имале:uvo:

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Штета за Иниеста во топ форма беше,уште се нервирам за натпреварот денес мозеа да го решат пласманот на првото место во групата а сега ке мораат да победат уште една утакмица за да бидат 1 :nesvest:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Може ли некој да пише со кој состав стартувале против базел?

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
и што? нема да го биде иниеста до класико? :nerv:

сега гледате зашто некој заслужува да биде плукнат?!

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Леле оној Виктор Санчез нема врска многу ме нервира, не знам зошто толку многу го форсира тренерот :toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Знаев дека ќе се игра со променет состав и дека нема да се повтори минато коло, ама сепак очекував победа. Како и да е ништо страшно, иако ќе мора да се внимава на гости во Лисабон за да не се загуби првото место. Штета за Иниеста, само да не почнат пак несреќи со повреди.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
И после низа од 11 победи, тука завршува нашата серија без пораз и нерешена утакмица а згора на тоа ни се повреди и Иниеста :(

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Жал ми е за Иниеста, али мислам ќе може да се покрие неговото место во тимот. Имаме одлични играчи на клупата.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Bez Iniesta 6 nedeli...Oficijalno i so toa go propusta i vechnoto derbi protiv Real Madrid...No veruvam deka Guardiola na negovo mesto ke go stavi Hleb :)

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Анри,Хлеб и Боки можат да играат на местото на Иниеста така да не би требало да имаме поголем проблем :helou:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Хлеб би бил најпогоден за таа позиција. И во јануари еден млад играч во средниот ред како што е Хернанес и би бил презадоволен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom