Да да, се извини на навивачите за киксовите со Интер и рече ќе одел у Сао Паоло.Брено ќе си одел? Не знаев за ова.
Јас кажав. Едно се моите желби и видувања, а друго е што ќе биде. Ако решат така, ќе се понервирам малку, ама нема да се бунам, и ќе се обидам да го прифатам Ноер. Немој само да замини Крафт и да ми носат некој Лорис и сл.Боби[Мкд];4174051 напиша:И Крафт ќе си оди.![]()
И ја мислам така, сепак е друго си имаш германски голман, секогаш биле класа над другите...Брено кажа дека ке се врател во најдобриот клуб на светот(според него) Сао Паоло. Штета уште од неговото доаѓање беше најавуван како голем талент и добра сума беше дадена за него. Не се снајде баш најдобро со ЛВГ башка и повредата. Јас би сакал да остане има добар потенцијал и е подобар од Бадштубер.
Јас би сакал да остане Крафт да не се зема нов голман. Но доколку се зема тоа да биде Ноер да не биде некој странец. И не треба да го држиме Крафт на клупа во тој случај, нека си најде нов клуб тоа барем нема да биде проблем за него.
Или коентрао или Клиши (малиот одбива да потпише договор со Арсенал), а има муабети и за Алекс од Челзи, а и за некојси Матијас Силвестре од Катанија ( појма немам кој е тој)...^ Школата? Милер, Крафт, Бадштубер, Контенто, Алаба, Екичи...Солидни се сите, со исклучок на Милер, кој веќе е светска класа.
Туку друг ми е муабетот, нели се кажуваше дека Лам ќе се врател лево, па ќе сме барале десен бек. Што е сега овие муабети за Контрао? Многу брзо менуваат мислење.
И ко го спомнавте Сао Паоло, ја чекам вечерва од 1 во 2, само ако не влези.![]()
Од школата е. Ван Гаал ко дојде во Баерн, ги унапреди него и Милер од младинците.а од кај испадна Бадштубер од школата на Баерн?!?!не ми се верува ваков промашај од играч да извадиле од школана...нели дојде со ван гал заедно од некаде...?!