Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
па ќе видиме тоа, демек ќе се менува се, од мед. персонал до косачот на трева:vozbud:
инаку во недела сите на камп ноу со црни марами ќе бараат и лапорта да си оди
Аман бе, ја колку шо знам Пањоладата со бели марами се изведува само публиката се насочува кон ложата каде што редовно седи претседателот.
Ова од искуство го знам, што до маваа со марами нашите до пред некоја година.

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Ајде се надевам со новиот тренер ке имаме повеке конкуренција..да бидете барем второ место:smir:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
ej ddime me interesira sega za poslednava utakmica sto ce iskomentiras ete rajkard si zamina i sega ce vidime sto ce se sluci so barselona

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Што ти очекуваш да се случи ?? Полошо од ова неможе.

Инаку ми се допадна ова

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Што да искоментирам...Рајкард си замина, очекуваме враќање на старите патеки со Гвардиола. Прво разочарување бар за мене е најавувањето на Пеп за продажба на Јаја Туре(еден од најдобрите сезонава)

п.с Добро би дошол Фреј место Валдес, ако веке се бара нов голман.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Нема да си иде Туре ... инаку безмалку цел тим е на трансфер листа:pos2::pos2:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Само Роналдинњо да не го продаваааааааааааааааааааааааат!!! И Меси

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Што ти очекуваш да се случи ?? Полошо од ова неможе.

Инаку ми се допадна ова
Најдов еден коментар кој многу ме изнасмеа, се надевам дека нема да се навредите

Cruyff barcelona, spain:
I still think he is the best goalkeeper in the world. He is better than Casillas in my opinion.
:pos:
Стварно добар сарказам за срањето кое го јадеше Кројф дека Валдез бил подобар од Касиљас. :smir:

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
Аман бе, ја колку шо знам Пањоладата со бели марами се изведува само публиката се насочува кон ложата каде што редовно седи претседателот.
Ова од искуство го знам, што до маваа со марами нашите до пред некоја година.
да, ама не и кај барса. за да покажат колку се екстремно лути и навредени, ќе вадат црни марами и знамиња за да покажат дека управата ја уби барса, дека се во жалење
и ќе бараат смена на лапорта, т.е веќе побараа
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=507817&idseccio_PK=803

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Па ако стварно му го направат ова на Лапорта, тогаш треба да има достоинство и да си даде оставка, заедно со цела гарнитура нормално.

Член од
21 април 2008
Мислења
180
Поени од реакции
35
eve nesto za site so ne znaele Barca pocna da paga od forma od koga si otide prviot sorabotnik na Laporta - Sandro Rosel najzasluzniot sto go donese Ronaldinho, po nego i najpametniot Henk Ten Kate. Sandro Rosel za pretsedatel na FC Barcelona

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Само Роналдинњо да не го продаваааааааааааааааааааааааат!!! И Меси

Рони е на трансфер листа... како што прочитав само Меси, Кркич, Иниеста и Пујол се безбедни.

liana

ја знае вистината
Член од
10 август 2007
Мислења
687
Поени од реакции
46
Рони е на трансфер листа... како што прочитав само Меси, Кркич, Иниеста и Пујол се безбедни.

ме секира што ето не е безбеден...мислите дека е време да го пуштиме?

и да, можеме да издишиме, рајкард си оди, се најдобро за него и фала му на се...на убавата игра особено

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Идат бурни времиња за Барселона.

Се надевам дека ќе се среди се до август-септември, пошто вакви турбуленции не се потребни во сред сезона.

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
ме секира што ето не е безбеден...мислите дека е време да го пуштиме?

и да, можеме да издишиме, рајкард си оди, се најдобро за него и фала му на се...на убавата игра особено
Прочитав дека е можна замена Ето - Ибрахимович, али некако не ми иде тоа по ќеф. Ќе видиме во наредните 2-3 недели што ќе се случи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom