Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
I

InF3cTeD

Гостин
конечно му текна на судијава да му ропне црвен....ГОТОВО Е ГОТОВООООО :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::bayern::bayern:

п.с.Леверкузен изгубија
п.п.с. се враќема таму кај шо треба да сме..на врвот на табелата

M

Mario Gómez

Гостин
ПОБЕДА! Ѕверско играње во второ полувреме, одлично бранење од сите.:vozbud::vozbud:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Еве го и вториот црвен!
Ај честито победа, а најверојатно и титула, се гледаме во среда.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Тоооооо сицилијанската одбрана издржа.

И да слушнам кој е сега прв а? а? а?

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
CESTITO POBEDA BAVARCI SEGA NA RED E MAN UTD

ZIG HEIL ZIG HEIL ZIG HEIL !!!!!!!!

A

Alexander Nevsky

Гостин
Браво,им издржавте 50 минути со играч помалце. И јунајтед ќе ги поминете:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
Robben одморен!
Riberi и Olic одморени!

Ѕверско играње денес на Контенто, Швајни, Милер се подобри.

Баерн прв на табелата!

Fuck Schalke, fuck Magath, победивме и сеа get the hell out of Gensenkirchen!:back:

Манчестер следни, остануваме во борба за тројната титула!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ајде сега Манчестер нека повели :zlo:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Одамна не сум видел толку добра и организирана игра на Баерн во дефанзивата.

Без грешка!!!!

Демикелис Ѕвер!!!!

Мислам дека можеа во неколку наврати при крајот,иако бевме со играч помалце,да пробаат да ја запечатат победата,сооглед дека еден гол беше разликата,но доста искусно изиграа.

Многу мудро,искусно и со трпение,што укажува дека како играчи созреале во една цврста екипа,во еден одличен тим.

Манчестер доаѓаме!!!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Значи можело и одбрана да се одигра само со 10 души требало... веројатно зш со 11 е многу лесно па не практикуваме ние тоа... оставаме такви лесни работи за лузерчиња :pipi:

Н

'Никола'

Гостин
The boys are back in the TOP of the table. Каде што и треба да бидат. Значи, најзадоволен сум што Издржавме со играч помалку 50 минути да не примиме гол. Ван Галов се повеќе ми се бендисува како ги прави тактиките, има нешто во онаа негова тиква.:)

Дечки, нека ни е честита победата, и сега одиме на Олд Трафорд, да им ја допредадеме лекцијата на Манчестер, глеам денеска не ја научиле.:pos2:

И нормално, да му честитам на детето на иднината на Баерн, Диего Армандо Контенто, срце и душа остави на терен. Милер далеку подобар од претходниве неколку натпревари, а и за другите немам зборови. Повторно функционираме како екипа. И Даниел да не е сериозно потребен, ќе ни треба таков столб во Манчестер и тоа како.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Super izigravmo i Ribery,Olic malu se odmoria no trebase i vBomel malu da odmori zatoa sto 32godisen e (no silen ka konj)
Imaa vreme do sreda 3 dena imaa da odmoraa taman za man... da bida fitttttt
MOzemoooooo da triumfiramo i LS i Bundes zas da ne i DFB:vozbud:
Pranjic nekako posledno vreme mnogu uboo igra no so mie mene najcudno But najdobar golman vo Bundesliga sporet branenje ako ne gresim prosekot mu bese 85%:vozbud::vozbud::vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не се знае за Ван Бајтен,ама по неговата реакција не е сериозна повредата.Доби удар во бутот со колено,и мислам повеќе беше моментална болка од ударот,зошто беше на незгодно место,отколку некоја сериозна повреда.

На крај краева,Демикелис е маестрален последниве 2 утакмици.Просто не личи на себе!

И Прањиќ ми го праи ќејфот,човек од задача,и игра на ниво стварно!

Добро што не играше Робен денес,многу паметно,сооглед дека сигурно ќе се повредеше.Тешки копачи се фудбалерите на Шалке!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom