Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Н

'Никола'

Гостин
Леле леле, не можам да дочекам, уште од сега ќе одам Irish да пијам пиво и да чекам.:pos2: Не ми е јасно зошто вГаал не игра со искуство, туку со Алаба (не дека не е добар малиот или не го сакам, напротив). Ама сигурно тој си знае.:toe: Може и да блесне, кој знае, како Харгривс на финалето со Валенсија.:)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ќе пијаме за тебе брат, и фудбалерите ќе играат за тебе. Како успеа да го скршиш?:( Ајде опоравувај се побрзо, зш како што разбрав за 1/4 финале сме имале резервирано место кај Филе во емисија.:vozbud:
Тоа е што да правам. Не ми е скршено, шинато ми е(играв фудбал).
Ќе видам ќе правам напори да дојдам,неизвесен ќе бидам до самиот почеток на натпреварот.
Можно е место Алаба јас да истрчам у последен момент:wink:

naum-bavar4e

Баварец до гроб
Член од
16 јули 2008
Мислења
61
Поени од реакции
9
Тоа е што да правам. Не ми е скршено, шинато ми е(играв фудбал).
Ќе видам ќе правам напори да дојдам,неизвесен ќе бидам до самиот почеток на натпреварот.
Можно е место Алаба јас да истрчам у последен момент:wink:
Ај ќе те средат докторите пред утакмица :)))

А иначе клучни за овој натпревар се Рибери и Робен. Ако продолжат да играат како во предходните неколку натпревари...црно ни се пишува.
Мора да почнат повеќе да додаваат и ВГ мора уште на полувреме да го извади Милер и да го стави Олиќ, човекон е измислен за вакви натпревари.
Ќе биде интересно (првите 10 секудни :P), па Баерн ќе ја превземе контролата

И убаво да си поминете во Ајриш, па можда ќе се видиме кај Филе :)))

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ај ќе те средат докторите пред утакмица :)))

А иначе клучни за овој натпревар се Рибери и Робен. Ако продолжат да играат како во предходните неколку натпревари...црно ни се пишува.
Мора да почнат повеќе да додаваат и ВГ мора уште на полувреме да го извади Милер и да го стави Олиќ, човекон е измислен за вакви натпревари.
Ќе биде интересно (првите 10 секудни :P), па Баерн ќе ја превземе контролата

И убаво да си поминете во Ајриш, па можда ќе се видиме кај Филе :)))
Ако играат слабо Рибери или Робен,можеби ќе можам да влезам 2-ро пол. под инекции :pos2::pos2:

Golube

неам појма
Член од
9 ноември 2009
Мислења
116
Поени од реакции
5
Ќе го јадете немиен вие од Фиорентина,коа ќе распали Варгас или пак Џила е тек тогаш има да видите кој е кој..

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ќе го јадете немиен вие од Фиорентина,коа ќе распали Варгас или пак Џила е тек тогаш има да видите кој е кој..
Друже а да си идеш ти у твој фан клуб и да си се тешите меѓусебно,зошто ако ти го викнам Руни ко ќе ти ја зачука една... у агол...:pos2::pos2:
Не се секирај ти за нас,вечер ќе си видиш кој е кој.:helou:

Можно е и одложување на натпреварот вечерва поради снежно невреме во Фиренца.Ништо не се знае екипите работат на случајот но се очекуваат нови врнежи вечерва:toe:

А како само бев наоштрен.:zid:

Н

'Никола'

Гостин
Не бе какво одложување, одвај дочекав до денес..:nesum: Ајде сите по една лопата в раце да го чистиме снегот.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
ne be kakvo odlozuvanje zabarite imaat lopate....... dan sakaa nie da im go iscistimo stadionot Ncncncn:pos2:
Ajmooooooo

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Сепак се работи за ширење на дезинформации(од goal.com што можеш да очекуваш)
Во Фиренца моментално врне дожд и дува ветер,не станува збор за никаков снег и за одложување на натпреварот.

Ајдееееееееее мора први да постигнеме гол за полесен понатамошен тек на натпреварот.
Од РОБЕРИ очекувам експлозија.
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Друже а да си идеш ти у твој фан клуб и да си се тешите меѓусебно,зошто ако ти го викнам Руни ко ќе ти ја зачука една... у агол...:pos2::pos2:
Не се секирај ти за нас,вечер ќе си видиш кој е кој.:helou:

Можно е и одложување на натпреварот вечерва поради снежно невреме во Фиренца.Ништо не се знае екипите работат на случајот но се очекуваат нови врнежи вечерва:toe:

А како само бев наоштрен.:zid:

Миланезиве силни сегде стигнаа памет да делат:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: А не се свесви утре што ги чека. Он топик: СО СРЕЌА ВЕЧЕРВА ОЧЕКУВАМ ВАША ПОБЕДА,САМО НЕЗНАМ ШО ДА ВЕ ПИШАМ:icon_roll

M

Mario Gómez

Гостин
Абе жабариве скапани мамицу им ебам, немаат покриеини стадиони и од малце снегче се уплашија, ако има снег ни одговара нас, многу натпревари годинава изигравме на снег.

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Зулу сакс.
Има некој квалитетен линк за да ја гледам??:nesum:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Im podarifme gol i toa od igracot so nekoj planirase da go cuva i narednata sezona
I da ne zabrem BRAVOOO za Roben so promasi i za toa trba da imas talent:S:S::S:S:S

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom