cccc! ne bre neznam sto pisuvate vakvi gluposti! Diarra se zaebal sto dosol vo real! pa Diarra e moze eden od najdobrite igraci za vrska vo shpanija bre aloo!Ddime напиша:ај да проширам
Роналдо, Вудгејд, Фиго, Баптиста, Диара, Гравесен, Солдадо, Сисињо...има уште не ми текнува...а на овие сакаш на сите да им пишам со која цена беа купени во реал ?
Сите овие и на Влатко да останеа во своите тимови или во друг клуб да отидоа многу подобри ке беа
а и бтв...ај со срека ново засилување ДУДЕК :pos2:
e ako de neka bide sto ima vrska! neka cicaat pari mi e gajle ne cicaat od mene!Ddime напиша:па ја реков дека ли Валдес е добар токмак...и двајцата месечари...и боби ако немаш ништо паметно да кажеш бољи не се јавувај, сам се укопа...а инаку и Дудек у реал за пари иде...сите таму само пари да цицаат...резерва и во Ливерпул и во Реал че биде
nasio rezerva golman ke bidi poaren od vasio so e vo prvio timDdime напиша:а и бтв...ај со срека ново засилување ДУДЕК :pos2:
hahahaha ne me smej bre! casillas ke idel od real! toa nikogas nema da se sluci on ce bide isto kako raul ikona na REAL MADRIDDdime напиша:а од кај знаеш, слушав шпекулации дека Касиљас ке си иде од Реал...па можи овие бараат замена за него:bip:
Mislam deka nemas pravo e toa mislam.IvAn - bad_boy напиша:temava e Fan klub barcelona a ne real i pisujte mislenja za barca nesto a ne za real i za dudek .sto mislite sea ke bidat li prvi barca ??
ja da si kazam za barca navivam uste koa igrase Rivaldo i se iuste sum golem fan na barca.Ja mislam deka barca ke tep[a a real ke gira nereseno pa vie isete so mislite.
Real ke go zemat duduk na bossman ili free transfer, so znaci nisto nema osteta da platat isto ko metzleder i barem ke ni se isplatiDdime напиша:па не сфати дека се заебаваф...а и не е сигурно за дудек, и бенфика пројави интерес за него...мада мислим дека че иде у реал, неоти што ке заигра...при крај со кариера, па и за внуците да си земе некој денар