Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Тоа е, има среќа што има таков среден ред позади него. Тоа го знаевме сите ние, ама ај го засакавме. Почнува најголемиот Гомез хејт во историјата. Pray the lord Клосе да биде фит за европсково.
абе го засаквме даваше голови со слаби тимови со Реал ја промаши топката му удри у колено позади и некако влезе а и до сеа цело време коа промашувал 100% шанси некако на крај сме тепале ете со Реал колку се инзапромаши и му бегаше топката али на крај тепавме и затоа се заборава тоа али неможе вечито така, неможеш у финале у ЛШ таков шут 10 метра над гол да извадиш од само 6,7 метра па и Робен да му ебам шутот еј 4,5 пати ја шутна у 33 ред у публика незнам што му е со тоа шутот нула му е за разлика од лани прехлани
--- надополнето: 20 мај 2012 во 14:39 ---
Иначе денес Штојбер кој е во управата на Баерн на ТВ кажа дека веќе имале нов напаѓач сигурно ама не бил Жиру. Се шпекулира на Игуаин?
ја читав пред некој ден дека Баерн 4,5 дена после финалево ќе ја објавеле трансфер бомбата демек за нападот нејќеле пред финалето али не пишав пошо финале и башка мислев дека е шпекулација али ништо чудно сеа да напраат ко со Гомез тоаш да здрват 30 милиона само колку да се одвлече вниманието од поразов.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 14:40 ---
Тоа е, има среќа што има таков среден ред позади него. Тоа го знаевме сите ние, ама ај го засакавме. Почнува најголемиот Гомез хејт во историјата. Pray the lord Клосе да биде фит за европсково.
незнам зошто не го игра Хајнкес Милер напад сам 5 пати повеќе трча од Гомез поборбен е од него и има око за гол и добар финишинг за мене Милер не е крило многу е поспор и неможе да дрибла толку 1на1 а не е ниту АМЦ пошто нема некој пас

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
абе го засаквме даваше голови со слаби тимови со Реал ја промаши топката му удри у колено позади и некако влезе а и до сеа цело време коа промашувал 100% шанси некако на крај сме тепале ете со Реал колку се инзапромаши и му бегаше топката али на крај тепавме и затоа се заборава тоа али неможе вечито така, неможеш у финале у ЛШ таков шут 10 метра над гол да извадиш од само 6,7 метра па и Робен да му ебам шутот еј 4,5 пати ја шутна у 33 ред у публика незнам што му е со тоа шутот нула му е за разлика од лани прехлани
--- надополнето: 20 мај 2012 во 14:39 ---

ја читав пред некој ден дека Баерн 4,5 дена после финалево ќе ја објавеле трансфер бомбата демек за нападот нејќеле пред финалето али не пишав пошо финале и башка мислев дека е шпекулација али ништо чудно сеа да напраат ко со Гомез тоаш да здрват 30 милиона само колку да се одвлече вниманието од поразов.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 14:40 ---

незнам зошто не го игра Хајнкес Милер напад сам 5 пати повеќе трча од Гомез поборбен е од него и има око за гол и добар финишинг за мене Милер не е крило многу е поспор и неможе да дрибла толку 1на1 а не е ниту АМЦ пошто нема некој пас
Па нека здрват у пм....Аман више се заебаваа само,Нерлингер кретенот со апликациите негови...

Ни треба јужно американски ѕвер или афричко копиле ко Дрогба....Не Жиру НЕ Пизари фала богу не,е тоа ни треба.....

Го плативме цехот на тоа што немаме втор напаѓач,ко Турново да сме....Им се освети и на Хенес тоа што купуваа без да се советуваат,нивниот миленик Гомез ги поеба вчера....

Не викам дека не требаше да се земе,ама моравме да имаме двајца од различен профил....Оваа игра со крила кај никогаш нема да дојде до прав израз ако не земат таков напаѓач...

Замислете ние Дрогба да го имавме вчера...Петарда ќе им опалевме на Челзи!
--- надополнето: 20 мај 2012 во 14:51 ---
Реално Јуп вчера скоро за сите потези беше во право. Измената не му беше на место ама Милер сакаше сам да излезе доби удар и имаше мала повреда и плус 86мин беше 5 мин пред крај а Челзи го имаше Торес плус значи во таа ситуација можеше да се донесе вБајтен за одбрана. Е сега во продолжението тој потег се покажа како погрешен тоа е јасно.

Топ си беше измената,претпоставуваше Хејнкес дека може да дојде до шанса или корнер како што бидна и стави висок играч....Ама на Боатенг беше задача да го чува Дрогба,требаа 3ца да му седат...

Топ си беше измената,кој да претпостави дека нема да издржат 5 минути....

M

Mario Gómez

Гостин
Сликите од банкетот по натпреварот, сите отепани лежат. Говорите на Кале и Ули епик. Прочитајте ги. Незнам како ви оди умот кон трансфери сеа, се чудам. Ама како шо кажа Ченто можно е да објават некој трансфер сеа да се отргне внимание. Само се надевам нема да ја усерат со Жиру, Бербатов, Пизаро, подобро фејсбук апликација него они.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Па нека здрват у пм....Аман више се заебаваа само,Нерлингер кретенот со апликациите негови...

Ни треба јужно американски ѕвер или афричко копиле ко Дрогба....Не Жиру НЕ Пизари фала богу не,е тоа ни треба.....

Го плативме цехот на тоа што немаме втор напаѓач,ко Турново да сме....Им се освети и на Хенес тоа што купуваа без да се советуваат,нивниот миленик Гомез ги поеба вчера....

Не викам дека не требаше да се земе,ама моравме да имаме двајца од различен профил....Оваа игра со крила кај никогаш нема да дојде до прав израз ако не земат таков напаѓач...

Замислете ние Дрогба да го имавме вчера...Петарда ќе им опалевме на Челзи!
--- надополнето: 20 мај 2012 во 14:51 ---

.
да имавме некој ко Дрогба немаше играта по крила само да ни иде и вчера ќе даеше 2,3 гола сигурно. БУКВАЛНО со 12 играчи ја игравме цела сезона нека купат играчи па ќе дркаме да ни се сврти нас среќата малце па да напраиме нешо иако до вчера бев најголем оптимист али веќе сум најголем песимист дека у наредниве 4,5 години ќе освоиме ЛШ дури ако трошиме и по 60 милиони годишно пошто многу фактори зависат за ЛШ а за БЛ не ми е ни толку битно

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Сликите од банкетот по натпреварот, сите отепани лежат. Говорите на Кале и Ули епик. Прочитајте ги. Незнам како ви оди умот кон трансфери сеа, се чудам. Ама како шо кажа Ченто можно е да објават некој трансфер сеа да се отргне внимание. Само се надевам нема да ја усерат со Жиру, Бербатов, Пизаро, подобро фејсбук апликација него они.
Шо да глеам,ко на парастос да се собрале сите.....

Жива катастрофа.....Само Гомез дебилот со коктели тамо,момакот се утепа давање голови па мора да се освежи....

Иначе дека неделава ќе ја објават бомбата тоа е сигруно...Соогле дека Хенес ја најавува со месеци,ја имаат договорено претходно више....

M

Mario Gómez

Гостин
да имавме некој ко Дрогба немаше играта по крила само да ни иде и вчера ќе даеше 2,3 гола сигурно. БУКВАЛНО со 12 играчи ја игравме цела сезона нека купат играчи па ќе дркаме да ни се сврти нас среќата малце па да напраиме нешо иако до вчера бев најголем оптимист али веќе сум најголем песимист дека у наредниве 4,5 години ќе освоиме ЛШ дури ако трошиме и по 60 милиони годишно пошто многу фактори зависат за ЛШ а за БЛ не ми е ни толку битно
Каква бундеслига, догодина само ЛШ ќе глеам, ако сакаат нека освојуваат Дортмунд наредните 10 години...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Најкриво ми е за вас. Јас викам дека ова е најдобар начин за освојување на титула ама и дефинитивно ова е нај најлош начин за губење.
Цело време сте тука блиску до титула ама ништо.
Јас мислам дека ќе осовите 5та титула кога во финале ќе играте со екипите што имаат повеќе титули од вас.

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Најкриво ми е за вас. Јас викам дека ова е најдобар начин за освојување на титула ама и дефинитивно ова е нај најлош начин за губење.
Цело време сте тука блиску до титула ама ништо.
Јас мислам дека ќе осовите 5та титула кога во финале ќе играте со екипите што имаат повеќе титули од вас.
Не дупи сеа и ти :pos:
Реал, Милан и Лузерпул имаат повеќе. Ливерпул нема да ги видиме скоро во ЛШ, на Милан сме пациенти, значи догодина да се молиме Реал да е во финале :pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не дупи сеа и ти :pos:
Реал, Милан и Лузерпул имаат повеќе. Ливерпул нема да ги видиме скоро во ЛШ, на Милан сме пациенти, значи догодина да се молиме Реал да е во финале :pos:
Па така нешто :).Милан ќе ги победите.Исто и Барса ако ви се падне во финале може да ја победите.
Јунајтед може да ги победите ако го заборавите претходното финале. Другиве екипи тешко до финале на ЛШ да стигнат

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
трансфер бомба Пизаро :( . Според Тз веќе сме се договориле. Освен ако не го земаат за да биде 3 напагач у тимот нека си го напикаат кај што нетреба.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
трансфер бомба Пизаро :( . Според Тз веќе сме се договориле. Освен ако не го земаат за да биде 3 напагач у тимот нека си го напикаат кај што нетреба.
Него го зимаат мислам пошто е гага,Олиќ си иде такада ни треба ширина на клупата....

Бомбата ќе биде некој друг....За мене бомба е некој вреден прес да свикаат....

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Тимо одбил да изведе пенал му рекле Милер и Нерлингер да изведе одбил ко буљаш некој а капитен на Украина и искусен еј Ноер и Олич изведуваа ако погодеше Швајни Контенто ќе бил 6тиот изведувач:facepalm: . Тимо,Крос,Робен се испопичкаа

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Тимо одбил да изведе пенал му рекле Милер и Нерлингер да изведе одбил ко буљаш некој а капитен на Украина и искусен еј Ноер и Олич изведуваа ако погодеше Швајни Контенто ќе бил 6тиот изведувач:facepalm: . Тимо,Крос,Робен се испопичкаа
Тоа највише ме боли.....Сами ја продадоа утакмицата,екипата,фановите.....срамно.....

Ни малце не личат на карактерот на Баерн кој е најпознат во фудбалскиот свет.....Хрват со поише муда од германците,Крос на пример....Кај беше он да шутира,одличен удар има...

Гарантирам дека Тимо или Крос ќе погодеа....срамота....Сеа може да си се врати назад у Украина

Kajgana Shop

На врв Bottom