Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
P

PoisonLady

Гостин
Фактички,сите сме свесни и знаеме што му фали на клубот за да биде совршен освен тие мороните што стварно треба да знаат и кои што можат да го корегираат тоа... :nesvest:

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ти изгледа многу играш Pro Evolution Soccer :tv: а тоа многу лошо ти влијае, али нема веза, тоа си е твоја работа.
Карваљо премина во Реал Мадрид само заради Мурињо, инаку немаше тој да го напушти Челзи, за Ван Дер Варт нема место во Баерн + Тони Крос за него е :zver: (на PES 2010, Ван Дер Варт е подобар од Тони Крос затоа го сакаш во Баерн :icon_bigg) зошто Симон Кјаер кога ги имаме Брено и Бадштубер а велиш Хазард замена за Робен? тоа го сакаше ти? А Томас Милер нели може да го замени Робен? Милер кој беше најдобар стрелец на Светското првенство со 5 гола и 3 асистенции. И да не заборавиме дека беше избран за најдобар млад играч на турнирот. А за минатата сезона да не зборувам, ги одигра скоро сите натпревари за Баерн, а Баерн минатата сезона играше во финале ЛШ и беше шампион во Бундеслигата и германскиот куп. Значи според тебе Хазард е подобар од Милер. И да те потсетам дека Робен ке игра од јануари што значи дека ке игра за Баерн во побитните натпревари во ЛШ, нема потреба да игра против Клуж и Базел а го имаме и Хамит Алтинтоп на таа позиција. Не ве разбирам веке некои фанови на Баерн што пишувате тука на форумот секој ден. Вие сите тука ја критикувате управата на Баерн, но управата на Баерн не е виновна туку Ван Гал беше тој што мисли дека нема потреба од нови играчи, доколку Луис Ван Гал сакаше некое засилување во одбраната, управата одма ке реагираше и ке се потрудеше тој играч да го доведе во Баерн, играч што го предложил Ван Гал. Тој едноставно верува во тој тим што го има и тој мисли дека нема потреба од нови засилувања во одбраната и јас го подржувам затоа што и јас мислам дека Брено, Бадштубер и Контенто ке бидат многу важен дел од тимот на Баерн во иднина а за тоа да го успеат тие, треба да им се даде шанса. Баерн беше навистина сериозно заинтересиран за Коентрао но Потругалците бараа огромна сума од 30 милиони евра за Коентрао па така Баерн се откажа од играчот и ги подржувам во тоа, клуб денеска што може да си го дозволи тоа е само Манчестер Сити (затоа што газдите се глупи и немаат поима од фудбал а сакаат да си прават интересно, за нив тоа е забава и ја остваруваат секоја желба на тренерот Мачини без разлика дали тој играч вреди толку или не, не ме изненадува доколку прочитам некогаш на некој сајт дека Ман.Сити понудил 10 милиони евра за играч од ФК Работнички), значи да инвестира во играч како Коентрао 30 милиони евра, а големо прашање е како ке се развива и дали ке успее во друг клуб тој играч, зошто да не ја почнеме сезоната со Контенто кога нема голема разлика од тие двајца играчи, зошто да дадеме 30 мил.евра за играч кој само една сезона се покажал добро во Бенфика (значи зборувам за играч што се покажал само ЕДНА СЕЗОНА во Бенфика, не зборувам за играч што се докажал во Челзи или Ман.Јун и го изместил Ешли Кол или Евра од првиот состав), кога можеме наредното лето тие 30 милиони евра да ги дадеме за напаѓач како Џеко бидејки Клозе веке од наредната сезона ке го напушти Баерн па затоа мислам дека Баерн наредното лето ке купи напаѓач.

Без навреда, ова не се однесува само до тебе туку и до другите фанови (не сите де) кои пишуваат секојдневно овде. Нема потреба за реплика затоа што јас повторно нема да ти реплицирам :ne_zboram Мило ми е што си фан на Баерн, поздрав :smir:

Ako sakas repliciraj ako ne so glava u zid mavaj ama ja morav da repliciram na covek koj pojma nema sto zbori .

1. ne igram pro Evolution
2.igram football manager 2010 i sum moze najdobar vo drzavava
3.Breno i Badstuber = 2 sezoni UTKA (ne se iskusni za LS i plus toa Breno e staklen so stakleni noze a Stopper ne i trebalo da e ko nego a Simon Kjaer bratce ti e eden od pocvrstite stopperi vo cela evropa iako e seuste mnogu mlad)
4.Eden Hazard go nema na Pro Evolution , a i plus znam oti pojma nemas koj e , a i da go znaes mu gi nemas gledano igrite zatoa taka zboris ( Eden Hazard e eden od najperspektivnite krila vo momentot )
5.Van Gaal ne e kriv sam za ovaa situacija , upravata e dolzna da mu dade pari za transferi , a toj da gi trosi taka kako sto mu imaat kazano od gonite sloevi na klubot , taka da se lazes ako mislis deka van Gaal e sam kriv
6. I ne bidi tolku aroganten i prpotenten vo postovite zatoa sto na sekoj nareden ke te pravam popara , a i zapamti deka kaj navivacite na Bayern ne postojat arogantni tipovi , ako sakas arogancija MRS vo Italija ili vo Anglija baraj si klub
7.FAN SUM NA BAYERN VEKJE 15 godini
8.MILO MI E MENE STO SI TI FAN NA BAYERN
9.POZZZ!

--- надополнето ---

I sto vikas plus "MILER DA GO STAVIME KRILO ZAMENA ZA ROBBEN" pa ti ne si normalen be covek , koj ke ni bide isturen spic ako ne Miler ??? Miler so Kroos ke bidat Zverovi , a sea da si go imase Hazard ke idese levo Ribs ke dojdese desno , ke rotiraa celo vreme vo pozadina Schweini i se ke bese Top vo napadot i sredniot red , ama koga ke se svrtis nazad glava boli:)))

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Jas ocekuvam da bide i podobar od Robben na negovi godini !

--- надополнето ---

7 January 1991 (1991-01-07) (age 19) e sega poglednete go videoto za Hazard i razmislete dali ne e mnoooogu dobar za negovi 19 godini , a plus toa i arsenal se zainteresirani za nego , pa ja ne bi dozvolil da mi go zemat zalakot od usta .

SAKAM POD ITNO IGRACOV VO BAYERN !!!!

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Gledaj druze dete od 18 godini ( na utakmicava ) sto im pravi na Lyon koj kako sto znam i do 1/2 finale otido , e sea posle ovaa utakmica mozam da zaklucam i da ti kazam deka Robben ima sonuvano za vakvi igri na negovi godini , a plus i detevo ne e stakleno ko nego ... Pozzz i znaj oti me nerviras strasno posto si neartikuliran vo postovite.

Znaci Robben AUT cela sezona ... posle ne se znae dali ke prodolzi da igra kako sto treba , padnat ke e i na brzina i na kondicija , a ti so vikas Miler da go zamenuva na krilo tuka stvarno se dokazuvas deka pojma nemas . miler ne e klasicno krilo i zatoa ti ne mozes permanentno da zadrziz da ti igra formaciski krilo , za ovaa pozicija e samo Eden Hazard em e mlad em e mnogu jak so negovoto kupuvanje ke se obezbedevme na ovaa pozicija dooooolgo vreme pa i plus ke go nacekavme ovo NOAH od petlinjata :))) epa ti mavaj sea glava u zid pa ako saka i mozokot neka ti isteci.

M

Mario Gómez

Гостин
Mario Goetze е подобар млад талент од Хазард, тоа ќе го покажат и годините.

--- надополнето ---

Всушност вечер ќе го видиме Хазард заедно со Лукаку против Германија во Брисел.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Боби[Мкд];3760774 напиша:

--- надополнето ---

Vecer sakam germanija da tepa 4-3 a od Belgija Hazard da dade hettrik za da vi gi zatvoram ustite .

---- Da be i Baumjohan bese golem talent najavuvan na golemo daaaj ne zaebavaj Germancive nikad ne vadele mnogu jaki krila .

--- надополнето ---

Ne bi ni dosol loso i nego da go zememe za zamena na Ribery pa taka da se obezbedime i na dvete pozicii inaku verba ne me fakja za Mario deka ke bide dobar vo podocneznite godini.

--- надополнето ---

I Belgija odimaa dobri mladi igraci Romelu lukaku , Hazard , Steven DeFour dobri ke bidat vo idnina :)

Н

'Никола'

Гостин
Ne bi ni dosol loso i nego da go zememe za zamena na Ribery pa taka da se obezbedime i na dvete pozicii inaku verba ne me fakja za Mario deka ke bide dobar vo podocneznite godini.
Ако мислиш на Баумјохан, не ти текнува дека лани го купивме и одма го продадовме на Шалке? Уште еден од многуте кој не се вклопуваше во планот на вГаал.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ако мислиш на Баумјохан, не ти текнува дека лани го купивме и одма го продадовме на Шалке? Уште еден од многуте кој не се вклопуваше во планот на вГаал.

mu replicirav na Bobi brat za Goetze bidejki se sekavam deka go najvuvaa kako strasilo od igrac i na kraj go prodadovme za gofina dena :(

--- надополнето ---

Brat Hazard ti e krilo i nema sto tolku zadaci da mu se davaat toj ke ti bide eden od individualcite koj ke pravi prodori do sesnaesetnik i ke dade pass ili ako ima otvoren prostor pred nego moze i da vleze vnatre i da dade gol ako ima sansa.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Боби[Мкд];3760774 напиша:

--- надополнето ---

Да не испаден Goetze како Ларс Рикен што им беше на Дортмунд(јес да него го мачеа повреди) најавуван како најголем талент во тие златни години на Дортмунд.Не дека не се докажа,али ни пола од тоа што се очекуваше од него.
ПС - Ќе му гo памтам голот 1997 во финалето против Јувентус (каков лоб беше само тоа:vozbud:)а само што влезе во игра.
И Карл Хајнц Ридле беше нешто како голем талент најавуван,тој па не се ни виде.(ама и тој ги реши со двата гола исто против Јувентус) и толку после и двајцата не прикажаа ништо посебно.
Овие ги наведов како примери од Дортмунд,а ги имало десетици низ Бундеслигата најавувани како големи таленти па не се видоа.

За Goetze ќе видиме времето ќе покаже.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Marko Marin da ne go ispustime isto se najavuva kako nadezno krilo ali ke vidime.

--- надополнето ---

Тоа на темата за менаџер ќе го пишам :pos2:

И вечер Хазард кога ќе даде 3 гола :tv:

Ajde pedala !

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Marko Marin da ne go ispustime isto se najavuva kako nadezno krilo ali ke vidime.

--- надополнето ---

Ajde pedala !
Е Марко Марин е веќе друга приказна.Тој е веќе ѕвер кој би сакал еден ден да го видам во Баерн(иако имаме доволно играчи од тој тип)
Во него гледам најголема перспектива за прогрес,бидејќи игра константно добро,и му нема паднато формата до сега.

ПС- Ко ќе ми текне на утакмицата со Валенсија како играше,колку беше само незапирлив:vozbud:

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Е Марко Марин е веќе друга приказна.Тој е веќе ѕвер кој би сакал еден ден да го видам во Баерн(иако имаме доволно играчи од тој тип)
Во него гледам најголема перспектива за прогрес,бидејќи игра константно добро,и му нема паднато формата до сега.

ПС- Ко ќе ми текне на утакмицата со Валенсија како играше,колку беше само незапирлив:vozbud:

Ima problem so mnogu nizok i fizicki mnogu slab ali ke go sredat :)

Член од
8 април 2010
Мислења
1.182
Поени од реакции
281
А кој е всушност планот на ЛВГ ? Што ни ја осакати одбраната со продавање на Лусио и да го упропасти најскупото засилување на Баерн до сга?
Од друга страна да не беше тој Милер , Бадштубер и Контенто уште ќе играшеа у 3та Лига

P

PoisonLady

Гостин
Баварскиот дрес меѓу најпродаваните во светот
http://www.bayernmkd.co.cc/novosti/4056
...освен ова,денес Клосе (Германија),Алтинтоп(Турција) и Олич (Хрватска) постигнаа голови за своите репрезентации.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom