Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Самер вика дека ако се цврсто убедени,дека се спремни во однос на Мартинез да направат и лудост,или во превод да платат 40 милиони колку што бараат.....

http://www.mundodeportivo.com/20120802/fc-barcelona/barca-javi-martinez-bayern-sammer-heyckes-espionaje-juegos-olimpicos-athletci_54332806243.html

Како ќе заврши ова појма неам,ама мудава ни ги отекоа....

M

MrzaRules

Гостин
Инаку, Алфа телевизија го откупиле Лига Тотал Купот за сабота и недела, шо значи дека сабота од 18:45 најверојатно ќе ги даваат Баерн Минхен-Вердер, дали со овоа најавуваат дека и Бундеслигата ќе ја откупуваат? Да не знае некој нешто повеќе околу овоа? Еве ја веста и на нивната страна за Лига тотал купот :vozbud:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
И Контенто се повредил и ќе паузира околу 10 дена.

А за Алфа ТВ не очекувајте да ја пренесуваат Бундеслигата, се знае Еуроспорт 2, сепак браво за Алфа ТВ што ќе го дава Лига Тотал Купот. Можно е германскиот куп да го пренесуваат али Бундеслигата не.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Ја им пишав меил, па ќе видам шо ќе одговорат :)
Требало да ги прашаш бар дали има шанси Купот да го пренесуваат, но мислам дека нема да ти одговарат ништо, кој знае и дали си го отвараат е-мајлот, можеби два пати годишно.

Сепак ќе најават ако има нешто, ќе се врти најавата по милион пати во ден :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ако пренесуваа до сега ќе имаше реклами,ќе се промовираше,пошто тоа ќе беше веќе договорено...Такада ќе си продужи и годинава на Еуроспорт,а Ла Лига на Алфа.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Ако пренесуваа до сега ќе имаше реклами,ќе се промовираше,пошто тоа ќе беше веќе договорено...Такада ќе си продужи и годинава на Еуроспорт,а Ла Лига на Алфа.
Шпанската лига нема да оди веќе на Алфа туку на Спорт Клуб.

Член од
22 јули 2008
Мислења
249
Поени од реакции
12
Од ова сезона на Спортклуб ќе се пренесвит Примера,толку беше од алфа......иначе супер шо ги откупиле правата за Лига тоталов,уште подобро ќе бидит ако ги откупет и за бундес правава ама ако не тука е Еуроспорт......

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Значи у недела со Дортмунд играме а???

Боље да изгубат по мене,пошто ако тепаат ќе речат нема трансфери више,добра е екипата....не дека е лоша,ама ни треба уште еден играч!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Sammer hints at €40m Bayern Munich bid for Javi Martinez

"Right now, we're not doing it because it's crazy," Sammer mused to Kicker. "But if we want to do things on the pitch, then we must be crazy."

Овие се заљубени во Хави Мартинез.....На толку добри играчи на таа позиција кои можеа до сеа 100 пати да ги потпишат,они месец дена со овој се бават...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Sammer hints at €40m Bayern Munich bid for Javi Martinez

"Right now, we're not doing it because it's crazy," Sammer mused to Kicker. "But if we want to do things on the pitch, then we must be crazy."

Овие се заљубени во Хави Мартинез.....На толку добри играчи на таа позиција кои можеа до сеа 100 пати да ги потпишат,они месец дена со овој се бават...
не е таква работата како што мислиш..тие сигурно го имаат простудирано Мартинез добро и претпоставуваат дека одлично би се вклопил во овој стистем на Баерн бидејќи колку што знам можи да покрие повеќе позиции плус е мнгоу дисциплиниран играч и борбен..не се будали што инсистираат на него сигурно повеќе од вас во форумот знаат

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
КАЈ УПРАВАТА НА БАЕРН СЕУШТЕ ПРВА ОПЦИЈА Е ХАВИ МАРТИНЕЗ , Е СЕГА ПРАШАЊЕ Е ДАЛИ УПРАВАТА НА БАЕРН КЕ СОЧЕКА УШТЕ СПОРЕД МЕНЕ НАЈМНОГУ 10 ДЕНА ЗА ДА СЕ ИСЦЕНКА СО УПРАВАТА НА БИЛБАО , БИДЕЈКИ КАКО ШТО МИ СЕ ЧИНИ ВО МОМЕНТОВ БАЕРН Е СПРЕМЕН ДА СЕ ДОГОВОРИ СО БИЛБАО ЗА ТРАНСФЕРОТ НА МАРТИНЕЗ ЗА МАКСИМУМ СУМА ОД 30 ДО 32 ИЛИ 33 МИЛИОНИ ЕВРА, ИНАКУ АКО УПРАВАТА НА БАЕРН ДОСЕГА НЕ БЕА ТОЛКУ ПОСВЕТЕНИ НА МАРТИНЕЗ И ЦЕНКАЊЕТО СО УПРАВАТА НА БИЛБАО , НЕ БЕШЕ ЗА НИВ ВООПШТО ПРОБЛЕМ ДА ГО КУПАТ НУРИ САХИН , ФЕЛИПЕ МЕЛО, ИЛИ ДА РЕЧЕМЕ ЈАН МВИЛА, ШТО СЕ ОДНЕСУВА ДО САХИН СПОРЕД МЕНЕ ТОЈ СЕКАКО ОВА ЛЕТО КЕ СИ ЗАМИНЕ ОД РЕАЛ, БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ВО РЕАЛ КЕ ПРИСТИГНЕ МОДРИЧ ИЛИ НЕ, И ВЕРУВАЈТЕ ДЕКА НАЈДОЦНА ДО 10 ИЛИ 12 АВГУСТ ВО БАЕРН КЕ ДОЈДЕ ДО УШТЕ ЕДЕН ТРАНСФЕР, САМО ЗАСЕГА СЕУШТЕ НЕ ЗНАЕМЕ КОЕ КЕ БИДЕ ПОСЛЕДНОТО ЗАСИЛУВАЊЕ ЗА БАЕРН ЗА ПРЕТСТОЈНАВА СЕЗОНА, ДА СЕ НАДЕВАМЕ ДЕКА ТОА КЕ БИДЕ ХАВИ МАРТИНЕЗ ИЛИ ПАК ЕВЕНТУАЛНО НУРИ САХИН.ПОЗДРАВ ДО СИТЕ БАВАРЦИ ШИРУМ СВЕТОТ.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
не е таква работата како што мислиш..тие сигурно го имаат простудирано Мартинез добро и претпоставуваат дека одлично би се вклопил во овој стистем на Баерн бидејќи колку што знам можи да покрие повеќе позиции плус е мнгоу дисциплиниран играч и борбен..не се будали што инсистираат на него сигурно повеќе од вас во форумот знаат

Се слагам со тебе,сигурно дека знаат поише,и барем кога се работи за трансфери од голема вредност од управа никогаш немаат погрешено...И затоа веројатно толку долго настојуваат да го донесат.

Месец дена трае сагава,па затоа така искоментирав,поише ради нестрпливост.

Kajgana Shop

На врв Bottom