Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.628
Поени од реакции
22.365
Честитки за трипелот и перфектната сезона. Симпатизирав за Штутгарт од локалпатриотски причини и добра утакмица покажаа но сепак заслужено освојвте.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Лам со 18 асистенции во сите наптреварувања. 18 асистенции за бек има ли до сеа некој бек што направил повеќе асистенции у една сезона? Мора да е ова рекорд. Се дрка на голови и на Меси иначе еден од Швајни или Лам треба да освои тоа награда за играч на годината. Немаше тим против кој не ја запоседнавме средината највеќе ради Швајни а за Лам не се прави муабет напред назад цело време без ниедна грешка

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Ако се смета Суперкупот со Дортмунд на почетокот од сезонава, тогаш имаме 4 засега. :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Лам со 18 асистенции во сите наптреварувања. 18 асистенции за бек има ли до сеа некој бек што направил повеќе асистенции у една сезона? Мора да е ова рекорд. Се дрка на голови и на Меси иначе еден од Швајни или Лам треба да освои тоа награда за играч на годината. Немаше тим против кој не ја запоседнавме средината највеќе ради Швајни а за Лам не се прави муабет напред назад цело време без ниедна грешка
Ribery ima povremeni blesoci koi znacat mnogu a titulive skoro se po zasluga negova bidejki toj e podvizna masina no godinava dosta cesto se gubi.Ja nema vise brzinata,jasno mi e deka od ova ne moze poveke..
Ako tera uste 2-3 sezoni super,se nad toa bi bilo iznenaduvanje za mene.Mozebi,ne mozebi, tuku siguren sum deka e izmoren kako konj po ugornica.Cela sezona ja izigra..

Za mene vistinskiot lider na teren Basti e apsoluten favorit za prestiznata nagrada.Posle nego Lahm i Muller koi imaa strasni sezoni,nikogas podobri na klubsko nivo..Lahm kapitenski besprekoren,Muller anti talent so beskonecna motivacija ...Mora da go pofalam Muller,podobar izveduvac na penali ne sum videl. :vozbud:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ако се смета Суперкупот со Дортмунд на почетокот од сезонава, тогаш имаме 4 засега. :)

И ако го земеме Супер купот и светското клубско,Гвардиола ќе го повтори својот успех од Барса со 6 освоени титули во една година! :D

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Јуп, фала ти за сезонава, и шо и да одлучиш за понатаму, ја имаш мојата почит до крај.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ова ќе се пие вечер.....:D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.793
Поени од реакции
44.074
Честитки тројната круна! :) Мислам оти имате и реални шанси за 6/6 во една година како Барса 2009. :) Поздрав.

M

Mario Gómez

Гостин
Не ја гледав утакмиваца, сеа видов хајлајтс.

Првиот гол на Гомез. :pos::pos::pos:

Сезонава заслужува еден епски долг пост што никој нема да го прочита!!!

BAYERN!:love:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
И така слушам нешо као сме земале 2-3 титули годинава а? Фино, фино...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
И ако го земеме Супер купот и светското клубско,Гвардиола ќе го повтори својот успех од Барса со 6 освоени титули во една година! :D
Тој нема да го повтори тој успех бидејќи тој ќе освои само три трофеи со Баерн во 2013 година(ако ги освоите УЕФА Супер Купот, Светското клупско првенство и Супер Купот на Германија).
А Баерн би бил вториот тим кој освојува 6 титули во една календарска година.

Kajgana Shop

На врв Bottom