Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
глуп-неглуп он си знае... инаку не се карајте за милан и фиоре у оваа тема. MILAN4EVER кога можеа фенер и шалке не гледам зошто фиоре не би можеле во 1/4 финале. би било мало изненадување сигурно ама далеку од невозможно.

што се однесува до баерн се знае што ни фали за следна сезона: голман и офанзивна средина(идеално десно). може еден традиционален бундеслига шопинг- в д ваарт и диего сигурно не сакаат цел живот таму горе на север во германија?

не би било лошо и дефзнивна средина ама само некој кој навистина може да не засили и евентуално четврт напаѓач...

друго нема што да се чепка :salut:
Јбг сеа Гатузо беше одлично решение,ама не се сеќирам толку.Сигурен сум дека Клинсман има многу алтернативи,сигурно ќе купи нешто квалитетно,само треба да се стрпиме и да видиме.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ви реков не се надевајте на гатузо.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Колку ми е мило што не дојде Гатузо.Воопшто не ми се допаѓаше одлуката на Баерн да го купат.Важно не дојде.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Баварциве се на Бали,малце кулираат,а за трансфери уште ништо ново.Ме убива чекањево,многу сум нестрплив ама ќе почекаме тоа е!!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
не бе сега веќе се во индија каде кан ќе го игра претпоследниот натпревар за баерн пред 120 000 на солт лејк стадионот (зашто вака им се вика стадионов ми е мистерија :toe: )

инаку чекањево за трансфериве и мене ме убива :tapp: премногу тивко стана...

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
хехе и ова е интересно: солт лејк стадионот во калкута, кој е и втор најголем стадион во светот(120 000), утре ќе биде распродаден за прв пат после 11 години. натпреварите на домашниот тим мохун баганс обично ги следат околу 2-30 000 гледачи.

натпреварот е закажан во 14:45 наше време (18:45 индија) и ако некој има н-тв (германска тв... фактички германскиот СНН) може да си го гледа. ако не тогаш сигурно ќе има стреам некаде на нет-ов :helou:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Значи Тони има огромна желба да донесат италијанец во тимот и мислам дека ќе му ја исполнат.После неуспехот да се донесе Гатузо,следен на листа е најдобриот централен дефанзивец во Сериа А,играчот на Палермо Андреа Барзаљи.Тони испрати отворена покана до него да дојде во Баерн,со оглед дека е сигурно дека тој ќе го напушти Палермо летово,а тоа беше и официјално потврдено од страна на нивниот спортски директор.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=712191

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Кај сте бе баварци?Нешо не пишувате?епа летово не сме интересни ан трансфер-пазарот,ама има нова шепкулација дека планираат да го донесат Кристијано Занети од Јуве.Што ќе кажете на ова?ај позз

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Кај сте баерчани:)
Голманче ново супер, ке купувате нешто ново,треба да се игра лига шампиони

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Кај сте баерчани:)
Голманче ново супер, ке купувате нешто ново,треба да се игра лига шампиони
па да, може да се пофалиме со ново голманче и Тим Боровски за сега.Сепак мислам нашето најголемо засилување за следната сезона е уствари Јирген Клинсман,во секој случај ќе почекаме мислам дека ќе му најдат другарче на Тони од Италија,само незнам кој ќе биде.Последен што се спомнува е Кристиано Занети.Глеам вие добро се спремате за ЛШ!:helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
абе затишје пред бура :vozbud:

некако многу мирно стана па еве малце новости:

http://www.rp-online.de/public/article/sport/fussball/bundesliga/bayern_muenchen/576922/Hleb-vor-Wechsel-zu-den-Bayern.html

http://www.express.de/nachrichten/sport/fussball/doppel-hammer-von-juergen-klinsmann_artikel_1212758510288.html

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2008/06/09/hleb/wechsel-arsenal,geo=4781596.html

гомез и хлеб сега се на список... ако почнеме да го играме подолски лево ко за германија гомез би бил перфектно засилување... за хлеб па да не правам муабет :helou:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
хммм... дрим тим а? дозволено е малце фантазирање така?

-----------ренсинг
лам--лусио--демикелис--јансен

--------в.бомел--хлеб
рибери----------------подолски

--------тони/клосе/гомез(кој од кој овде да не знаеш што да одбереш...)

на клупа бут, ван бајтен, брено, сањол, лел, зе роберто, отл, боровски, алтинтоп, клосе/гомез... мхмхмх... мераци

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе кој вика дека Баерн нема да се засилува летово?Фан-Клубов некако ми пропадна последниве недели,нема вести нема информации и никој не пишува,ама еве денес бура.Сите,ама буквално сите германски медиуми објавија дека Баерн во своите редови летово ќе ги донесе Хлеб и Гомез,а дури за Гомез се тврди дека потпишал прелиминарен договор.Хлеб е фантастично засилување токму тоа што ни треба,и мислам дека Клинсман има голема улога во реализирањето на овој трансфер,сепак да почекаме се да се официјализира да не се залетаме ко со Гатузо.

http://www.spox.com/de/sport/fussball/bundesliga/0806/News/bayern-spekulationen-hleb-gomez.html

http://de.eurosport.yahoo.com/09062008/73/bundesliga-transfer-coup-hleb-amp-gomez-fcb.html

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
хммм... дрим тим а? дозволено е малце фантазирање така?

-----------ренсинг
лам--лусио--демикелис--јансен

--------в.бомел--хлеб
рибери----------------подолски

--------тони/клосе/гомез(кој од кој овде да не знаеш што да одбереш...)

на клупа бут, ван бајтен, брено, сањол, лел, зе роберто, отл, боровски, алтинтоп, клосе/гомез... мхмхмх... мераци
И Швајнштајгер плус,ама од толку многу го имаш забораено,нема везе!!!Само се се плашам да не биде ко со Гатузо, готово е готово е,па ништо не испадна.
Инаку оваа вест произлезе од реномираниот минхенски весник/онлајн магазин tz-online.de кој со 100% сигурност го потврдува овој трансфер,со наслов „Баерн го зема Хлеб“ такада малце ми е чудно,од каде таква сигурност,ама сепак да почекаме!!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
oops i sosa go zaboraviv ... nema veze ako e vistina posebno za hleb epten se raduvam. ne deka gomez e poslab od hleb nego ednostavno prvata postava vo napadot ni e top a gomez ne bi se pomiril so klupa...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom