Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Sky Sport News HD ‏@SkySportNewsHD 1m #MarioGomez Manager #OliverMintzlaff dementiert gegenüber #ssnhd: "Es hat keine Verhandlungen mit #SSCNeapel gegeben." #ssnhd

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Spekulacii se,ne e dogovoreno nisto se uste.Ako otide slucajno vo Napoli ke ispadne pacer tezok.Vo takva bedna ekipa sramota e da otides.
A Balak Baern ne go prodadoa vo januari za 15milioni koi gi nudese Chelsea togas,pa ne me cudi ni Dortmund da go napravat istoto.

Lewandowski jak napagac e,no igra premnogu ocigledno za pari.Barem malku toa da go skrie toa.Tie agentite negovi alcni kako nego..

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Spekulacii se,ne e dogovoreno nisto se uste.Ako otide slucajno vo Napoli ke ispadne pacer tezok.Vo takva bedna ekipa sramota e da otides.
A Balak Baern ne go prodadoa vo januari za 15milioni koi gi nudese Chelsea togas,pa ne me cudi ni Dortmund da go napravat istoto.

Lewandowski jak napagac e,no igra premnogu ocigledno za pari.Barem malku toa da go skrie toa.Tie agentite negovi alcni kako nego..

Епа што не иде у Сити,ПСЖ,Реал кои исто го сакаат???

Само немој да ми кажеш дека Баерн поише пари ќе му понудат од овие екипи.Дечкото едноставно изјавил дека сака само у Баерн.

Аргументов е инвалид!

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
So Tevez najdobri drugarcinja bi bile ako igraat zaedno.Tamam motivacija imaat 0 i tuka bi bile identicni.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Му посакувам се најдобро,ќе си гази у Италија,таа лига е измислена за него...

Кај нас едноставно не се уклапа....Некои овдека ептен го сакаат,тоа си е ок,али тактички не се уклапа.

Разликата е очигледна,лани беше супер година за него ама Баерн беше втор у сите натпреварувања.....Годинава со Манџо,он не стана најбољи стрелец али затоа Баерн освои ТРИПЛ! Такада сите дебати околу тоа кој поише одговара кај нас завршуваат со тоа.

Го очекуваме Левандовски!
Ова ^^

не али озбилно ако е точно ова за гомез очекувам дека Баерн веќе се договориле со Дортмунд иначе ако го шитнат прво Гомез очигледно е дека после ќе бараат напаѓач така да тоаш Дортмунд ќе биде во предност во преговорите и ќе може да си бара повеќе пари
Ама и ова ^^

Значи ако има вистина во оваа шпекулација тогаш не сакам ни да помислам на тоа дека Лева не е веќе договорен. Мислам дека се премногу искусни Замер, Хенес, Кале, Хопфнер и компанија за да ја направат таа грешка, ама сееееепак... Малку ми е страв да не се заебеме со математикиве.

На Тимошчук благодариме за се и среќен му пат ама мислам фино би било и место него некој да се земе или поактивно на Џан, Кан, Ѓан или како и да се вика дечкото да му се дава шанса. Офанзивата со 6 играчи за 3 позиции: Рибери, Робен, Милер, Кроос, Гетце и Шаќири стои, ама да влеземе само со Хави, Швајни и Густаво во средина е малку ризично. Догодина ќе имаме уште повеќе натпревари од годинава, па мислам дека кадарот треба да си остане исто голем.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Јас сум за да се прати К/Ч/Ѓ/Џан на позајмица на 1-2 години во Нирнберг или слично и да се најде замена за Тимо, т.е играч за на клупа на таа позиција. Секако квалитетен да е и искусен.
Централен не ни треба, до опоравувањето на Бадштубер тука се Данте, Боа и ВанБајтен, па и тој младиот го заборавам како се вика (мада и тој можи да се позајми од Јануари).
Ако си оди Гомез, Левандовски секако ќе се земи, а ако не, тогаш гужва ќе е таму напред и нема да има потреба од купување.

B

Borg_Drone

Гостин
Не може он да ја копира играта на Барса колку и да сака, но ако успее да ја модифицира играта, да направи комбинација од германски и шпански елементи и да проба да ги приспособи на играта на Баерн, тогаш верувај дека и идната сезона ќе бидеме ѕверови.
Него чим на Пизаро му го продолжија договорот за една година, мислам дека и Гомез ќе остане во Баерн.....

И патем, нели Гомез ни донесе една од круните ?? Робен ја донесе Лигата на шампионите.Од каде тоа Манџукиќ ги донесол трите круни?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Не може он да ја копира играта на Барса колку и да сака, но ако успее да ја модифицира играта, да направи комбинација од германски и шпански елементи и да проба да ги приспособи на играта на Баерн, тогаш верувај дека и идната сезона ќе бидеме ѕверови.

Него чим на Пизаро му го продолжија договорот за една година, мислам дека и Гомез ќе остане во Баерн.....

И патем, нели Гомез ни донесе една од круните ?? Робен ја донесе Лигата на шампионите.Од каде тоа Манџукиќ ги донесол трите круни?
Tоа се бара, успешна комбинација да направи. Еволуција на тимот а не револуција. Со неколку подобрувања може да станеме страв и трепет од историски размери. А топла вода нема потреба Пеп да измислува.

А ова за тоа „кој ни донел која круна“, заеби тој муабет. Во афект кога гледаме натпревари сите знаеме да опцуеме кога некој ќе утне зицер или да му аплаудираме на тој што дал гол, ама на крајот фудбалот е тимски спорт. А Баерн функционира подобро со Манџо отколку со Гомез и мислам дека никој не може тоа да го спори. Јбг од лани ни фалеа тие 5-6% за титулите, а Данте, Хави и Манџо ги донесоа тие последни проценти...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.400
Поени од реакции
26.390
Геце најверојатно ќе паузира до средината на јули така да нема да биде на располагање на Пеп во првите недели од стартот на подготовките.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.608
Поени од реакции
22.343
Геце најверојатно ќе паузира до средината на јули така да нема да биде на располагање на Пеп во првите недели од стартот на подготовките.
Можеби и до Август. Иначе ова е втора потешка повреда на Геце во краток рок, и среде ланската сезона се повреди и паузираше пола година.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.400
Поени од реакции
26.390
И тоа на неговиот роденден каква вест.

Нека му е среќен роденденот и да гази и да остави белег во нашиот тим дека го носел дресот и дека освојувал титули со Баерн.

M

Mario Gómez

Гостин
Ќе се врати побргу коа ќе го земе нашиот доктор во раце.:icon_lol:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.608
Поени од реакции
22.343
Ќе се врати побргу коа ќе го земе нашиот доктор во раце.:icon_lol:
Тој истиот што ја утна првата прогноза ;) Мала шала, и двата тима се до одлични лекари но повреда е повреда и докторот може малце да скрати време дур закрепне пак.

Kajgana Shop

На врв Bottom