Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Ќе му пишеме меил на Филе ќе го прашаме.. па ќе се договориме

Или на ФБ ако го има некој од вас нека му пише порака

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Dali ce moze Contento da nastapi protiv fiorentina? nigde ne pisuva (mozda zatoa sto nee povreden ...?)
Za natprevarot protiv fiorentina: ce bide tesko no trba pervi da postigname e togaj fiorentina nema so da izgubi i ce napadne na konri so Robery:wink:

Lord Brandon

I came-I saw-I conquered!
Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Ќе му пишеме меил на Филе ќе го прашаме.. па ќе се договориме

Или на ФБ ако го има некој од вас нека му пише порака
Касно се свестивте..... ја праев муабет со Баварец он рече 1/4 финале да идеме....у Реал Мадрид фан клуб Филе им рекол до Сабота вечер да му кажат ( т.е. до синоќа) за сигурно.... ние незнам дали ќе можеме да идеме иако терминот ни е супер:tapp:

M

Mario Gómez

Гостин
Касно се свестивте..... ја праев муабет со Баварец он рече 1/4 финале да идеме....у Реал Мадрид фан клуб Филе им рекол до Сабота вечер да му кажат ( т.е. до синоќа) за сигурно.... ние незнам дали ќе можеме да идеме иако терминот ни е супер:tapp:
За 1/4 финале правевме муабет уште од кога и ќе биде најдобро, за вторник нема време, требаше да закажевме порано.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Боби[Мкд];3372334 напиша:
За 1/4 финале правевме муабет уште од кога и ќе биде најдобро, за вторник нема време, требаше да закажевме порано.
Ок, значи оставаме за 1/4 финале, само немој да не заебат... :)

naum-bavar4e

Баварец до гроб
Член од
16 јули 2008
Мислења
61
Поени од реакции
9
Дај Боже за 1/4 финале ќе биде најдобро... :))))

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Аха за ова падна муабет пред некоја недела и генералната идеја беше да се ставиме за 1/4 финалето кај Филе во емисија. За подетални информации обратете се кај единствената БаварКА во фан клубот :back: ... уште да беше активна на форумов арно ќе беше :nenene:

Како и да е во вторник секако ќе има фан собир во Irish па ќе се договориме поубаво. 10-15 души обично се собираме за ЛШ а ако сме за кај Филе би очекувал да дојдат уште околу 10тина души од остатокот на Македонија (ако би имале проблем со превоз за назад не му ја мислете сигурно ќе се снајдеме со смештај во Ск за една вечер).

Н

'Никола'

Гостин
Ако пројдеме до 1/4 финале.:) Секако дека да. Иначе вторник најубаво ќе се договориме кој што како. А за натпреварот вчера пишав како јас го видов низ мои очи. Како прво не реков никаде дека Алаба е германец, али ај ок нема везе. Немора сите да имаме исти мислења, затоа е форумов да ги напишеме.:smir:

M

Mario Gómez

Гостин
Инаку Контенто е изоставен од составот кој ќе игра против Фиорентина, и од тимот на неодредено време. Повреда на коленото некоја. Алаба или Прањиќ ќе играат лев бек, ќе се снајдиме некако само Лел да не игра.:toe:

Инаку Неверкузен губат 2:0 од Нирнберг.:vozbud:

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
lele uste ova ni falese i:tapp: (pranjic na negovo mesto protiv fio... no da ne zabraeme vGaal ni e trener sesto moze da se ocekuva)

Н

'Никола'

Гостин
Тие што ќе патуваат за Фиренца :
Butt, Rensing, Lahm, Van Buyten, Badstuber, Pranjic, Alaba, Görlitz, Altintop, Schweinsteiger, Van Bommel, Tymoshchuk, Müller, Robben, Ribéry, Klose, Gomez, Olic.
Не сме многу за жалање, ама уште една повреда во одбраната и тогаш не чини.
И оф топик: Леверкузен губи 3:0:) Сме имале среќа.

M

Mario Gómez

Гостин
Кислинг и Хелмес го враќаат во игра Леверкузен. Тешка повреда на Брено, излезе плачејќи од игра, настрада коленото. Тешко годинава да се врати во игра.

I

InF3cTeD

Гостин
90-та минута Нирнберг-Леверкузен 3-2 :vozbud: одличен резултат иако по малку сумливо ми е овоа,минатото коло ние им даваме бод,сеа Леверкузен им дава 3,а притоа ние не тепавме...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ете нормално... првата мала повреда во одбрана и го наебавме :kesa:

Алаба би бил според мене енормно ризичен потег. Сепак треба искуство во ЛШ. Со Контенто еднаш излезе на добро работата а сега и со Алаба да би пробувале би било ко сами да си го бараме според мене.

Нека оцени вГаал кој е во подобра форма - Алтинтоп или Прањич. Од тоа што знам до сега Алтинтоп е поборбен и поцврст назад па би играл:

--------------Бут
Хамит--вБајтен--Бади--Лам

Робен се враќа тоа е секако добро ама од одбранава крпена страв ме фаќа psy:

Нирнберг - Леверкузен конечен 3:2 :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom