Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
Дали сеуште се надева некој на титула или јас сум единствениот оптимист :) ?
Рибс ега да не е нештео сериозно. Das linke Knie!
Ако е коленото, ега да не се лигаментите зашто тогаш ќе го чекаме за наредна сезона.
Крафт одлично деби, Ван Бомел не беше лош, Гомез ми делуваше нервозно и изгубено во второ, Бади и Брено се подобрени и тој од мене сесија е чао. :salut:

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Сеа ако не купат нешто,никад нема да купат......

Неможеш Рибери да го надокнадиш со Алтинтоп или Крос.

А преку такво ми е више да се молиме на Крос или Алтинтоп да им биде денот...Доста више остававме на случајност.
Алтинтоп ќе биде негова замена,ако е посериозна повредата.Крос нема да го биде за крило,зашто ми изгледа некако спор за таа позиција.

Инаку,се шпекулира дека Баерн е тајниот клуб кој ќе го ангажира Пиенар.Тој би требало да биде замена за Алтинтоп,бидејќи овој најверојатно ќе си замине на крајот од сезоната.

За 3-4 мил. вреди да се земе,бидејќи му истекува договорот кон крајот на сезонава.Барем ќе имаме поквалитетна клупа.:)

Н

'Никола'

Гостин
Дали сеуште се надева некој на титула или јас сум единствениот оптимист :) ?
Јас се надевав до пред натпреваров денес, но сега изгубив секаква надеж. А еве и зошто:

Робен:"There’s no point talking about first place any more, as several of us have already said. Obviously, there’s always hope while it’s still theoretically possible, but we’re just too far behind. You have to accept and also respect that. It's simply a superb achievement by Dortmund, and they’re to be congratulated on that."

Тоа е.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Znaci nema sto da kazam osven " NE NI E POGODENA GODINATA t.e BAKSUZ GODINA " i da vi kazam ja prezaliv na sekoe pole , samo se nadevam za vlez vo Liga na Sampioni za dogodina nisto povekje , toa e realnosta :)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Уште 15 дена ако не земат нешто АСАЛНО, заборавете све!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Уште 15 дена ако не земат нешто АСАЛНО, заборавете све!
Milco brat veruj deka nema da zemat , bidi ubeden vo toa , imaat zaebana finansiska politika idiotive , ama toa e , sea Ribs koj ke go zameni Hazard neznam kolku go imate gledano deckovo za eftini pari ke go zemevme a e igrac od A klasa, epa sea toa e i na mene se mi e zaboraveno !

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Овој пат не анализирам,само ќе дадам еден заклучок што се однесува на сезонава...Суров е фудбалот кога е во прашање Баерн :toe:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Milco brat veruj deka nema da zemat , bidi ubeden vo toa , imaat zaebana finansiska politika idiotive , ama toa e , sea Ribs koj ke go zameni Hazard neznam kolku go imate gledano deckovo za eftini pari ke go zemevme a e igrac od A klasa, epa sea toa e i na mene se mi e zaboraveno !

Ако го земем Eden Hazard ја огномет ќе пукам!!!!

P

PoisonLady

Гостин
Ако го земем Eden Hazard ја огномет ќе пукам!!!!
:pos2::pos2::pos2:

--- надополнето ---

Овој пат не анализирам,само ќе дадам еден заклучок што се однесува на сезонава...Суров е фудбалот кога е во прашање Баерн :toe:
Грешка си.Управата се заебава цела сезона.Драпа мадиња и гледам што постигна.Сега никој друг не ни е крив.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Нека демолираат пак фановите на враќање тоа железницата ко со Маинц тогаш,и ќе слета утре Hazard у Минхен.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Utre ili zadutre ke se objavelo kakva bila povredata na Ribery i kolku vreme ke otstustvuva da se nadevame nisto ne e seriozno i deka za 2,3 nedeli ke bide vo moznost da igra. A ako e 2,3 meseca i ako ne se zeme nekoe krilo e togas go jadevme

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Чисто сумњам дека се 2-3 недели. Со Баварец прееска прогнозиравме од месец до два.
Дај Боже да се 2-3 недели.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom