Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
momci da bideme realni be , eve deneska bas citav eden dekst od naslovnata na Bild, koj vo germanija vazi za najtirazen vesnik, i koj vazi za vesnik koj go zastapuva Baern, vo denesnovo izdanie na bild stoese deka ,bez roben baern igra so samo pet igraci vo pole, jas bi dodal deka Baern bez robben i riberi , odnosno bez tandemot ROBBERI, bez ovie ikoni Baern e samo prosecen tim vo bundesligata i vo evropa, ma kolku i da ni e odbranata katastrofa , tandemot ROBBERI, cela prosla sezona ne vadese od kalta , posebno mislam na robben , sekoja cest za lanskata sezona i za miler i olic, ama site ubavo znaeme deka robben bese klucot za uspeshnata sezona na baern lani, taka da sega vo edna vakva situacija vo koja se najdovme sega , jas mislam deka i ne treba mnogu da ocekuvame , veruvam deka ke ja izgurame grupnata faza vo liga na shampioni, e sega nekoj ke rece pa za osminafinale ke se vratat i robben i riberi pa se ke bide kako porano, no za zal na site nas , i koga ke se vratat tie dvajca, uste na samiot pocetok tie nema da bidat vo top forma , nema da mozat da mu dadat orelski krilja na baern , i da go iskacat na oblacite , tuku na pocetokot ke dobivaat sansa da igraat po 20 min vo vtoro poluvreme , iskreno nikogas vo zivotot ne sum bil pesimist kako sega koga stanuva zbor za nasiot Baern Minhen , no mislam deka ovaa sezona ke bide edna od najslabite vo istorijata , ke bide gjavolski tesko vo bundesligata , a za liga na shampioni i da ne zboram , normalno posle sekoja serija losi rezultati na klubot , prv na udar e trenerot, i treba da bide , pa luge zatoa i zema plata toj, da gi stimulira fudbalerite , da gi hrabri , da vnesuva po nekoja novina vo igrata na Baern, t.s. da ja pronajde idealnata formacija i taktika koja ke nosi rezultati, znam deka nekoj od nas ke recat pola ekipa pa i poveke ne se vo forma , izmoreni se od svetskoto prvenstvo, no toa ne e opravduvanje ni za trenerot ni za igracite, mislam deka samata uprava vodi losa politika koga stanuva zbor za transferite , i tie se svesni deka so ovakva odbrana koja ja imame vo baern , i ekipa od 3 liga vo germanija bi ni dala 2-3 gola komotno, ocajno ni se potrebni dva novi kvalitetni stoperi i eden kvaliteten lev ili desen bek, vo zavisnost os toa na koja pozicija bi igral lam, eve tolku od mene pozdrav , da se nadevame deka nesto preku nok se smenilo vo igrata na baern i deka utre so Basel ke se pokazat vo vistinsko svetlo vo vistinsko izdanie , FORZZA BAYERN

Н

'Никола'

Гостин
^ Оу оу оу, easy man, chill out..
Многу си напишал, браво за трудот, но би те замолил во иднина ако можеш попрегледни прави ги постовите, стави точка некаде, стегни Ентер понекогаш. И кирилица ако можеш.
Вака стварно сакам да ти го прочитам постот, ама штом ќе започнам се губам, едноставно се губам и очи ме заболуваат.
Со најдобри намери ова ти го кажувам, без замерки.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Блиц известување :smir:

Вечер во 20:20 пред Ајриш. Чим ќе не има на 5+ ќе се снајдеме за гледање. Супер-дербите на ова коло во лш Базел - Баерн не смее да се пропушти:pipi:

Енсер брат wilkommen zuruck и се гледаме вечер се надевам :party1:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Блиц известување :smir:

Вечер во 20:20 пред Ајриш. Чим ќе не има на 5+ ќе се снајдеме за гледање. Супер-дербите на ова коло во лш Базел - Баерн не смее да се пропушти:pipi:

Енсер брат wilkommen zuruck и се гледаме вечер се надевам :party1:
Брат јас бојкотирам ЛШ на Канал 5 така да ќе гледам у кладилница или на стрим.
Се гледаме пред Ирски.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
C C C C C C CC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Edvaj znaci . Ali sepak neka ni e cestito pobedata .

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
ajde ajde , neka ni se mnozat pobedite, od sega pa natamu, no ne zaboravajte deka isklucitelno srekno go dobivme ovoj natprevar vecerva, blagodarenie na boga , koj ete ni dade sreka vo fotofinisot da odneseme novi 3 boda vo minhen, od ligata na shampioni , i zasega sme osameni na prvoto mesto vo nasata grupa, FORZZA BAYERN

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дај боже да продолжат вака во ЛШ и да победуваме,па за Бундес многу ми е гајле.

Играта денес беше за нијанса подобра од онаа со Мајнц.Мислам дека тврдоглавоста полека попушта на Ван Гал.Се надевам дека конечно свати дека формацијата од првото полувреме и онаа која ја форсира од кога почната сезоната(ланската формација) НЕ ФУНКЦИОНИРА без екстра квалитетни крила како Робен и Рибери.За таа формација потребна е голема креативност техника и брзина на крилата. Крос и Алтинтоп се далеку од тие квалитети на Робен и Рибери.

Со уфрлањето на двајца напаѓачи,одма се промени играта во второто полувреме.

И КОНЕЧНО Ван Гал денес призна дека погрешил што не купил ништо летово.Барем ќе имаме шанса да купиме во зима.Иако до тогаш ќе ги трпиме последиците на оваа погрешна одлука на Ван Гал.Сепак признавањето на грешката е голем напредок за него како карактер.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/09/28/keine-neuen-bayern-stars/hat-van-gaal-sich-verzockt.html

Н

'Никола'

Гостин
Честитки дечки, бодовите се тоа што се бројат. А ние имаме максимален учинок до сега.
Како што кажа Ченто погоре, играта беше поквалитетна од таа со Мајнц, имавме повеќе шанси и на крај искористивме тоа што требаше и ги собравме бодовите.
Голот на Швајни беше ебење.

--- надополнето ---

Дел од изјавата на вБомел што ми остави добар впечаток.

" The coach didn’t say a lot in the dressing room at half-time, because Jorg [Butt] and I raised our voices instead."

Некој учел од Кан.:)

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ocekuvam zimskiot preoden rok da zememe nekoj dobar ama MNOGU dobar igrac !

M

Mario Gómez

Гостин
И да си мизерен и да победуваш, и тоа е нешто. :)

Кога тогаш ќе излејме од кризичкава мала, не сме ние Јубентус па цела година да сме во криза и играта ќе се подобри.

Како и да е имаме две победи во ЛШ, сега имаме лесни натпревари со Клуж и дома и на гости и рутинирано ќе се пласираме за другата фаза.

Па и ја очекуем барем едно засилување оти Ван Гал призна дека згрешил што не купил ниту еден играч.

Ја реално мислам дека Џеко ќе премине кај нас а Гомез ќе оди во Волфсбург во јануари, остварливо е ова оти ВФЛ не играт во европа и не ќе има проблем Џеко да настапува за нас. Ако сака некој кладба дека Џеко иде во јануари нека каже. :)

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];3806412 напиша:
И да си мизерен и да победуваш, и тоа е нешто. :)

Кога тогаш ќе излејме од кризичкава мала, не сме ние Јубентус па цела година да сме во криза и играта ќе се подобри.

Како и да е имаме две победи во ЛШ, сега имаме лесни натпревари со Клуж и дома и на гости и рутинирано ќе се пласираме за другата фаза.

Па и ја очекуем барем едно засилување оти Ван Гал призна дека згрешил што не купил ниту еден играч.

Ја реално мислам дека Џеко ќе премине кај нас а Гомез ќе оди во Волфсбург во јануари, остварливо е ова оти ВФЛ не играт во европа и не ќе има проблем Џеко да настапува за нас. Ако сака некој кладба дека Џеко иде во јануари нека каже. :)
Jas sum za Torres da go zememe .

--- надополнето ---

Da probame pa so bide neka bide .

--- надополнето ---

Robben , Ribery i Torres :)))))))))))))))))))))))) :drk:

--- надополнето ---

I btw ako ne se zemi spic , jas bi go probal Miler kako CF , a bi zemal Stopper ili destruktivec .

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Играта беше сосема во ред првите 20м и после примаш глуп гол (вБајтен ко некое петле од 8 години го изработија овие од Базел) и никако пак да се вратиш во ритам. Швајни конечно многу ок изигра (не само заради головите) и Бут стандард, другото пак беше далеку под просек. Мора да може таа игра од првите 20мин барем на 2-3 брана во еден натпревар во просек да ја прикажуваме инаку ништо. Дефинитивно на сите им се осеќа и СП во нозе, сите се за тој ебан еден клучен чекор преспори во игра.

Само нека се преживее овој дел од сезоната, стаклениве нека се вратат фул и еден паметен трансфер зимскиов рок па ќе правиме муабет...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom