Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
Fellaini refuses to rule out Goodison exit

MAROUANE FELLAINI admits he may be forced to leave Everton to fulfil his desire to play European football.

Since they failed to engage Javi Martinez from Athletic Bilbao, Bayern Munich have decided to start negotiations with Everton Maroune Fellaini to engage , as we learned from sources close to the Bavarian club Bayern Munich are ready to offer him at Everton 17 million euros.
Recently I Fellaini and said he wanted to play in the big club that regularly plays in the Champions League.Knowing that Everton needs a financial injection for the season likely David Moyes to accept this offer to Bayern Munich, and money to try to reinforce the team this season.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Fellaini refuses to rule out Goodison exit

MAROUANE FELLAINI admits he may be forced to leave Everton to fulfil his desire to play European football.

Since they failed to engage Javi Martinez from Athletic Bilbao, Bayern Munich have decided to start negotiations with Everton Maroune Fellaini to engage , as we learned from sources close to the Bavarian club Bayern Munich are ready to offer him at Everton 17 million euros.
Recently I Fellaini and said he wanted to play in the big club that regularly plays in the Champions League.Knowing that Everton needs a financial injection for the season likely David Moyes to accept this offer to Bayern Munich, and money to try to reinforce the team this season.
Ме интересира кој англиски медиум, да знам дали некој сериозен или некој бош?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.800
Поени од реакции
12.186
Паметен потег би бил. Дупло поефтин а сепак одличен играч. Ако досега немале план Б еве сега медиумите сами им го претставуваат планот Б. Е сега ако се шупелки..............

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ауууу Фелаини е феноменално решение.....

Леле дај боже да е истина....

Иначе нема врска,никој од Баерн нигде не изјавил дека немаат план Б или дека само Мартинез е опција.Баш Самер изјави дека трансфер пазарот е отворен и дека имаат подршка за играчи кои се квалитетни....

Дај Боже да биде!!!

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Не ме сфаќај буквално бе Боби :icon_lol:

Се знае има некои медиуми кои се блиски до клубовите и први дознаваат за некои работи и други кои секогаш измислуваат и трескаат глупости :icon_mrgr:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не ме сфаќај буквално бе Боби :icon_lol:

Се знае има некои медиуми кои се блиски до клубовите и први дознаваат за некои работи и други кои секогаш измислуваат и трескаат глупости :icon_mrgr:
А од кои новини е муабетов?

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
А од кои новини е муабетов?
За Фелаини не знам од кој медиум е, го прашав Дени, не ми кажа, му реков и линк да постави ништо, само го ископира текстот од веста.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Фелаини и Данте со фризурите:). Топ би бил и Фелаини али само шпекулации се ова али ете уште еден добар играч кој би дошол за 18-25 мил доколку не намалат за Мартинез

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Пола моја,пола од брат ми .:DГо чекам да го донесе фудбалот,да видам потписите од цел тим,па може некои ќе ги дешифрирам.:vozbud:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
На sky sport news има дека Баерн полека се откажува од Мартинез и се насочува се посериозно кон Л.Бендер. Хајнкес е импресиониран од Бендер. Дури и Руди Фелер изјавил дека Замер е заинтересиран за Бендер.

http://twitter.com/Sky_Hans/status/226298470741442561

ТАПА еј ќе дадат сеа 20-25 милиони евра за играч кој ама баш нишо нема да промени ни ќе не подобри ни ништо, боље ич нека не зимаат нека седат со Тимо и Густаво уште една сезона па следната да се земе нешо.

Kajgana Shop

На врв Bottom