Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Искрено, не ме радуваат овие победи зашто и прошла сезона, и претпрошла сезона исто имавме вакви резултати па Меси се повреди односно Ето и го јадевмо многу лошо. Само ни преостанува да се молиме да не ни се повредат клучните играчи.
Зашо си толкав негативец?

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Честито голема победа. Само не ми е јасно, како може прво полувреме 5 гола, второ ниеден.

П.С. Головите тука.
Па претежно секогаш е така. Второ ке го започнат без многу мака, имаат убава предност зашто да се префорсираат? И тука е најдобро да ставиш еден двајца од помладокот.. :)

Член од
19 јули 2007
Мислења
551
Поени од реакции
2
Супер игра одлично прво полувреме само така да продолзиме да газиме:vozbud:,ве молам не ми ја споредувајте ланската со оваа сезона :nenene: оваа сезона играме далеку поквалитетно така да не мешајте баби со жаби!!!!

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Зашо си толкав негативец?
Само сум реален :wink: Смачено ми од истите издигнувања и после од истите поголеми падови. Само останува да се молиме да ја задржат формата и да не се повредат Меси, Ето и Чави.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Оваа сезона никако неможе да се спореди со претходната... ако ја гледате играта на Рајкард и на Гвардиола ќе забележите дека оваа сезона не се форсира игра по крилните позиции(тоа беше трејдмарк за Рајкард), ќе забележите дека поседот на топката на секој натпревар е над 60%. За разлика од претходната сезона наместо да кружиме околу шеснаесетникот, постигнуваме голови... на последните 9 натпревари имаме постигнато 33 гола, нешто што беше незамисливо претходната сезона. Ако сте гледале барем еден натпревар сезонава ќе видите дека кога ја изгубиме топката, играме пресинг и ја враќаме во наш посед многу бргу. И многу ми се допаѓа што Гвардиола се обидува да земе поука од Кројф и да игра тотален фудбал, сите во напад и сите во одбрана. Кога еден играч отиде напред, друг го заменува на неговата позиција. Оваа сезона очекувам Ето да биде најдобар стрелец во Примера, до сега има постигнато 10 гола во сите конкуренции. Имаше изјава дека неможе да биде тој Ето од пред 3 сезони, бидејќи сега е 3 години постар:zver:. И исто така кажа дека е спремен да игра на сите натпревари и дека повредите се позади него.

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Shorty zatoa pep gi rotira tolku igracite t.e vo slucaj na nekoja povreda na klucen igrac da nema nikakov problem za zamena.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
45
Оваа сезона никако неможе да се спореди со претходната... ако ја гледате играта на Рајкард и на Гвардиола ќе забележите дека оваа сезона не се форсира игра по крилните позиции(тоа беше трејдмарк за Рајкард), ќе забележите дека поседот на топката на секој натпревар е над 60%. За разлика од претходната сезона наместо да кружиме околу шеснаесетникот, постигнуваме голови... на последните 9 натпревари имаме постигнато 33 гола, нешто што беше незамисливо претходната сезона. Ако сте гледале барем еден натпревар сезонава ќе видите дека кога ја изгубиме топката, играме пресинг и ја враќаме во наш посед многу бргу. И многу ми се допаѓа што Гвардиола се обидува да земе поука од Кројф и да игра тотален фудбал, сите во напад и сите во одбрана. Кога еден играч отиде напред, друг го заменува на неговата позиција. Оваа сезона очекувам Ето да биде најдобар стрелец во Примера, до сега има постигнато 10 гола во сите конкуренции. Имаше изјава дека неможе да биде тој Ето од пред 3 сезони, бидејќи сега е 3 години постар:zver:. И исто така кажа дека е спремен да игра на сите натпревари и дека повредите се позади него.
ова е тоа што лани толку очајно ни требаше а на вчерашниот натпревар беше беспрекорно, и шорти, 2 полувреме му послужи ан пеп да испроба неколку варијанти, а не да ги допумпаме со голови, затоа ваквите натпревари се важни
биди убеден дека нема да биде како лани, играме доста попаметен фудбал

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Најмногу ќаривте ова коло.
Само 3 киксови ќе има 4 НЕ.

Статус