Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Во пакет со Силва.

И нека се ослободат од ѓубрето веке еднаш...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Фала ти Иване. Знам дека не живееш на дарк сајд оф д мун, и добро знаеш каков сајт е гоал.ком, али сепак ќе ти откријам нешто што се вика вадење од контекст, колку да не свршаваш за џабе.

Новинар: Дали се точни шпекулациите дека блаблабла трансфер блаблабла во Реал Мадрид?

Карим: Реал Мадрид ми се допаѓа, но сеуште блаблабла.

-----------

Се кладам дека ако наместо реал мадрид, новинарот го прашал за Барселона - Манчестер - Челзи - Баерн - наведи ти... Ќе го добиел истиот одговор :)

Ал добро, кога нема на шо, ќе се радуваме на патки :)

Член од
10 јуни 2008
Мислења
473
Поени од реакции
872
Jose Martin Caceres знај некој шо играч е добар или ?
Ако сака Реал Бензема да го купи минимум 40 милиончина ќе траба да фрли.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
За Касерес сите викаат дека е супер играч и дека е подобар од Пике, ја лично немав можност да го гледам како игра сезонава...

Еве го детето во акција:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Со именувањето на Сколари за менаџер на Челзи, он сериозно сака да го донесе Деко во Челзи...а истото го сака и Мурињо. Значи со одлични игри (на Евро) ке му рипне цена и плус што ке се борат Интер и Челзи за него ке извадиме добра пара.

А од другите вести...Чави и Ињеста се во интензивни преговори и убедувања за Барселона да го купи Виља.
На тренинзите Чави и Виља тренираат заедно, трчаат заедно...а Ињеста преку медиуми го повикува. :)

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Само Виља да дојде и не ни треба ништо друго во нападот. Го имаме Анри, Бојан и сигурно Пеп ќе донесе некој од младинската школа. Само најмногу ме загрижува местото на Рони, немаме соодветна замена за него.
http://www.24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=41b0e133-e6a7-4415-b2c5-b2e88a30a6ff&ln=3&typeBack=%D0%A8%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0
И оваа вест ми се допадна!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Гомез е многу добар играч и не би имал ништо против да дојде. Сепак Виља е уште подобра опција.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Само Виља да дојде и не ни треба ништо друго во нападот. Го имаме Анри, Бојан и сигурно Пеп ќе донесе некој од младинската школа. Само најмногу ме загрижува местото на Рони, немаме соодветна замена за него.

И оваа вест ми се допадна!
Gomzes сака ама дали Барса сака да го купи:muu:

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
...Чави и Ињеста се во интензивни преговори и убедувања за Барселона да го купи Виља.
На тренинзите Чави и Виља тренираат заедно, трчаат заедно...а Ињеста преку медиуми го повикува. :)
:icon_cool

ама многу пари се бре, 38-40 мил. дава барса, реал 45, челзи 55 :icon_eek:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Тука зависи каде сака да оди играчот, ја знам дека Валенсија прифаќа понуди над 40 мил. а Барса е спремна да даде толку пари... А и да не биде ништо со Виља, има и други напаѓачи за кои е заинтересирана Барселона и нема да се остават без напаѓач тоа е сигурно.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Вториот тим на Барселона на чело со Гвардиола се избори за промоција во Секунда Б дивизија.
Во првата утакмица, Барселона Б победи 2-0...а денеска, на втората утакмица победи 1-0 со голот на Виктор Васкез.
Еве ги стартните 11(и измените):
Oier; Córcoles, Chico, Xavi Torres, Espasandín; Sergio Busquets (Valiente, 75’), Víctor Vázquez (Abraham, 53’), Dimas, Gai (Jeffren, 60’), Pedrito and Guerra.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Во која група избори пласман, пошо се четири?
Ок видов

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Би кажал браво за Пеп, се гледа дека има квалитет и дека е добар тактичар. Тоа што Барселона Б цела сезона немаат изгубено натпревар на домашен терен го докажува тоа.
Секако, браво и за играчите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom