Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
абе пипл кој иде во белград преку агенција- нели мислите дека е попаметно да идеме заедно... онака заради безбедност :wink:

ја и мацедониан ќе одиме само чекаме уште понуда. ако ме заебат агенцииве ќе ги е%‘*& у г(*‘*&‘%“ и има ’“’“„(*%*„‘&‘! и то...
И јас сум за преку агенција - кажувај штом имаш информации. :)

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Карта било 80 евра :nesvest:(барем јас така знам), ама не сум баш сигурен ...

- дајте информации ...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
jas pa razbrav 50 evra kje bile. seuste nema nisto oficijalno.

inaku da bidam iskren ne mi pravi golema razlika- resiv idam. moze da me premisli samo cena od 100+ evra... e togas bi stavil prst na celo ali pak bi gledal da idam nekako na moja raka.

--------------------------------------

toni :zver: se vratil od reprezentacija 3 dena porano. pobaral donadoni da go pusti pobrgu za da ne igra prijatelska vo sreda.

sekoja cest :)

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Во Македонски Спорт имало понуди за напреварот Ѕвезда - Баерн. Барав денес насекаде ама не најдов спорт за да купам. Доколку некој има пишете ја тука понудата за да ја видиме сите, оти времето си мине а не планирам да ја испуштам шансата да го гледам Баерн.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
И конечно ја најдов понудата што вчера ја пишуваше во Спорт.
Цената е 2800 ден. Во оваа цена се вклучени влезници и превоз за двете утакмици што ги игра ѕвезда на домашен терен, т.е. со БАЕРН и Болтон.
Ќе се трга од Скопје во 00:00 часот во среда.
информации на телефон 02/ 31 34 221

Како што разбрав од еден другар треба да се пријави најкасно до утре до 12 часот. Ако разберете нешто повеќе пишете.
Се надевам дека ќе има со кој да одам да ги гледам баварците. :wink:

Bayern Forever!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
utre kje dezuram na tel:nesum:sega vrtev edno 99687 pati i normalno u 19:00 nikoj nema.

kazi kaj e agencijava u skopjevo?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ќе се трга од Скопје во 00:00 часот во среда.
информации на телефон 02/ 31 34 221[/B]
Како што разбрав од еден другар треба да се пријави најкасно до утре до 12 часот
Прво, не верувам за 2800 да има превоз и карта за двете утакмици.
Второ, се трга среда спроти четврток, ако разбрав добро, така?
Утре до 12??? Не е рано малце да затворат врати толку брзо?

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
utre kje dezuram na tel:nesum:sega vrtev edno 99687 pati i normalno u 19:00 nikoj nema.

kazi kaj e agencijava u skopjevo?
Незнам каде е. до 17 часот работела агенцијава. Ако се јави некој пред мене во агенцијава нека ни објасни на форумов што е како е.
Поздрав

Прво, не верувам за 2800 да има превоз и карта за двете утакмици.
Второ, се трга среда спроти четврток, ако разбрав добро, така?
Утре до 12??? Не е рано малце да затворат врати толку брзо?
Така ми кажа еден другар што че оди на Баерн и што се јавил денеска во агенцијата да праша. 2800 ден. и мене ми изгледаат малку за двете утакмици.

F

fantomX

Гостин
Да не е само за натпреварот со Баерн таа цена?:wink:
Малку е за двете утакмици...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
utre obavezno stanuvam porano da prasam vo detal se.

odma posle kje pisam vo forumov so kako... i mene ne mi se veruva deka utre kje zatvorat vrati. dok ima karti kje prodavaat- edinstven problem bi bil ako kartite se vekje prodadeni. dali utre ili zadutre vrska nema dok ima karti.

a za cenata epten e niska i mene mi e sumnjivo... ama aj darecem zasto vo paket gi nudat i zosto ocigledno mnogu malku potrosile na propaganda :wink:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
http://www.fcbayern.t-com.de/de/ticketing/13742.php?fcb_sid=4731723673329d4182694f25eec58c23

Am kommenden Donnerstag (25. Oktober) tritt der FC Bayern zum ersten Spiel in der UEFA-Cup-Gruppenphase bei Roter Stern Belgrad an. Fьr alle Fans, die den deutschen Rekordmeister nach Serbien begleiten wollen, gibt es eine wichtige Ticket-Information:

Die Tickets fьr das Auswдrtsspiel in Belgrad sind - Stand Donnerstagmittag (18. Oktober) - leider immer noch nicht eingetroffen. Nur wenn die Karten noch bis Montag, den 22. Oktober, 12 Uhr dem FC Bayern zugestellt werden, werden diese noch per Post Express versendet (Zustellung am nдchsten Werktag bis 12 Uhr).

Sollten die Tickets beim FC Bayern wider Erwarten spдter eintreffen, kann ein Versand nicht mehr gewдhrleistet werden. Wir informieren dann umgehend ьber die weitere Vorgehensweise auf fcbayern.de.
на кусо: баерн им соопштува на сите навивачи во германија дека уште не добил карти од белград и дека ако не добие до понеделник 12:00 нема да биде во можност да ги подели картите...

балканска работа :tapp:

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Philipp Lahm, esterno del Bayern Monaco, si trasferirа al Barcellona. Il tedesco firmerа un contratto di 5 anni con i blaugrana. Non и da escludere una possibile partenza di Zambrotta, da tempo inseguito dalla dirigenza rossonera.
Еве уште нешто накусо: Филип Лам во Барселона!!!:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom