Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
I mene samo Svajni me plasi, no siguren sum deka ke se vrati... Lani bese druga prikazna mnogu rano go vratija od povredata poso nemase koj da igra i mu se obnovi, no sega poleka ke se vrati i ke gazi, lider ke e na timot. Sredinata e strasna, moze da se sporeduva so na Barca...a Igorce tuka mi mrsi muda :icon_lol: mi go sporeduva so bender, gundogan i kel :pos::pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
I mene samo Svajni me plasi, no siguren sum deka ke se vrati... Lani bese druga prikazna mnogu rano go vratija od povredata poso nemase koj da igra i mu se obnovi, no sega poleka ke se vrati i ke gazi, lider ke e na timot. Sredinata e strasna, moze da se sporeduva so na Barca...a Igorce tuka mi mrsi muda :icon_lol: mi go sporeduva so bender, gundogan i kel :pos::pos:
Боби не е до имињата, лани и прелани Шмелцер и Гроскројц му го најдоа крајот на Робен. А ко ке фатиме ние па цунами со Ројс, Геце, Куба и Левандовски...Нојер ко на ракомет ќе се чувствува ;)

M

Mario Gómez

Гостин
Боби не е до имињата, лани и прелани Шмелцер и Гроскројц му го најдоа крајот на Робен. А ко ке фатиме ние па цунами со Ројс, Геце, Куба и Левандовски...Нојер ко на ракомет ќе се чувствува ;)
Igorce toa ne e do iminjata na drug da mu kazuvas! Toa e isto kako nekoj koga se teshe i si vika ne e do goleminata, koga site znaeme, deka e. :)

Ae sega odi pomoli se da ne jadete petardi sezonava.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
Igorce toa ne e do iminjata na drug da mu kazuvas! Toa e isto kako nekoj koga se teshe i si vika ne e do goleminata, koga site znaeme, deka e. :)

Ae sega odi pomoli se da ne jadete petardi sezonava.
Абе Боби, ја заборави последната петарда? ;) Шала на страна читам скоро сигурно ќе сме го позајмиле Афелај од Барса, па вардете се вие со Геце, Ројс, Куба, Афелај и Левандовски (y)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
е да си казам нешто што си прочитав некако кај че пишем ми се смируе душава

Билд ги издава Румениге и Карл Хопфнер кој заедно со агентот и братот на Мартинез биле во ресторант Богенхаусер Хоф во минхен и се договориле за последните ситни работи околу трансферот

Проблемот што Мартинез нее во минхен останува претседателот на Билбао Уруутиа кој прави ШОУ и се обидува да се показе демек јас не ги давам главните играчи така лесно и да освои некој поен повеке затоа што деновиве бо Билбао ке има гласанје за нов претседател,а овја нашиве сакаа процедурата за трансфер да го напрааа дирекно со клбот значи Билбао а не да ида процедурата по Шпанската Федерациа затоа што ке им кошта +6мил такса,значи ова се ке се среди деновиве (понеделник најкасно би требало).Спорет правилата на ФИФА ако еден тим ја плати клаузолата тогај играчот е слободен.

На последниот тренинг Биелса им да одмор на Мартинез и Лоренте затоа што немаа да играа против Бетис причината ја знаете,ке го наречем =Серисков Филм Мартинез= после 3месеца му доаѓа крајот исто ка на Турскине романтични Филмови секоа епизода има маченје,плаченје,каранје но кога доаѓа крајот ке се смира и така ке заверши мора убоо да биде крајот ка нашава работа:)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе Боби, ја заборави последната петарда? ;) Шала на страна читам скоро сигурно ќе сме го позајмиле Афелај од Барса, па вардете се вие со Геце, Ројс, Куба, Афелај и Левандовски (y)

Овој некако мислам дека ќе го превземеме во иднина,дали наредно или понаредно лето...:D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
Овој некако мислам дека ќе го превземеме во иднина,дали наредно или понаредно лето...:D
Наместо за него 50м да дадете вие по Мартинез сте запнале па за Геце ќе ве олесниме за многу пари, ако веќе некојпат сака да оди во Минхен што и не е сигурно ;)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Наместо за него 50м да дадете вие по Мартинез сте запнале па за Геце ќе ве олесниме за многу пари, ако веќе некојпат сака да оди во Минхен што и не е сигурно ;)
Za Goetze sum siguren deka ke dojdi za edno 30 milioni .

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Bukvalno u sekoj klub se slucuva po nesto kaj totalno NIST WTF ! :)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
утрешен билд
http://s1.directupload.net/file/d/2987/kdh94srd_png.htm

ништо ново како да се земе Мартинез Баерн сака директно да им ги плати тие 40 милиони на Билбао за да не плаќа данок, Билбао може да одбие па да мора Баерн да ги даде на Мартинез па овој сам да си ја плати клаузулата али во тој случај Баерн ќе треба 6 милиони плус да даде за данокот. Безвезе како што се овие Билбао луди ништо чудно од инат.

Иначе Томас Милер заработил највеќе од реклами пред Ноер и Озил

http://www.goal.com/en/news/15/germany/2012/08/19/3318007/thomas-muller-is-the-advertising-king-of-the-german-national?source=breakingnews

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
na transfer sagata narecena Javi Martinez ocigledno i nema kraj i najverojatno taka ke bide do krajot na predonit rok 31 avgust, ili pak upravata na Baern ke krene race i ke se otkaze od namerata da go kompletira transferot na Javi Martinez bidejki kako shto izjavil vo sabotata vecerta Matias Samer za tz-online.de , rekol deka tie veke se umorni od nedobrata komunikacija so upravata na Bilbao i nivniot pretsedatel Jose Uruitia, bidejki postajano izmisluval i baral neshto novo , pa na toa Matias Samer rekol deka ili transferot na Martinez ke se kompletira i zavrshi najdocna do 23 avgust ( cetvrtok) ili upravata na Baern ke gi prekine site pregovori so Bilbao, i Martinez nema da bide poveke tema vo FC BAYERN.

Kajgana Shop

На врв Bottom