Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
па никој не вика Данте за во ЛШ еве сеа таман ќе беше за во Сабота ќе можеше еден од Боатенг ,Бади да одмориме а вака неаме кој 4,7 милиони а биле а не биле 12 за Брено дадовме кој никад немаше играно во Европа

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
па никој не вика Данте за во ЛШ еве сеа таман ќе беше за во Сабота ќе можеше еден од Боатенг ,Бади да одмориме а вака неаме кој 4,7 милиони а биле а не биле 12 за Брено дадовме кој никад немаше играно во Европа
За тоа нема збор...За дубина на клупа топ е,само што ја радо би купил некој по асален и по искусен од Данте..Или двајцата...Али за парите ќе завшри работа поише од Брено!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
За тоа нема збор...За дубина на клупа топ е,само што ја радо би купил некој по асален и по искусен од Данте..Или двајцата...Али за парите ќе завшри работа поише од Брено!
да треба е така боље играчи на клупа ете Данте ,Шакири па да се купи и еден асален крилен бек сеа само да се види дали Лам ке игра лево или десно па да се купи Олич ке си иде да се купи некој добар напагач како замена за Гомез така ке напраиме јака клупа а ке може и да ротираме и коа некој ќе биде повреден а да не изгубиме многу на квалитет а не вака 90 минути неможе Хајнкес да извади играч. Основата е таа Шакири и Данте ке чинат 13,14 милиони заедно ако фрлат барем уште едно 30-40 мил ке напраиме страшен тим

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.310
Честито победа, ќе има добро финале во Берлин!

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
да треба е така боље играчи на клупа ете Данте ,Шакири па да се купи и еден асален крилен бек сеа само да се види дали Лам ке игра лево или десно па да се купи Олич ке си иде да се купи некој добар напагач како замена за Гомез така ке напраиме јака клупа а ке може и да ротираме и коа некој ќе биде повреден а да не изгубиме многу на квалитет а не вака 90 минути неможе Хајнкес да извади играч. Основата е таа Шакири и Данте ке чинат 13,14 милиони заедно ако фрлат барем уште едно 30-40 мил ке напраиме страшен тим

Плеј мејкер! Мора да земат летово некое играчиште од 25-30 милиони....Па зашо да не го земеме Гетце на пример летово,Монтоливо може да се земе или слично,некој од тоа португалците опасни,ќе треба ѕверка некоја опасна...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Плеј мејкер! Мора да земат летово некое играчиште од 25-30 милиони....Па зашо да не го земеме Гетце на пример летово,Монтоливо може да се земе или слично,некој од тоа португалците опасни,ќе треба ѕверка некоја опасна...
Монтоливо е гага му истекува договор само да му се даде подобра плата и одма би дошол мајка му е германка башка али па мене не ми прај толку мерак нешто ко Видал боље би било

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Монтоливо е гага му истекува договор само да му се даде подобра плата и одма би дошол мајка му е германка башка али па мене не ми прај толку мерак нешто ко Видал боље би било
Видал е копач класичен...Нас ни треба непредвидливост на средината,нешто како Озил во германска репрезентација,по мене Снајдер може комотно да се донесе,фората е што Интер многу пара ќе сака а не е многу млад...Али затоа има многу други...

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.588
Поени од реакции
22.310
Не знам зошто досега Баерн не покажа интерес за Кагава. 2013 му истекува договорот и засега не е продолжен иако преговори има. Тој е пореален од Геце на пример.

M

Mario Gómez

Гостин
Најмногу се надевам на утакмиците со Дортмунд, Реал и Шалке на Ману... Секогаш досега покажал дека у големи утакмици не само шо не прае киксови, туку ја носи цела екипа на грб како вчера.

:cuc:

И секако најдобрата.

:cuc::cuc::cuc:

Инаку за вчера да ги исполафам, Рибери и Бадштубер посебно, го изеде на Ројс петлето маме му ебем, се виде дека има огромна желба да победи.

За во сабота ќе мора да се ротира со Тимо, Швајни, Олиќ, и Рафиња, пошто умрени се играчите, а одма у вторник играме со Марсеј.

G

_Ghost_

Гостин
За во сабота ќе мора да се ротира со Тимо, Швајни, Олиќ, и Рафиња, пошто умрени се играчите, а одма у вторник играме со Марсеј.
Среда. Ама ако, дефинитивно мора да ротира викендов.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
МОРА да се ротирa
Баерн-Хановер 24.03
Марсеј-Баерн 28.03
Нинберг-Баерн 31.03
Баерн-Марсеј 03.04
Баерн-Аусбург 07.04
Дортмунд-Баерн 11.04
Баерн-Маинц 14.04
можно полуфинале Баерн-Реал 17.04
Бремен-Баерн 21.04
Реал-Баерн 25.04
Баерн-Штутгарт 28.04

тек после Штутгарт немаме утакмица преку недела иначе значи цел месец ќе играме Вторник/Среда па Сабота

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Леле страшен распоред. :(
Psihata te tepa koga go gledas rasporedot kako navivac , ali veruj deka bas so takov raspored se bilda jaka ekipa !
--- надополнето: 22 март 2012 во 22:44 ---
Видал е копач класичен...Нас ни треба непредвидливост на средината,нешто како Озил во германска репрезентација,по мене Снајдер може комотно да се донесе,фората е што Интер многу пара ќе сака а не е многу млад...Али затоа има многу други...
Ni treba nekoj i kako Vidal i kako Ozil , prasanje e samo koj bi mozelo da bide , Khedira i Ozil ali samo vo bajkite :D da gi imavme niv dvajca ili Ozil i Vidal , veke ke go promovirav bayern kako sampion :D
--- надополнето: 22 март 2012 во 22:47 ---
Zamisli Ribs , Robben i Ozil ...................... duri togas mozeme da se nosime so real i barca .

Bi sakal Schweini so eden kopac da e na sred , seuste se nadevam na Gustavo ali ke vidime , play maker ni treba OBAVEZNO

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
На Марсеј им ја одложиле утакмицата што ја имаат викендов во лигата...Лузери гнасни...У бундес тоа теорија нема...

Што сакам да ги посрамотиме ко Лион од апоел шо испадна,таков срам ради тој Платини што ги гура такви мизерни екипи...

Kajgana Shop

На врв Bottom