Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Најблискиот скаут на Венгер, веќе е во Германија. Се најавува големо име во Арсенал. Со доаѓањето на Мартинез во Баерн се поголеми се шпекулациите за Бастијан и неговата преселба на Емирати. Остануваат уште 3-4 дена да видиме шо ќе се случи.

Баварци, шо викате ? Можно е да си оди ?

Според мене Не е, но не ги знам состојбите внатре во тимот.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Џабе скокаш ти,Мартинез ако си замине од Билбао ќе иде во Баерн.Плачкото Манчини се заканил со оставка ако не му купеле играчи па затоа е ова но Мартинез си иде во Баерн мн јасно.:)

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Најблискиот скаут на Венгер, веќе е во Германија. Се најавува големо име во Арсенал. Со доаѓањето на Мартинез во Баерн се поголеми се шпекулациите за Бастијан и неговата преселба на Емирати. Остануваат уште 3-4 дена да видиме шо ќе се случи.

Ja ke ti kazam DECIDNO deka toa ne e mozno zatoa sto so Martinez se finishira celata slozuvalka narecena SREDEN RED NA BAERN MINHEN

---- Martinez ----
----Shweini ------------ Kroos ----
Taka da mozno e nekoj drug da bara toj vasiot skaut .... a plus Schweini kako vtor kapiten nema sansi da go napusti Baern .

-Ako sakate da go zemete 100 milioni i vas e

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

Швајштајгер е моментално лидер на тимот што значи дека нема никакви шанси да си замине.Баерн не ги продаваат своите играчи како партали,како што знаеш со Балак не го дадоа во Јануари за 15милиони туку на лето си замина без пари.Не им се потребни пари,си градат стабилен тим.А и ако си размислиш реално Швајни никогаш не би дошол во Арсенал бидејќи тие се класа послаби од Баерн моментално.Швајни е зациментиран во овој клуб,нема сила што може да го купи.И Барса го бараше Лам пред некоја година и тоа беа доста упорни ама џабе,немаат цена главните играчи на Баерн т.е не се продаваат.;)

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197

Шфајни,Лам,Крос и Милер овје играчи се деца на Бауерн и сега размисли то што Мартинез друг муабет е моментално играч што мозете да земете од Бауерн е само Тимосчук е сека ако викате за него БОМБА :pos: се шалим ама Шфајни немашансааааа

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
лол им пишале медиумиве големо име од германија и одма се улетаа по Швајни. Хенес попрво ќе се откаже од Баерн него да шитне некој од овие домашниве

M

MrzaRules

Гостин
Абе аман, човек да не каже на шала нешто. Одма го поврзаа Швајни со Арсенал, само затоа што некој си агент на енглезиве бил во Германија. Ако бил во Германија, не значи дека е во Минхен, може да е во Дортмунд да го бара Геце? :D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ja ke ti kazam DECIDNO deka toa ne e mozno zatoa sto so Martinez se finishira celata slozuvalka narecena SREDEN RED NA BAERN MINHEN

---- Martinez ----
----Shweini ------------ Kroos ----
Taka da mozno e nekoj drug da bara toj vasiot skaut .... a plus Schweini kako vtor kapiten nema sansi da go napusti Baern .

-Ako sakate da go zemete 100 milioni i vas e
Крос може и да се пресели на клупата ако стигне Мартинез.Швајни со Мартинез централно а Милер позади шпицот.Крос нема загарантирано место во тимот а и е доста мрзлив некако.Со Гројтер одигра за нигде а Милер беше супер.А плус и Shaq е тука,така да моментално Нојер,Лам и Рибери си имаат загарантирано место а другите ќе си се борат.Кога ќе се врати Алаба може и тој да конкурира за средината бидејќи таму е најак а Чан да игра лев бек.Не е како лани кога и со никаква игра си имаа загарантирана позиција во првиот тим,оваа година ќе треба да се испотат за место во почетниот состав.
--- надополнето: 27 август 2012 во 19:17 ---
Абе аман, човек да не каже на шала нешто. Одма го поврзаа Швајни со Арсенал, само затоа што некој си агент на енглезиве бил во Германија. Ако бил во Германија, не значи дека е во Минхен, може да е во Дортмунд да го бара Геце? :D
Им треба централно средина не им треба Геце,Сонг го шитнаа за безпари таков играч нема да имаат никогаш.:cool:
--- надополнето: 27 август 2012 во 19:19 ---
лол им пишале медиумиве големо име од германија и одма се улетаа по Швајни. Хенес попрво ќе се откаже од Баерн него да шитне некој од овие домашниве
Со Хенес не треба да се плашиме дека најаките ќе си одат.:)Моментално најдобар претседател,со јасна визија за во иднината.:pipi:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Швајштајгер е моментално лидер на тимот што значи дека нема никакви шанси да си замине.Баерн не ги продаваат своите играчи како партали,како што знаеш со Балак не го дадоа во Јануари за 15милиони туку на лето си замина без пари.Не им се потребни пари,си градат стабилен тим.А и ако си размислиш реално Швајни никогаш не би дошол во Арсенал бидејќи тие се класа послаби од Баерн моментално.Швајни е зациментиран во овој клуб,нема сила што може да го купи.И Барса го бараше Лам пред некоја година и тоа беа доста упорни ама џабе,немаат цена главните играчи на Баерн т.е не се продаваат.;)
Јас таман помислив дека ќе има нормална дискусија, ама ништо. Шо ми менваш класи ? Како ги карактеризираш ти класите, ме интересира ? Јас само прашав прашање и сакав одговор. Класи.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Јас таман помислив дека ќе има нормална дискусија, ама ништо. Шо ми менваш класи ? Како ги карактеризираш ти класите, ме интересира ? Јас само прашав прашање и сакав одговор. Класи.
Џабе праша.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
Тимошчук ќе го пратиме во Дортмунд, да им ја зацврсти дефанзивата :D
Денеска расположен сум за заебанции и крекање :D
ПА ни треба за во втор тим, сакаме да останеме во трета Бундеслига :) Иначе во прв тим со Гундоган, Бендер, Кел и Лајтнер тешко за место дури на клупа (y)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.324
Абе нема шанси да понудат колку што бараме. Испод 50м слушалка не креваме плус 10м бонус дека е крајот на трансфер-рокот па тамам ќе ги заокружиме 100м чиста добивка од ланската година. А да заборајв, не сакаме банка да отвориме :icon_mrgr: Нема шанси од Дортмунд да земат играч, ај кажи кој? Иначе во Баерн на таа позиција ми текнува само за Густаво иначе нема шанса и од Баерн да земат некого. Хмм, дане земат некој играч како Ролфес, Кузманович итн. за подобри потешко малце.
--- надополнето: 27 август 2012 во 20:04 ---
Највероватно бара замена за Сонг па од Баерн искрено не ми текнува кој играч би зеле да речеме до 20м ЕУР, едино Густаво ама и тоа тешко. Швајни па и Крос нема шанси значи можно е да земат од друг клуб некого. Како што спомнав Ролфес, Кузмановиќ, некој играч од таа категорија. Можно и од Шалке да земат некого, Холтби на пример кој е пола Англичанец мислам.

M

MrzaRules

Гостин
Според sport1.de Мартинез потпишувал утре...абе све да им ебам, кузнае шо се случува таму!

Kajgana Shop

На врв Bottom