Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
na transfer sagata narecena Javi Martinez ocigledno i nema kraj i najverojatno taka ke bide do krajot na predonit rok 31 avgust, ili pak upravata na Baern ke krene race i ke se otkaze od namerata da go kompletira transferot na Javi Martinez bidejki kako shto izjavil vo sabotata vecerta Matias Samer za tz-online.de , rekol deka tie veke se umorni od nedobrata komunikacija so upravata na Bilbao i nivniot pretsedatel Jose Uruitia, bidejki postajano izmisluval i baral neshto novo , pa na toa Matias Samer rekol deka ili transferot na Martinez ke se kompletira i zavrshi najdocna do 23 avgust ( cetvrtok) ili upravata na Baern ke gi prekine site pregovori so Bilbao, i Martinez nema da bide poveke tema vo FC BAYERN.
Ima nekoi sitnicki problemi, ako Baern ja plati klauzulata od 40m evra, nema tuka shto da se mesha pretsedatelot na Bilbao, e sega kruzat nekoi vesti za nekoj si danok. Toa sigurno deka pretsedatelot saka nekoj poen plus i pravi se da go zadrzi shto podolgo Martinez, no da se razbereme ne e od interes na Bilbao da go drzi Martinez koj saka da si odi, koj vekje gi zbesni domashnite navivaci. Jas bi mu dal 70% na transferov da se ostvari.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ima nekoi sitnicki problemi, ako Baern ja plati klauzulata od 40m evra, nema tuka shto da se mesha pretsedatelot na Bilbao, e sega kruzat nekoi vesti za nekoj si danok. Toa sigurno deka pretsedatelot saka nekoj poen plus i pravi se da go zadrzi shto podolgo Martinez, no da se razbereme ne e od interes na Bilbao da go drzi Martinez koj saka da si odi, koj vekje gi zbesni domashnite navivaci. Jas bi mu dal 70% na transferov da se ostvari.
Martinez ako ne dojde kade ke igra po majcina mu ?? Sega moze duri i tuzbi da letaat od strana na Martinez kon pretsedatelot ... jas mu davam 90 % ostvaruvanje bidejki toj vo Bilbao e rascisten i nema kade da odi i edinstvena dobivka na Bilbao e da go prodadat i nisto drugo e sea mene pogolem problem mi sozdava momentot deka Martinez moze Real Madrid da go zeme za pomalku pari bidejki Real kako ime vo fudbalot e pogolemo od imeto na Bayern pa odovde davam 10 % strav :) a za smetka na Martinez da go dade Khedira i posle i volcite siti i ovcite na broj , jas da sum na celo na Real Madrid odma bi go zel Martinez i go trampam so Khedira i sekako go dobivam .. btw koj ne saka da igra vo Real ... toa e realnosta , zalna ama vistinita .

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Martinez ako ne dojde kade ke igra po majcina mu ?? Sega moze duri i tuzbi da letaat od strana na Martinez kon pretsedatelot ... jas mu davam 90 % ostvaruvanje bidejki toj vo Bilbao e rascisten i nema kade da odi i edinstvena dobivka na Bilbao e da go prodadat i nisto drugo e sea mene pogolem problem mi sozdava momentot deka Martinez moze Real Madrid da go zeme za pomalku pari bidejki Real kako ime vo fudbalot e pogolemo od imeto na Bayern pa odovde davam 10 % strav :) a za smetka na Martinez da go dade Khedira i posle i volcite siti i ovcite na broj , jas da sum na celo na Real Madrid odma bi go zel Martinez i go trampam so Khedira i sekako go dobivam .. btw koj ne saka da igra vo Real ... toa e realnosta , zalna ama vistinita .
Дл да плачам дл да се смеам, цццц

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

:pos: Чекајќи го Годо(Мартинез).......

Најискрено се надевам дека утре,најкасно задутре се ќе биде решено,и ајт у пизду матер више....Нека платат тамо и тие 6 милиони данок,и нека се носат Билбао у три лепе.....

Искрено ЕПСКО стана ова чекање више....Ја мислам кога ќе пристигне Мартинез на аеродром,нема да може од новинари да искочи :pos: Го направија ко Битлси...

И УБЕДЕН сум дека ова е само една драма од Билбао,колку да не искочат лесни у приказнава....Иначе и тоа како ќе си ги лапнат тие 40 милиони во овоа време на криза,веруј те ми НИКАД нема да ја пропуштат оваа шанса....

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036

:pos: Чекајќи го Годо(Мартинез).......

Најискрено се надевам дека утре,најкасно задутре се ќе биде решено,и ајт у пизду матер више....Нека платат тамо и тие 6 милиони данок,и нека се носат Билбао у три лепе.....

Искрено ЕПСКО стана ова чекање више....Ја мислам кога ќе пристигне Мартинез на аеродром,нема да може од новинари да искочи :pos: Го направија ко Битлси...

И УБЕДЕН сум дека ова е само една драма од Билбао,колку да не искочат лесни у приказнава....Иначе и тоа како ќе си ги лапнат тие 40 милиони во овоа време на криза,веруј те ми НИКАД нема да ја пропуштат оваа шанса....
ќе има голем притисок врз Мартинез само за него се збори медиумиве што не напишаа веќе за него се надевам ќе се докаже 40 милиони не се малце али ова е само почеток од Баерн во наредниве години коа ќе се исплати и стадионот и самиот Хенес рече дека Баерн ќе може да си дозволи и дури 80 милиони да дадат за 1 играч без да се јавуваат у банка. Мартинез е 99% наш освен ако Баерн не се откаже за 5 милиони или па у последен момент ако не се убаци Сити или ПСЖ со 40 милиони плус пари за данок и плус со таму 250 илјадарки неделно за Мартинез.
--- надополнето: 20 август 2012 во 19:49 ---
тимот за вечер
NeuerLahm-Boateng-Badstuber-CanGustavo-KroosRobben-Müller-RiberyMandzukic

од прва почиња со фул состав

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Шакири гази гол од слободен и 2 асистенции. Манџукич да го играат прва цела сезона ќе има исто голови колку Гомез

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дај утре нека потпише Мартинез и да го комплетираме најјакиот состав на Баерн у последните 20 години!!!

Не сакам да ги пцујам Билбао,ама ако потупат уште малце.......

Све е спремно,само уште тоа околу данокот да се среди...Искрено се надевам утре дека ќе биде.Денес новинари џабе чекале на аеродром и пред болницата на Волфрат за преглед.Се надевам дека утре нема да е за џабе!!!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Сеа изјавил Замер после утакмицава на АРД дека се зависи од Билбао :confused:. Според ова значи нашиве се договориле со Мартинез али сакаат Билбао да ги прифати директно тие 40 милиони а не да плаќаат даноци.

Осеќам ќе се испозаебе работава циганиве ќе им речат да си платат таму со се даноци на крај краева со се даноци 48 милиони што е многу многу е

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Сеа изјавил Замер после утакмицава на АРД дека се зависи од Билбао :confused:. Според ова значи нашиве се договориле со Мартинез али сакаат Билбао да ги прифати директно тие 40 милиони а не да плаќаат даноци.

Осеќам ќе се испозаебе работава циганиве ќе им речат да си платат таму со се даноци на крај краева со се даноци 48 милиони што е многу многу е

Ја мислам дека прават само драма,и тој нивниот ретардиран претседател глуми јако момче пред фановите демек....Уствари на сите им е јасно дека и Мартинез и Љоренте ќе напуштат...Убеден сум...Ова највише нив им штети.До сега Баерн 3 пати ќе им ги уплатеше парите и ќе си купеа замени што планираат.

Не се ретардирани да пропуштат 40 милиони за Мартинез....Данокот иначе е 6 милиони ко што читав,на крај може Баерн и да го плати,и нека се носат у три лепе материне....Па нека се борат за опстанок годинава,ретарди глупи,го излапаа вчера петарда на домашен од Бетис.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Pukam od nervoza ....

Staufer

Драган Богдановски
Член од