Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Rooben !!! Sreken rodenden :) :) :) :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Нека му е среќен роденденот и од мене,и да е ЗДРАВ И ЖИВ још година 100 :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
По повод роденденот да се потсетиме на Чудесијава против Шалке!

Н

'Никола'

Гостин
Ајде кога сме кај него, малку да се потсетиме на неговите потези од ланската сезона

На првото видео и песната е многу убава.:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ај со мало закаснување и од мене среќен роденден на Арјенчо па со 2-3 гола во ЛШ сега да не израдува за месец дена најубаво би било.

Инаку сме склучиле договор за премиум спонзорство со некоја кинеска фирма за еко-френдли енергија и сега и од таму ќе ни пумпаат пари. Можно е да видиме и во АА соларни панели во блиска иднина и да одиме на некоја пријателска во Кина... мани мани...

Друго читав заарчкани се цела управа со вГаал заради некои јавни коментари околу тоа кој кога ќе игра или ќе се врати на тренинг. вГаал многу бурно реагираше на изјавата на Нерлингер дека Рибс можеби нема да биде фит за со Вердер а искрено мислам немаше потреба. Нерлингер рече дека „мисли“ дека нема да стаса баш на време Рибс секако вГаал можеше да ја спушти топката со едно „ќе видиме“ а овој се запали за тоа како само он одлучувал кој кога игра.

Во превод ништо паметно нема деновиве да се чуе од Баварија :jaj:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Немој жити се Фрос ќе мисли сакам да и ја земам работата :pos:

P

PoisonLady

Гостин
Немој жити се Фрос ќе мисли сакам да и ја земам работата :pos:
Значи пази... си читам се' со ред и стигнувам до тоа од Никола, и си викам: Што ѓавол му е на Bavarec? Зашто ми ја краде работата??? :)

Туку ај додека не сум заборавила да ви кажам можно е наскоро да има потреба да го претставувам нашиот фан-клуб. Не е ништо конкретизирано но постои таква можност. Ај сега пријатно, треба да пишувааааааааааааам!!! :nesvest:

Н

'Никола'

Гостин
Значи пази... си читам се' со ред и стигнувам до тоа од Никола, и си викам: Што ѓавол му е на Bavarec? Зашто ми ја краде работата??? :)

Туку ај додека не сум заборавила да ви кажам можно е наскоро да има потреба да го претставувам нашиот фан-клуб. Не е ништо конкретизирано но постои таква можност. Ај сега пријатно, треба да пишувааааааааааааам!!! :nesvest:
Кажи ми за сајтот, на истата адреса од претходниот ќе биди или нова?

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Могуќе е денес вечер Ван Бомел да летне за Милано....

Ќе биде интересно тоа ако се деси!

M

Mario Gómez

Гостин
Ако оди, што не верувам, би требало да донесеме уште еден АМ, и Швајни, Тимо и Кроос да конкурираат за 2 места во дефанзивниот среден ред, некогаш би можеле и со Густаво во средина. Против екипи со моќен среден ред.

-Швајни-Густаво-Кроос-
-Робен----------Рибери/Милер
-Гомез-​

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Што бара таму? Интер или Милан?

Милан.

Па пари бара,што може друго да бара...

Него ако си иде,нема да е лошо и ние нешто да поткупиме,ќе ни се направи дупка со неговото заминување дефинитивно(не дека нешто јако игра)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Боби[Мкд];4047046 напиша:
Ако оди, што не верувам, би требало да донесеме уште еден АМ, и Швајни, Тимо и Кроос да конкурираат за 2 места во дефанзивниот среден ред, некогаш би можеле и со Густаво во средина. Против екипи со моќен среден ред.

-Швајни-Густаво-Кроос-
-Робен----------Рибери/Милер
-Гомез-​

Се согласувам со формацијава,ама у секој случај ќе ни треба добра подршка.Еден од овие да се повреди отиде све у курац.

Ваљда ако си оди овој имаат решение за бек ап.Може малиот од Базел!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom