- Член од
- 5 април 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 14
нели се сеќаш на него играше у селта вигоАуу едвај чекам да видам како ќе брани Пинто. Многу го фалеа, ќе видиме.
може да се рече дека беше добар
нели се сеќаш на него играше у селта вигоАуу едвај чекам да видам како ќе брани Пинто. Многу го фалеа, ќе видиме.
И мене ме радува Пујол, ама мислам дека не е требало стартер да го става. Подобро во второто полувреме требаше, ама ај Рајкард СИ ЗНАЕ !Почна натпреварот, ме радува тоа што Пујол игра ... ова му доаѓа како загревање пред Манчестер.
А за Пинто знам дека играше во Селта Виго но го немам видено никогаш во акција.
Абе КЕПЕК!!! Исто како на Ноу Камп шо го напраија така и на Олд Трафорд! Меси ако промашеше пенал како Роналдо во 3 мин ке го немаше цела утакмица,ќе се губеше!!! А Роналдо му го испи паметот на Маркес!!!Штета не сум дома за да ја проследим утакмицата ама ќе гледа хајлајтс. Инаку знаете вечерва не играат: Ето, Чави и МЕси зашто ги чува за во Вторник кога играме со оние плачипичките. Mоже да се очекува едно големо X со резултат 2-2.
Barca! Mes que un club!
ПС. Роналдо ќе го направат ко мајмун во Вторник.
Абе КЕПЕК!!! Исто како на Ноу Камп шо го напраија така и на Олд Трафорд! Меси ако промашеше пенал како Роналдо во 3 мин ке го немаше цела утакмица,ќе се губеше!!! А Роналдо му го испи паметот на Маркес!!!
Мн си оптимист за на Олд Трафорд. Тоа ми се свиѓа! Глупи навивачи!
Абе КЕПЕК!!! Исто како на Ноу Камп шо го напраија така и на Олд Трафорд! Меси ако промашеше пенал како Роналдо во 3 мин ке го немаше цела утакмица,ќе се губеше!!! А Роналдо му го испи паметот на Маркес!!!
Мн си оптимист за на Олд Трафорд. Тоа ми се свиѓа! Глупи навивачи!
Убаво е да си оптимист ама преголем не!!! Нејќев сите навивачи да ги навредам само шорти! Мое извинување!!![/b]Па што навивачи ќе бевме ако не сме оптимисти. За Меси не верувам дека ќе се изгубеше зошто тој е секогаш забележлив на теренот и ја прави разликата во класи помеѓу тимовите.
Си ја одлежа казната.. тоа беше за минатиот натпревар.Абе Пујол мислам дека има 2 золти и нема да игра против манчестер
Викам ја глуп си!!! Ај прочитај го постот мој погоре уше еднаш и види шо напишав!!!fantom_y може слободно да го прегледаш натпреварот повторно и да видиш кој беше ПОЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН! Сеа знам дека си нервозен од што ви го дадоа Челзи(сосве муда) па сега лупеташ овде глупости. Ај опростено ти е зашто ние сме подобри навивачи и покултурни за разлика од некои плачипички(читај: тема: Фан клуб МАН УТД)