Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
12 декември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
41
Без Швајнштајгер играме како изгубени,неможат Густаво (тотален промашај од трансфер) и Алаба (18-19 годишник) да држат средина.Цела трансфер политика е погрешна веќе со години,тренеров е зарѓан и нема никаков авторитет,или е слеп или незнае како да ја среди атмосферата во тимот.Играчиве се тепаат на терен,секој втор ден некој од управата ги руга играчите ЈАВНО,нема никаков тимски дух,Баерн е отиден во курац,не е тој Баерн што беше !

Член од
19 ноември 2011
Мислења
90
Поени од реакции
57
Сега сум сериозно загрижена . До сега некако се туркаше ама сега некако ми исчезнаа и оние малку надежи што ги имав дека ќе се пласираме во 1/4 финале на ЛШ.

M

Mario Gómez

Гостин
Имав коа заврши натпреварот една огромна желба да ги испцујам сите, ама сеа немам веќе.

anyway, nothing to do here :D некое време.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Колку сме за греота еј... Швајнштајгер? Па пола сезона се без Геце и Кагава Дортмунд и што?

Можеби има и некои 20% среќа во се ова (некои од шансите кои нејќеа да влезат вчера, победите на Дормунд од 1:0 со Херта и Баер беа 50-50 натпревари итн.) ама останува тоа дека ако си изиграме ние како што треба 90 минути нема да има простор да треба да чекаме на „среќа“.

Како некој цемент да им стави во копачки од Јануари навака, ни тимски дух, ни атмосфера, ни идеи во нападот, ни реализација, ни тактика, ни ништо...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Колку сме за греота еј... Швајнштајгер? Па пола сезона се без Геце и Кагава Дортмунд и што?

Можеби има и некои 20% среќа во се ова (некои од шансите кои нејќеа да влезат вчера, победите на Дормунд од 1:0 со Херта и Баер беа 50-50 натпревари итн.) ама останува тоа дека ако си изиграме ние како што треба 90 минути нема да има простор да треба да чекаме на „среќа“.

Како некој цемент да им стави во копачки од Јануари навака, ни тимски дух, ни атмосфера, ни идеи во нападот, ни реализација, ни тактика, ни ништо...

По тоа ќе видиш дека све е прикаски за мали деца...

И што ако е Швајни повреден??? Кај е замената???

Во Барса ако се повреди Чави го имаш Фабрегас..Во Реал ако се повреди Алонсо ќе го играш Кака Сахин Диара ќе игра..И да не редам понатаму...

И после Баерн во врвот го носеле...Купуваат само кога ќе паднеме во тешки гомна за да ги смират фановите...И тоа купуваат тоа што сакале они,не тоа што барал тренерот.И од тоа немање систематика во работите дојдовме до ова дереџе да на лето ќе имаме 15 играчи со договори валидни...СРАМОТА!Не е и тренерот крив,тоа заклучив...Па ни толку играчите...

Гомез некад е ѕвер,ама некад е аматер катастрофален.Ама кај ти е замената да го седне на клупа???Нормално е напаѓач да падне у криза,ама ние мораме таков да го играме пошто нема друг!

Неееее,немој да купуваш во Јануар,лепра имаат играчите ќе го нарушат тимскиот дух!

M

MrzaRules

Гостин
па и уште ГЕЈлингер ќе изјавува Баерн да се простеле од титулата за сега..гомнар

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
па и уште ГЕЈлингер ќе изјавува Баерн да се простеле од титулата за сега..гомнар
Говедо смрдливо, а во јануари кога им се исушија грла од викање за 1-2 засилувања и добри резерви на 90% од навивачите он ни продаваше АјФон апликации... Ајван :mad:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Schweinsteiger ist zurück

Ако некој душа дава за екипата,и има муда ипол мушки да ја понесе играта тоа е он!

И нареден тренер,Лам АУТ за капитен...Значи просто е,не го бива за капитен на теренот...надвор од него можда е паметен.Швајни каптан или Рибери евентуално!

Член од
12 декември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
41
Иста судбина би имале и ние ако ги поминеме Базел и ни се падне Барса ! Страшно...

M

Mario Gómez

Гостин
Дај да испаднеме одма, да не ја начекаме Барса после страшното да ни се деси. :/

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Дај да испаднеме одма, да не ја начекаме Барса после страшното да ни се деси. :/
Kolku samo sme ocajni , site pocnavme isto da mislime .
Toa e toa , valjda Henes ja gledal Barca vecerva i ima uvideno deka ako celi kon trofej vo LS treba da se vodi i sporeduva so timovi kako Barca i kako Real , epa corba bavarce ako ne si odvrzite keseto , odime u kurac !

G

_Ghost_

Гостин
Ајде бе, палома да не сакате да ви дадам?
Не ми се верува еј, шо ако сме изгубиле еднаш од нив, готово под дифолт немаме шанси за понатаму?
Има да се оправи тимов наш, и тоа во момент кога најмногу ќе биде потребно.

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Ајде бе, палома да не сакате да ви дадам?
Не ми се верува еј, шо ако сме изгубиле еднаш од нив, готово под дифолт немаме шанси за понатаму?
Има да се оправи тимов наш, и тоа во момент кога најмногу ќе биде потребно.
Realno gledaj brat , zalno e ova , pocnav da zaviduvam na timovi kako sto e Barcelona ne pristigna so titulite , a i kako so trgnalo ke ne nadmine ..... NE MI SE VERUVA !!!!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Член од
12 декември 2007
Мислења
108
Поени од реакции
41
За Шмајхел моментално Ноер е најдобар голман на светот
http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/schmeichel-neuer-beste-welt-1730802.html

истото го кажа и Буфон пред некое време
http://www.goal.com/en-us/news/3396/euro-2012/2011/12/02/2784359/italys-gianluigi-buffon-germanys-manuel-neuer-is-the-best
Меех,Ноер си е топ,Рафиња е сирење во одбрана.

Kajgana Shop

На врв Bottom