Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Мене преку такво ми дојде од трансфер сагава а не сум за Баерн. Којзнае како ви е вас :pos: Небаре Господ го чекате да слези :pos::pos: Да бев на ваше место ќе одев таму и ќе ги разнесев со некоја ракета.

Ako ne uspeat da go donesat rekov jas , kolektivna odgovornost mora da se snosi .

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.606
Поени од реакции
22.338
Ako ne uspeat da go donesat rekov jas , kolektivna odgovornost mora da se snosi .
Второ место не ви бега без него ;) Ама и да дојт многу напорен трансфер, не знам зошто Баерн секојпат на крај си ги завршува битните трансфери, на пример Дортмунд уште на крајот на ланската сезона си го имаше својот тим па така можеа сите заедно да одат на подготовки. На Мартинез, кој поред мене ќе дојт, ќе му треба време да се вклопи.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Второ место не ви бега без него ;) Ама и да дојт многу напорен трансфер, не знам зошто Баерн секојпат на крај си ги завршува битните трансфери, на пример Дортмунд уште на крајот на ланската сезона си го имаше својот тим па така можеа сите заедно да одат на подготовки. На Мартинез, кој поред мене ќе дојт, ќе му треба време да се вклопи.
Denes kazuvaat nekoj vo nasiot Fan klub deka Martinez treniral so Bilbao sto za mene ne e dobar pokazatel .
--- надополнето: 27 август 2012 во 17:23 ---
Znaci tapacive vo nasata uprava mora da ja smenat transfer politikata zosto nema da bide nisto od ovoj Baern !
--- надополнето: 27 август 2012 во 17:24 ---
Rekov vo eden vo postovite deka vlagame vo vtorata decenija bez trofej vo Liga na sampioni a toa voopsto ne e dobro za reputacijata na klubot .
--- надополнето: 27 август 2012 во 17:26 ---
Nemozam uste da se pomiram deka eden glup Inter sto osvojuva titula vo LS na sekoj 50 godini bas protiv nas osvoi titula i Chelsea koja vleze vo istorijata tokmu preku nas ... zatoa prstot dlaboko neka si go zarijat vo mozokot i neka go rascepkaat posto se gleda deka im e zakrzlaven i toa MNOGU !

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Аман бе спасо се напна, полека, биди мирен :D

Ama mnogu napnuvaat brat ... zivi sranja se da ti se odmili doaganjeto na Martinez ke go zamrazam igracov radi ovoj transfer , site jaki klubovi si gi zavrsija rabotive za dve - tri nedeli nie 3 meseci tapkame vo mesto pa neka idat u kurac stvarno !!!!!!!!!!

M

MrzaRules

Гостин
Абе кулиркај си, ако дојде арно, ако не дојде па арно, секако годинаа титулата е наша, Дортмунд се загреови ќе ги згазиме :cool:. Igorcemk ти не крекај многу второ место воа ноа, да не ти го пуштам Боби[Мкд] па да видиш :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.606
Поени од реакции
22.338
Еми ако малце конкуренција да имате, ние со Ројс добро се озвеживме нема така лесно да поминете со нас ;)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.492
Поени од реакции
10.246
Хммм...Мартинез у Барен,Швајни на излезна врата ?
Венгер навестува големо засилување од Бундеслигата...

Интересно :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.606
Поени од реакции
22.338

Познаваќи го Баерн нема ни теоретска шанса за таков дил. Се плани Мартинез и Швајнштајгер како 6ки, Густаво бек ап а Тимошчук по можност да си оди.

M

MrzaRules

Гостин
Тимошчук ќе го пратиме во Дортмунд, да им ја зацврсти дефанзивата :D
Денеска расположен сум за заебанции и крекање :D

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779

Abe Schweini u Arsenal a :) za 100 milioni moze da slobodno nosete go .

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
преку куров работава со Мартинез ама сега читам Скѕ Спорт и некој ТВ баскиски викаа дека Мартинез доага во минхен со авионот од 20:20часот лелееееееее незнаемо дали да веруваме или нее

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Не си нормален! Нема пара шо може да го купи Швајни!!!
Abe za 100 milioni gi zimame Iniesta i Fabregas zaedno i so Martinez ke si imame asalna srdina :) pa sega ti vidi :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:49 ---
преку куров работава со Мартинез ама сега читам Скѕ Спорт и некој ТВ баскиски викаа дека Мартинез доага во минхен со авионот од 20:20часот лелееееееее незнаемо дали да веруваме или нее
Ne veruvaj :)
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:52 ---
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2194251/Transfer-latest-Man-City-reignite-Javi-Martinez.html?ito=feeds-newsxml

ohoooo ajdeeeeee SUNETISANI frlajte pari ko na svadba sega e momentot !!! Da vi ebam cela harem i da vi izmocam u ustata kislea !

Kajgana Shop

На врв Bottom