- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 2.387
- Поени од реакции
- 1.036
Sky Sport News HD @SkySportNewsHD 1m #MarioGomez Manager #OliverMintzlaff dementiert gegenüber #ssnhd: "Es hat keine Verhandlungen mit #SSCNeapel gegeben." #ssnhd
Spekulacii se,ne e dogovoreno nisto se uste.Ako otide slucajno vo Napoli ke ispadne pacer tezok.Vo takva bedna ekipa sramota e da otides.
A Balak Baern ne go prodadoa vo januari za 15milioni koi gi nudese Chelsea togas,pa ne me cudi ni Dortmund da go napravat istoto.
Lewandowski jak napagac e,no igra premnogu ocigledno za pari.Barem malku toa da go skrie toa.Tie agentite negovi alcni kako nego..
Ова ^^Му посакувам се најдобро,ќе си гази у Италија,таа лига е измислена за него...
Кај нас едноставно не се уклапа....Некои овдека ептен го сакаат,тоа си е ок,али тактички не се уклапа.
Разликата е очигледна,лани беше супер година за него ама Баерн беше втор у сите натпреварувања.....Годинава со Манџо,он не стана најбољи стрелец али затоа Баерн освои ТРИПЛ! Такада сите дебати околу тоа кој поише одговара кај нас завршуваат со тоа.
Го очекуваме Левандовски!
Ама и ова ^^не али озбилно ако е точно ова за гомез очекувам дека Баерн веќе се договориле со Дортмунд иначе ако го шитнат прво Гомез очигледно е дека после ќе бараат напаѓач така да тоаш Дортмунд ќе биде во предност во преговорите и ќе може да си бара повеќе пари
Не може он да ја копира играта на Барса колку и да сака, но ако успее да ја модифицира играта, да направи комбинација од германски и шпански елементи и да проба да ги приспособи на играта на Баерн, тогаш верувај дека и идната сезона ќе бидеме ѕверови.
Tоа се бара, успешна комбинација да направи. Еволуција на тимот а не револуција. Со неколку подобрувања може да станеме страв и трепет од историски размери. А топла вода нема потреба Пеп да измислува.Не може он да ја копира играта на Барса колку и да сака, но ако успее да ја модифицира играта, да направи комбинација од германски и шпански елементи и да проба да ги приспособи на играта на Баерн, тогаш верувај дека и идната сезона ќе бидеме ѕверови.
Него чим на Пизаро му го продолжија договорот за една година, мислам дека и Гомез ќе остане во Баерн.....
И патем, нели Гомез ни донесе една од круните ?? Робен ја донесе Лигата на шампионите.Од каде тоа Манџукиќ ги донесол трите круни?
Можеби и до Август. Иначе ова е втора потешка повреда на Геце во краток рок, и среде ланската сезона се повреди и паузираше пола година.Геце најверојатно ќе паузира до средината на јули така да нема да биде на располагање на Пеп во првите недели од стартот на подготовките.
Тој истиот што ја утна првата прогнозаЌе се врати побргу коа ќе го земе нашиот доктор во раце.![]()