Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ddime напиша:
ај да проширам
Роналдо, Вудгејд, Фиго, Баптиста, Диара, Гравесен, Солдадо, Сисињо...има уште не ми текнува...а на овие сакаш на сите да им пишам со која цена беа купени во реал ?
Сите овие и на Влатко да останеа во своите тимови или во друг клуб да отидоа многу подобри ке беа
а и бтв...ај со срека ново засилување ДУДЕК :pos2:
cccc! ne bre neznam sto pisuvate vakvi gluposti! Diarra se zaebal sto dosol vo real! pa Diarra e moze eden od najdobrite igraci za vrska vo shpanija bre aloo!

a za ova "aj so sreka novo zasiluvanje DUDEK" Dudek barem e podobar od Valdes!

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Дудек е закон голман бе

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
па ја реков дека ли Валдес е добар токмак...и двајцата месечари...и боби ако немаш ништо паметно да кажеш бољи не се јавувај, сам се укопа...а инаку и Дудек у реал за пари иде...сите таму само пари да цицаат...резерва и во Ливерпул и во Реал че биде

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ddime напиша:
па ја реков дека ли Валдес е добар токмак...и двајцата месечари...и боби ако немаш ништо паметно да кажеш бољи не се јавувај, сам се укопа...а инаку и Дудек у реал за пари иде...сите таму само пари да цицаат...резерва и во Ливерпул и во Реал че биде
e ako de neka bide sto ima vrska! neka cicaat pari mi e gajle ne cicaat od mene!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
А од кај ви е тоа со дудек

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
а од кај знаеш, слушав шпекулации дека Касиљас ке си иде од Реал...па можи овие бараат замена за него:bip:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ddime напиша:
а од кај знаеш, слушав шпекулации дека Касиљас ке си иде од Реал...па можи овие бараат замена за него:bip:
hahahaha ne me smej bre! casillas ke idel od real! toa nikogas nema da se sluci on ce bide isto kako raul ikona na REAL MADRID

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
па не сфати дека се заебаваф...а и не е сигурно за дудек, и бенфика пројави интерес за него...мада мислим дека че иде у реал, неоти што ке заигра...при крај со кариера, па и за внуците да си земе некој денар

Член од
25 мај 2007
Мислења
41
Поени од реакции
0
temava e Fan klub barcelona a ne real i pisujte mislenja za barca nesto a ne za real i za dudek :).sto mislite sea ke bidat li prvi barca ??
ja da si kazam za barca navivam uste koa igrase Rivaldo i se iuste sum golem fan na barca.Ja mislam deka barca ke tep[a a real ke gira nereseno pa vie isete so mislite.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
IvAn - bad_boy напиша:
temava e Fan klub barcelona a ne real i pisujte mislenja za barca nesto a ne za real i za dudek :).sto mislite sea ke bidat li prvi barca ??
ja da si kazam za barca navivam uste koa igrase Rivaldo i se iuste sum golem fan na barca.Ja mislam deka barca ke tep[a a real ke gira nereseno pa vie isete so mislite.
Mislam deka nemas pravo e toa mislam.
Barsa zakon ova go pisam kolku da sum on topic.:pos2: :pos2: :pos2:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Утре е Судниот Ден... Со среќа!

Дај боже Севиља да земе титула!

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
Ddime напиша:
па не сфати дека се заебаваф...а и не е сигурно за дудек, и бенфика пројави интерес за него...мада мислим дека че иде у реал, неоти што ке заигра...при крај со кариера, па и за внуците да си земе некој денар
Real ke go zemat duduk na bossman ili free transfer, so znaci nisto nema osteta da platat isto ko metzleder i barem ke ni se isplati

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom