Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
На Марсеј им ја одложиле утакмицата што ја имаат викендов во лигата...Лузери гнасни...У бундес тоа теорија нема...

Што сакам да ги посрамотиме ко Лион од апоел шо испадна,таков срам ради тој Платини што ги гура такви мизерни екипи...
И на Лион им ја одложија пред две години кога играа со нас... го памтам убо тој момент.

Scum bag FFF and Platini!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
И на Лион им ја одложија пред две години кога играа со нас... го памтам убо тој момент.

Scum bag FFF and Platini!

И на Рибери црвен му здрвија....дека ќе ги згазиме тоа ми е јасно,само ми е страв да не не оштетат со картони или повреди...

Јез да на германци не се осмелуваат,па плус со кризава ко што ја држат цела европа може тоа плус да е за Баерн...сепак има доста политика и во спортот :D
--- надополнето: 22 март 2012 во 22:59 ---
Лелее а вчера ако приметивте пред пеналите како беа попалени цел тим на Гладбах,трча тој фавре мавре со листови до голманот,тефтери вадеа,реков овие готово ни ебаа мајката,се спремале месец дена...

И Јуп им го праќа прв Алаба шо никад нема пенал шутирано такада појма немаа кај ќе шутира...Многу храбро беше тоа,а овие искочија ептен ФЕЈЛ...Робен не ни шутираше,а на него му се токмеа гарант :pos:

M

Mario Gómez

Гостин
Само да не се повреди некој со Хановер викендов и Марсеј го јадат страшното... Мислам и очекувам Швајни да ја започне таа утакмица...
--- надополнето: 22 март 2012 во 23:04 ---
Лелее а вчера ако приметивте пред пеналите како беа попалени цел тим на Гладбах,трча тој фавре мавре со листови до голманот,тефтери вадеа,реков овие готово ни ебаа мајката,се спремале месец дена...

И Јуп им го праќа прв Алаба шо никад нема пенал шутирано такада појма немаа кај ќе шутира...Многу храбро беше тоа,а овие искочија ептен ФЕЈЛ...Робен не ни шутираше,а на него му се токмеа гарант :pos:
Абе за цел натпревар и за се, и публика фрлаа у урлаа и се, препалени беа, небаре мислиш играат лига на шампиони полуфинале... Се нервираат, шутираат шишиња и плачат... посебно Ројс, црвенокосо петле...А тоа со ливчињата комедија беше, го имитираат Јенс Леман од 2006та, мада мора да се признајт дека Тер Стеген е добар голман и немаше среќа. А на Робен шо ќе му фатат пенал... :pos:

G

_Ghost_

Гостин
Хаха и голманот после третиот пенал се изнервира и го искина тоа листот :pos::pos::pos:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Каков фејл беше тоа,како му што му даваа информации така го дупеа све поише и поише...

Тер Стеген е страшен голман,ама слабо со пенали...Мене ми беше страв да не не јаде дека е опсен дечкото ама искуствово си го направи своето...Плус и психички не изджра..

А нашите како се радуваа ко ЛШ да освоиле...Реално гледано многу битна победа,пошто на целата таа енергија што ја дадоа уште да изгубеа ќе ги умреше тоа тотално ќе се срушеа...Како одеше утакмицата према пенали све побитно беше да не се изгуби..Иначе страшно мава на психа.

G

_Ghost_

Гостин
Дефинитивно. Кога веќе влезе натпреварот во продолженија, се играше за психата. Ќе ги искинеше ако изгубеа на пенали. Ова беше многу значајна победа за понатамошното одвивање на сезонава.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дефинитивно. Кога веќе влезе натпреварот во продолженија, се играше за психата. Ќе ги искинеше ако изгубеа на пенали. Ова беше многу значајна победа за понатамошното одвивање на сезонава.
А еве и доказ зашто...

од 07:25 па натака

M

Mario Gómez

Гостин
Никола, сакам Нојер да го стајш на аватар... ај покажи нешто дека си голем баварац. :D

Член од
19 ноември 2011
Мислења
90
Поени од реакции
57
Мене повеќе ме бендисува црниот дрес.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Sakam i denes da me izraduvaat so nekoja petarda :D toa go ocekuvam Hannover se 3 klasi pod nas .

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Ноер ја киксна добро, среќа овие Хановер не знае гол да дадат.

Kajgana Shop

На врв Bottom