Lord Brandon
I came-I saw-I conquered!
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 2
www.transfermarkt.de >>> Alaba прва постава че да буде жустро
Тоа е што да правам. Не ми е скршено, шинато ми е(играв фудбал).Ќе пијаме за тебе брат, и фудбалерите ќе играат за тебе. Како успеа да го скршиш? Ајде опоравувај се побрзо, зш како што разбрав за 1/4 финале сме имале резервирано место кај Филе во емисија.
Ај ќе те средат докторите пред утакмица ))Тоа е што да правам. Не ми е скршено, шинато ми е(играв фудбал).
Ќе видам ќе правам напори да дојдам,неизвесен ќе бидам до самиот почеток на натпреварот.
Можно е место Алаба јас да истрчам у последен момент:wink:
Ако играат слабо Рибери или Робен,можеби ќе можам да влезам 2-ро пол. под инекции :pos2::pos2:Ај ќе те средат докторите пред утакмица ))
А иначе клучни за овој натпревар се Рибери и Робен. Ако продолжат да играат како во предходните неколку натпревари...црно ни се пишува.
Мора да почнат повеќе да додаваат и ВГ мора уште на полувреме да го извади Милер и да го стави Олиќ, човекон е измислен за вакви натпревари.
Ќе биде интересно (првите 10 секудни ), па Баерн ќе ја превземе контролата
И убаво да си поминете во Ајриш, па можда ќе се видиме кај Филе ))
Друже а да си идеш ти у твој фан клуб и да си се тешите меѓусебно,зошто ако ти го викнам Руни ко ќе ти ја зачука една... у агол...:pos2::pos2:Ќе го јадете немиен вие од Фиорентина,коа ќе распали Варгас или пак Џила е тек тогаш има да видите кој е кој..
Друже а да си идеш ти у твој фан клуб и да си се тешите меѓусебно,зошто ако ти го викнам Руни ко ќе ти ја зачука една... у агол...:pos2::pos2:
Не се секирај ти за нас,вечер ќе си видиш кој е кој.:helou:
Можно е и одложување на натпреварот вечерва поради снежно невреме во Фиренца.Ништо не се знае екипите работат на случајот но се очекуваат нови врнежи вечерва
А како само бев наоштрен.:zid: