Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Ни вие не сте поарни Борусија ви доминира во смешното лигиче. Автобус ли 2 гола на среќа...наше си е. Ќе ве видиме у среда.
Spanskata liga nema nisto poveke od Bundes samo so vo sapania se 2super ekipi a vo Bundes samo 1Bayern no posledno vreme i Dortmund stanuva silna ekipa a drugite ekipi od prilika se isti,za razlika od spanskata liga so imaa okolu 4milardi dolg Bundes nema ni1denar no znam deka tebe toa ne te interesira zatoa nemora da zboruvas okolu ligata...

Kako sto kaza priatelot pogore neznam sto ve najde vas fanovite na real nesto se zdivifte no se nadevam v'sreda ke vi kazeme

- Nema sto da ne gledate nas ,mie so godini po ret sme se dokazuvale protiv vas pa i vo vtornik vi pokazavme koj i sto sme zatoa smirise malu.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
http://www.facebook.com/events/224763280961847/

Фан собир, Среда 20.00 часот. Ајриш паб.

Ајде, да го срушиме рекордот на присутни членови. :D
Зо финале ќе се рушат рекорди :icon_lol:

Шала на страна веќе почнува да ми се врти... I expect a terrible shitstorm comming our way.

Глејте колку пати се вртат после секој старт на Густаво и после кажете Рибери не требал да паѓа кога ќе дувне појак северен ветер на АА.... :pos:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ѕвер е Густаво брз играч дугачки нозе каков само клизач има штета само што нема подобар пас

Член од
22 јули 2008
Мислења
249
Поени од реакции
12
Според мене ќе прераснит во еден од најдобрите играчи на негова позиција ,одлична визија одлична осет и све што требит да поседуват имат дечково за да станит комплетен играч налик Лампард, Озил итн. и со право полека но сигурно му го одземат првотимскиот статус на Милер....па затоа е добра та конкуренција во тимот,а единствено ја имат Милер во нашиов тим,играч што потполно мојт да го заменит е Крос,а на другите позиции затоа сме многу куси и понекогаш играчите не го даваат максимумот,само заради тоа што знаат дека немаат конкуренција,затоа се надевам ќе бидиме активни оваа лето на трансфер пазаров,и да се засилиме квалитетно на позициите каде што ни е најпотребно,според мене позиции што треба да се појачаат се дефанзивата и деструктивната линија пред се,а секако и нападот,според мене со доаѓање на Џеко во тимот ништо чудно да му го зејт местото на Гомез од пред нос,бидејќи мислам дека е многу по комплетен играч од Гомез,а пред се мислам на играта со топка каде е далеку подобар отколку нашиот сегашен напаѓач,не дека не сум задоволен и од Гомез кој е одличен оваа сезона,но понекогаш добивам впечаток дека доста ја кочит играта затоа со доаѓање на еден играч каков што е Џеко ќе добиеме доста подобра и поквалитетна игра нема повеќе топката да треба 10 секунди за да се смири во потполност се надевам дека ме разбирате што сакам да кажам.......;)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Viktor Kassai(HUN) ќе ни суди во последниве 4 утакмици во ЛШ поделил 20 жолти картони нас ни судел против Сити дома немавме ниеден жолт тогаш. Не ми изглеа лош судијава ма да ќе видиме

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Spanskata liga nema nisto poveke od Bundes samo so vo sapania se 2super ekipi a vo Bundes samo 1Bayern no posledno vreme i Dortmund stanuva silna ekipa a drugite ekipi od prilika se isti,za razlika od spanskata liga so imaa okolu 4milardi dolg Bundes nema ni1denar no znam deka tebe toa ne te interesira zatoa nemora da zboruvas okolu ligata...

Kako sto kaza priatelot pogore neznam sto ve najde vas fanovite na real nesto se zdivifte no se nadevam v'sreda ke vi kazeme

- Nema sto da ne gledate nas ,mie so godini po ret sme se dokazuvale protiv vas pa i vo vtornik vi pokazavme koj i sto sme zatoa smirise malu.
Во Шпанија се супер 2 екипи а другите од 3 до 6 комотно можат да завршат 1ви во Германија.. Види ги баце Валенсија, Атлетико М.,А. Билбао, Севиља... Шпанска лига е поим за њемачка...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Во Шпанија се супер 2 екипи а другите од 3 до 6 комотно можат да завршат 1ви во Германија.. Види ги баце Валенсија, Атлетико М.,А. Билбао, Севиља... Шпанска лига е поим за њемачка...
абе готово Валенсија скоро секоја година го јаде од германски тим во ЛШ а завршуваат секоја година трети во Шпанија го јадеа од Леверкузен,Шалке,Вердер...тоа дека се боље послабите тимови во Шпанија боље се не викам не али затоа Атлетико купува играчи од 40 милиона и сите тие Шпански клубови тонат во долгови за разлика од Германскиве кој немаат минус а пак им се држат пример ти реков Валенсија го јаде секоја година,Хановер со никаков трансфер буџет ја елиминира Севиља а беше рамноправен со Атлетико затоа не тропај ќе биле шампиони, ако идеме по твоево тогаш Леверкузен секоја година трети ќе завршуваат во Шпанија
--- надополнето: 23 април 2012 во 12:46 ---
бтв Ако Баерн се пласира во финалето на ЛШ ќе биде првиот тим што ќе го игра финалето на свој стадион

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.536
Поени од реакции
22.193
Да, сигурно...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не го оспоруем квалитетот на Баерн и на Дортмунд, само дај немојте со смешниве споредбе на Ла Лига и Бундес. Стварно нема смисла :)

Иначе осеќам дека у среда ќе биде утакмица за паметење, па нека победи подобриот :)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.536
Поени од реакции
22.193
Годинава успесите на Шпанските екипи не се спорни но смешно е да пишувате дека екипи како Валенсија, Атлетико М. и Б. и Севиља би доминирале во Германија или без проблеми би станале први. Тоа е нонсенс. Јасно е дека Шпанската лига е пред Германската, поред мене распоредот би бил Англија - Шпанија - Германија - Италија но сепак овие се водечките првенства во Европа и затоа не треба подценувајне.

Јачината на Шпанскиве клубови годинава е видлива но цената за тоа се огромните долгови на лигата. Шпанската држава да си ги побара даноците од клубовите кој и ги должат на државата пола лига ќе биде во стечај. Значи све е со причина.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Aнглиска лига у никој случај според мене не би ја ставил како најдобра и прва...

Kajgana Shop

На врв Bottom