Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Ќеиф ми е да Баерн се врати на Европската сцена.Еве сега против Спортинг покажа сила,но таа форма треба да ја покаже и дома.
Последните години го снема од Европа,и некако ми недостига тој германски менталитет во големите натпревари како во ерата на Лотар Матеус,Клинсман и другите.
Сега има добар тим.Мислам дека Рибери ќе неможат да го задржат,но треба да мислат на други играчи и да си ја планираат иднината и стратегијата за понатаму.За сега мислам дека се на добар пат.
Рибери Сигурно ќе остане во Баерн.Оваа година го помина Спортинг ама до четврт финале има сила,понатаму неможе.моментално Хамбург е во топ форма,но Баерн до крај ќе се искачи на прво место.

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе успеат да го задржат Рибери барем до 2011 до кога му е договорот сигурно.Јас би го продал само ако стигне некоја будалска понуда од Манчестер Сити.А овој турчинов е засега одлична замена за десен бек во нашиот тим и би било добро да се земе.Инаку и Хлеб би бил одличен иако јас го сакам Диего.Истотака мора да се земе уште еден првокласен напаѓач освен Олиќ.

Да се фокисираме на денешниот натпревар каде остануваме без 4 играчи...Four absentees

Hannover have the worst away record in the section, with just a single point from ten games and a mere six goals on their travels, but Klinsmann will be forced to put out a weakened side this Saturday. Skipper Mark van Bommel is suspended, while Luca Toni, Franck Ribéry and Tim Borowski are sidelined with injury and will also miss Tuesday’s game against Sporting.

Многу тежок натпревар ќе биде!!!

Ajде на победа денес,значи мора да победеме оти до година во УЕФА!!

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
0-1 хаха уште ваа ако ја изгубите зборум направете и на титулата

едит - 1-1 само што го пратив

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
3-1 браво браво.кога видов 0-1 си викам ојде уште 1 ливче :pos2:
ПОЗДРАВ :helou:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Хах, некој да не рече нешто за Баерн :icon_cool ?
Одличен натпревар, и тоа без 3ца стандарни првотимци :)

I

InF3cTeD

Гостин
Хах, некој да не рече нешто за Баерн :icon_cool ?
Одличен натпревар, и тоа без 3ца стандарни првотимци :)
тие првотимци одмараа и ќе одмараат и со Спортинг...мислам и нема потреба да играат :pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Не го гледав натпреварот и не можам да кажам за играта но сепак со преполовен состав дека сум задоволен од оваа победа.Сега нека се одморат сите убаво против Спортинг и со нови сили понатаму ,може некој да ја постира новата табела.

I

InF3cTeD

Гостин
Токму така, не е тоа што беше, ама човекот знае да биде лидер и дефинитивно е подобар од Ван Бомел и компанија.
моментално тешко дека е подобар од Ван Бомел....човекот душа остава на теренот и добива црвени :pos2: а Балак се губи..

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ја ќе речам само дека сум задоволен од победава денес,но додека не врземе уше една две победи нема ништо да значи денешнава победа.Се на се добар одговор на кризата,но за мене не значи ништо за сега,сооглед дека и спортинг беше така па после изгубивме од Келн дома.Се на се добра победа.
Околу Балак јас би бил презадоволен да дојде.Тој негов менталитет,и лидерски карактер и авторитет ни фали во Баерн,да не зборам за фудбалските квалитети.И остајте ги годините,и Кан играше до 38(знам дека е голман),може последните неколку сезони не беше воопшто сјаен,но самото негово присуство помогна премногу.Така и со Балак.Мислам дека и играчки ке се издигне многу ако се врати во Баерн.
Околу тој од Фенерабахче,веројатно е добар,ја го преферирам Рафиња или Срна па ќе видиме.И Хлеб да дојде и ќе бидам презадоволен.Или може Гуркуф.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
моментално тешко дека е подобар од Ван Бомел....човекот душа остава на теренот и добива црвени :pos2: а Балак се губи..

Херта некако се засили.Хамбургер изгуби катастрофално.Ама таков натпревар као Хофенхајм-Вердер немам гледано долго време.0-0 а двете екипи имаа дури по 4 санси 100%.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Денес се радував на победата на Баерн,но сепак и покрај големиот резултат на играчки план не беше толку голема,со оглед дека Баерн даде три гола со глава(петтиот не го видов) преку прекини.Се забележуваше присуството на притисок на теренот и сите фудбалери форсираа.Како и да е добро е што победивме,бидејќи самодовербата на фудбалерите е на повисоко ниво сега.Не само заради победата од 5-1,туку и заради тоа што игравме без Рибери.

I

InF3cTeD

Гостин
со оглед дека Баерн даде три гола со глава(петтиот не го видов) преку прекини.
ами и головите со глава треба да знаеш да ги дадеш...не е така едноставно чукни ја со глава и ајт...треба да знаеш да се поставиш на место и добар удар...гол си е гол

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Мора да се врзат уште 3 победи поред па тогаш ќе бидам задоволен. А овој Вороњин се мрдна (хет трик) ама сепак мислам дека ќе паднат и тоа скоро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom