Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Од лани го меркаме Фабио,мислам дека треба Бенфика да се согласи за 25 мил.Ама ќе мора и некој бесен задни да се земе иначе мав ни е работава во дефанзива.

Никола и јас лани го барав за на аватар тоа за крај на програмата,никако не го најдов.Оваа Фрос да не е нема кој да ја заврши програмата.:)

Н

'Никола'

Гостин
Никола и јас лани го барав за на аватар тоа за крај на програмата,никако не го најдов.Оваа Фрос да не е нема кој да ја заврши програмата.:)
Не мислев јас на тоа, лесно е то да се најди.:) Мислев на она бе, едно видео, кај ги даваа убавините на нашава земја, со едно специфично музиче.:) Мора да го знајте. МТВ класика е то.:)
А за Кроос ме радува што го продолжил договорот. Мислам дека со Јуп ќе игра ко што играше во Леверкузен. Со вГаал не ја доби таа шанса што му требаше.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Контрао и Ховедес се одлично решение за дефанзивата!

Ховедес мислам дека со Хумелс заедно се најдобрите германски централни дефанзивци во моментов!

Само дај више побрзо бар Контрао нека го осигураат,односно нека се официјализира!!!

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Не мислев јас на тоа, лесно е то да се најди.:) Мислев на она бе, едно видео, кај ги даваа убавините на нашава земја, со едно специфично музиче.:) Мора да го знајте. МТВ класика е то.:)
А за Кроос ме радува што го продолжил договорот. Мислам дека со Јуп ќе игра ко што играше во Леверкузен. Со вГаал не ја доби таа шанса што му требаше.

Ааааааааа ми текнува на кое мислиш,тоа па нема теорија да се најде.На времето уште во 22 h ко завршуваше програмата на МТВ. :pos:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Баш си културен. Кој ја пишал таа статија и тие цени на играчите значи нема појма од фудбал.

Јас сум културен колку што ти имаш појма од фудбал,и логика да расудуваш што е шпекулација а што е вистина и факт!

P

PewDiePie

Гостин
Јас сум културен колку што ти имаш појма од фудбал,и логика да расудуваш што е шпекулација а што е вистина и факт!
А што вистина и факт е дека сте ги потпишале тие,или барем тој(коентрао) за тие суми,или ќе има пак на крај плачки?

П.С. Тогаш си многу културен дечко,алал да ти е.

M

Mario Gómez

Гостин
10 мил Ван дер вил,15 бербатов ? :pos2:

Држ ме мајко се испосрав !
:pos2:

Не си играјте пенис со мозокот,не е менаџер ова,за Ноер и Боатенг ништо чудно да дојдат ама за другиве........
Коентрао е веќе договорен, за другите се само претпоставки за кои дискутираме.

И не замарај веќе овде глупердо една, не сме ко вас 2 години коментиравте за секој гол на Џеко и на крај ви го закачи.

P

PewDiePie

Гостин
Не,вие 3 години коментиравте на сите голови на Џеко и како се што е квалитетно од буиндес завршува во баерн,и стварно гледам кај вас заврши,а за Конетрао баш ме интересира кај ќе игра следната сезона.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Не,вие 3 години коментиравте на сите голови на Џеко и како се што е квалитетно од буиндес завршува во баерн,и стварно гледам кај вас заврши,а за Конетрао баш ме интересира кај ќе игра следната сезона.
дечко ај иди научи прво што е шпекулација. А тебе ич гајле да не ти е ние тука што шпекулираме и за што се радуваме и за што плачеме иди таму во твој фан клуб зборете си дека Милан ке даде 35 милиони за бразилецот

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.908
Поени од реакции
12.577
Достате бре оставете го детето мислење да си кажи. Сте станале неготопримливи.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
иначе баерн беше заинтересиран за Џеко и Хенес самиот кажа и ако Гомез не влезеше у оваа форма Џеко ке беше играч на Баерн.

M

Mario Gómez

Гостин
Кроос го продолжил договорот до 2015 и сме биле заинтересирани за Ховедес.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
А што вистина и факт е дека сте ги потпишале тие,или барем тој(коентрао) за тие суми,или ќе има пак на крај плачки?

П.С. Тогаш си многу културен дечко,алал да ти е.
и за Коентрао е сеуште се шпекулација нема нишо официјално од двете страни така да нишо не се знае

--- надополнето ---

според некој си Robert Calenda бил фифа агент или незнам што баерн биле мн блиску до потпис со Coentrao

http://www.calciomercatonews.com/ultime-notizie/2011/03/31/calciomercato-milan-juventus-esclusiva-calenda-fabio-coentrao-vicino-al-bayern-confermo/

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom