M
MrzaRules
Гостин
Еве хајлајт од натпреварот со К`лаутерн
Требало да ги прашаш бар дали има шанси Купот да го пренесуваат, но мислам дека нема да ти одговарат ништо, кој знае и дали си го отвараат е-мајлот, можеби два пати годишно.Ја им пишав меил, па ќе видам шо ќе одговорат![]()
Шпанската лига нема да оди веќе на Алфа туку на Спорт Клуб.Ако пренесуваа до сега ќе имаше реклами,ќе се промовираше,пошто тоа ќе беше веќе договорено...Такада ќе си продужи и годинава на Еуроспорт,а Ла Лига на Алфа.
Од ова сезона на Спортклуб ќе се пренесвит Примера,толку беше од алфа......иначе супер шо ги откупиле правата за Лига тоталов,уште подобро ќе бидит ако ги откупет и за бундес правава ама ако не тука е Еуроспорт......Ако пренесуваа до сега ќе имаше реклами,ќе се промовираше,пошто тоа ќе беше веќе договорено...Такада ќе си продужи и годинава на Еуроспорт,а Ла Лига на Алфа.
Во сабота од 18:45 со Вердер, а недела за 3-то место или финале со Хамбург или Дортмунд.Значи у недела со Дортмунд играме а???
не е таква работата како што мислиш..тие сигурно го имаат простудирано Мартинез добро и претпоставуваат дека одлично би се вклопил во овој стистем на Баерн бидејќи колку што знам можи да покрие повеќе позиции плус е мнгоу дисциплиниран играч и борбен..не се будали што инсистираат на него сигурно повеќе од вас во форумот знаатSammer hints at €40m Bayern Munich bid for Javi Martinez
"Right now, we're not doing it because it's crazy," Sammer mused to Kicker. "But if we want to do things on the pitch, then we must be crazy."
Овие се заљубени во Хави Мартинез.....На толку добри играчи на таа позиција кои можеа до сеа 100 пати да ги потпишат,они месец дена со овој се бават...
не е таква работата како што мислиш..тие сигурно го имаат простудирано Мартинез добро и претпоставуваат дека одлично би се вклопил во овој стистем на Баерн бидејќи колку што знам можи да покрие повеќе позиции плус е мнгоу дисциплиниран играч и борбен..не се будали што инсистираат на него сигурно повеќе од вас во форумот знаат