Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Дечко,ти или си многу пристрасен или не гледаш друго освен Баерн.Само сакав да го споредам Гомез со Дзеко.Иначе сите голови што ги даде Гомез во првиот дел од сезоната,беа топки на тацна.Сигурно си го гледал Дзеко како сам си ствара ситуации,каква контрола има за напаѓач,со глава игра 5 пати подобро од Гомез,а и побрз е.

За Швајни немам коментар,зашто го ставам на исто рамниште со Чави.Секој има лош ден,ете и Лам утна пенал,али пак не ги спорам нивните супер квалитети,затоа што милион пати имаат докажано дека се фантастични играчи и меѓу најдобрите на свет на нивните позиции.Од друга страна,Гомез нема талент братче,барем да бидеме реални.

Поздрав
Секако дека ќе бидам малку пристрасен кога се работи за играчи од Баерн. А дека го гледам само Баерн, се лажиш. Во животов имам премногу натпревари изгледано и изиграно за да знам некои работи. Ми го спомнуваш Џеко. Џеко е дефинитивно еден од најдобрите напаѓачи на денешницава, тоа никој не го спори. Но што к*р тој во темава? Си замина во Англија, нека му е со среќа таму, не знам што е поентата на негово мешање со натпреваров.

Гомез головите што ги постигнуваше сезонава беа Се, само на тацна не. Да не разбарувам клипови на јутјуб (мислам дека и тешко се наоѓаат од Германско), да видиш какви голови од невозможни ситуации погаѓаше. Е сега, можеби не е дриблер, ама затоа на друг начин постигнува голови, за кој сигурно многумина напаѓачи ништо не би постигнале. Еве земи ја за пример пречката што ја погоди денес во прво полувреме. Кажи ми дали не изваде 110% од ситуацијата.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Bogami ako Ribery e povreden podolgo vreme Coentrao bi mozelo da se donese slobodno moze da igra LW. Pa koga ke se vrati Ribery ke moze da si igra lev bek.AJ da ima gospod nekoj da go zeme Van Bommel nemozam da go gledam. Gustavo koga vleze duri igrase vo sredina bese top posle go stai Ottl :helou: i naramno kaj so taa sredina Van Bommel - Ottl

И што ако го земаа Густаво коа пак го гледам Отл у прва екипа ебаго!!!!

Ни треба играч од типот на Варгас од Фиорентина.Некој опасно пробивен,жилав,цврст во дуели.Таа лева страна е многу осетлива!!!

Мора да се интервенира!!!

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Секако дека ќе бидам малку пристрасен кога се работи за играчи од Баерн. А дека го гледам само Баерн, се лажиш. Во животов имам премногу натпревари изгледано и изиграно за да знам некои работи. Ми го спомнуваш Џеко. Џеко е дефинитивно еден од најдобрите напаѓачи на денешницава, тоа никој не го спори. Но што к*р тој во темава? Си замина во Англија, нека му е со среќа таму, не знам што е поентата на негово мешање со натпреваров.

Гомез головите што ги постигнуваше сезонава беа Се, само на тацна не. Да не разбарувам клипови на јутјуб (мислам дека и тешко се наоѓаат од Германско), да видиш какви голови од невозможни ситуации погаѓаше. Е сега, можеби не е дриблер, ама затоа на друг начин постигнува голови, за кој сигурно многумина напаѓачи ништо не би постигнале. Еве земи ја за пример пречката што ја погоди денес во прво полувреме. Кажи ми дали не изваде 110% од ситуацијата.
Значи не ме свати,пишав дека пред 2 сезона дилемата беше дали да се купи Џеко или Гомез.Јас мислам дека го направија погрешниот избор со Гомез.Само мое мислење.Не мора да се сложиш ти,но сепак за истите пари,дури може и нешто помалце можеше да се донесе Џеко.

Значи зборам за пред 2 сезони,не за оваа сезона.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
И што ако го земаа Густаво коа пак го гледам Отл у прва екипа ебаго!!!!

Ни треба играч од типот на Варгас од Фиорентина.Некој опасно пробивен,жилав,цврст во дуели.Таа лева страна е многу осетлива!!!

Мора да се интервенира!!!
Abe Vargas tapa e baska 20+ milioni ako veke davame tolku poveke sum za Coentrao koj isto moze da igra i napred ali dzabe be koga van gaal si ima nekoja negova filozofija so Van Bommel. Inace da go pofalam Kraft deteto zverski izigra ne samo sto odbrani se sto mozese da se fati tuku i barem gi rogase asalno a ne ko Butt koj ili pred centar ili vo aut gi rogase.

--- надополнето ---

Значи не ме свати,пишав дека пред 2 сезона дилемата беше дали да се купи Џеко или Гомез.Јас мислам дека го направија погрешниот избор со Гомез.Само мое мислење.Не мора да се сложиш ти,но сепак за истите пари,дури може и нешто помалце можеше да се донесе Џеко.

Значи зборам за пред 2 сезони,не за оваа сезона.
abe decko sto go napravi ti Dzeko za Gomez. Tuka se negde zavisi do forma ednas Gomez ne izigra asalno i gotovo sega podobar e.Pogolem e pritisokot vo Bayern otkolku vo Wolfsburg.Gomez vo Stutgart sekoja sezona davase 20+ gola. I vidi prvata polusezona Gomez ima poveke gola dadeno od Dzeko a mnogu pomalce minuti izigrano

Н

'Никола'

Гостин
Секако дека би го сакал Џеко во тим, кој не би. Но кога веќе тоа е минато свршено време нема зошто да жалиме и плачиме по нешто што немаме, туку да поддржуваме тоа што имаме.
Како би им било на фудбалериве кога излегуваат на Алијанц, и гледаат транспаренти од типот "Гомез оди си, Џеко требаше да го земиме".

Секогаш имало ситуации во кои можело некако поинаку да се реагира, и секогаш ќе има некој што нема да биде задоволен со истите. Јбг тоа е животот.
И не сакам да мислиш дека ти одам контра намерно и сл, само не се согласувам со твоите ставови.

П.С добре дојде на форум, се надевам на добри дискусии. Баварец си, така?:)

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Повторно го гледаме Баерн како во старите ЛОШИ времиња. Се прават шанси за минимум 5-6 гола, а неможе да се даде ниеден.
Клучните играчи Швајни и Гомез натпреваров го одиграа под ниво. Крафт брилијантен, баш ми беше криво што ни крив ни должен прими евтин гол.
Да се надеваме дека ова беше само еден лош ден за Баерн.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Повторно го гледаме Баерн како во старите ЛОШИ времиња. Се прават шанси за минимум 5-6 гола, а неможе да се даде ниеден.
Клучните играчи Швајни и Гомез натпреваров го одиграа под ниво. Крафт брилијантен, баш ми беше криво што ни крив ни должен прими евтин гол.
Да се надеваме дека ова беше само еден лош ден за Баерн.

Не е ова лош ден за Баерн.Ова више недели станаа,уште од почеток на сезона.

Зашто Швајнштајгер играше 10ка кога добро знаеме која е позицијата во која е маестрален???

Дополнително се троши,сооглед дека постојано се враќа назад да помага на одбрана.Но така е во недостаток на вистинска 10ка......

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
П.С добре дојде на форум, се надевам на добри дискусии. Баварец си, така?:)
Да,баварец сум уште од 9-10 годишна возраст,фала на добредојдето.И јас се надевам на добри дискусии.:)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Не е ова лош ден за Баерн.Ова више недели станаа,уште од почеток на сезона.

Зашто Швајнштајгер играше 10ка кога добро знаеме која е позицијата во која е маестрален???

Дополнително се троши,сооглед дека постојано се враќа назад да помага на одбрана.Но така е во недостаток на вистинска 10ка......
Zaso ako igra CM ke treba da si go izvadi milenikot Van Bommel i taka ke nemoze Ottl da vlaga od izmena

R

Roten 96

Гостин
Не го гледа натпреварот но кога видов дека во 86 мин сме примиле гол...Што бидна бре леле и Рибери да не се повреди случајно ??

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Zaso ako igra CM ke treba da si go izvadi milenikot Van Bommel i taka ke nemoze Ottl da vlaga od izmena
Златен Тимошчук не игра на својата огринална позиција за Ван Бомел да игра.Срамота ! Колку пати ни докажа Тимо дека треба да игра на тоа место,срамота беше тоа што играше како централен дефанзивец,иако го даде својот максумум и на таа позиција.

Ај може пак ќе се повреди Ван Бомел,па Тимо ќе игра на своето место.:)

Н

'Никола'

Гостин
Не го гледа натпреварот но кога видов дека во 86 мин сме примиле гол...Што бидна бре леле и Рибери да не се повреди случајно ??
Се повреди и тоа многу незгодно. Не можеше да згазни на левата нога кога го напушташе теренот. Се надевам дека нема да биде долго отсуство.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ова е веќе знак да се пали црвениот аларм!!!

Многу сериозно е ова.Имаше пауза,нема изговори,и пак се влечат истите проблеми од првиот дел.

Мора сериозно да се анализира ова што се случи денес.

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Ова е веќе знак да се пали црвениот аларм!!!

Многу сериозно е ова.Имаше пауза,нема изговори,и пак се влечат истите проблеми од првиот дел.

Мора сериозно да се анализира ова што се случи денес.
Може е и време за нов тренер ? :) Пошто пари изгледа веќе нема да се трошат до летниот преоден рок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom