Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
R

red.devil

Гостин
Трентино најубаво беше стварно. Дури планирав да одам натаму полани летото заради тимот, а и прекрасно е, но веќе се насочија кон САД и Кина поради маркетинг и сл. и се откажав.
Ги начекав јас една година таму, Ван Гаал ви беше менаџер и му слушав говор на дочекот во Рива дел Гарда. :D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ги начекав јас една година таму, Ван Гаал ви беше менаџер и му слушав говор на дочекот во Рива дел Гарда. :D
Dve godini ne se tamu,lani bea kosarkarite .

Koga igraa so Napoli taa godina bese ?

Se nadevam pak ke pocnat tamu,zosto imam vtora doma..:icon_mrgr::icon_mrgr:Da gi pratam na raat kako covek..

Em Gjermanki,Holangjanki i budali Englezi.:ајнапиво:

R

red.devil

Гостин
Dve godini ne se tamu,lani bea kosarkarite .

Koga igraa so Napoli taa godina bese ?

Se nadevam pak ke pocnat tamu,zosto imam vtora doma..:icon_mrgr::icon_mrgr:Da gi pratam na raat kako covek..

Em Gjermanki,Holangjanki i budali Englezi.:ајнапиво:
Ауу не се ни сеќавам која година точно беше. Мислам 2010 летото. Помина бајаги време. Генерално исто беше втор тим кога пристигнаа, потоа се приклучија и останатите како Швајни, Робен и Рибери. Алтинтоп, Олиќ и Мулер памтам дека беа кога пристигнаа.

Многу убаво место за одмор и рекреација. За млади подобри се соседните градчиња, во Рива појќе пензионери од германија и холандија одат, барем така беше тогаш. Сеа кој сака плажи и вода малце терсене ќе му е оти ги нема во стил како што ги замислуваме. А за виндсурф и рекреативни спортови е топ.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ауу не се ни сеќавам која година точно беше. Мислам 2010 летото. Помина бајаги време. Генерално исто беше втор тим кога пристигнаа, потоа се приклучија и останатите како Швајни, Робен и Рибери. Алтинтоп, Олиќ и Мулер памтам дека беа кога пристигнаа.

Многу убаво место за одмор и рекреација. За млади подобри се соседните градчиња, во Рива појќе пензионери од германија и холандија одат, барем така беше тогаш. Сеа кој сака плажи и вода малце терсене ќе му е оти ги нема во стил како што ги замислуваме. А за виндсурф и рекреативни спортови е топ.
Riva e dosta skapo mesto,ama preubavo.Isto taka nema more,tuku ezero,pa zatoa mislam nema mnogu mnogu mladi.Ima mnogu jaki plazi niz Italija pr.Jesolo,tamu e full so mladi.
Interesno e sto direktno so brodot stigaa na centar,direktno pred barovite.

Vo blizina e i tunelot kaj sto se ima snimano scena od James Bond.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Го чекаме Миа да дојде да ни објасни како пропаѓаме

Ренато ако го продадеме сме тешки дебили....

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Го чекаме Миа да дојде да ни објасни како пропаѓаме

Ренато ако го продадеме сме тешки дебили....

Sent from my SM-J710F using Tapatalk
И после мечов у интервју вика дека Милан му е интересна опција, сакал да игра многу повеќе и дека чим се врателе во Минхен ќе разговарале за трансфер.

Има доста шпекулации дека ќе го договориме за некоја двегодишна позајмица.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Не знам за Санчез, воопшто не ми се бендисува како игра,некако ептен исфорсирано, ептен на сила, многу прави ситни грешки на средината по што губиме топки. Би да му се даде уште сезонава шанса (не да брилјира, чисто да покаже нешто од тоа на европското), ако не го бива, давај го.
Од друга страна, Мојсие не мрдна покрај малоно Геценце, душата му ја изваде. Ептен добра и пожртвувана игра од него.

Член од
4 ноември 2013
Мислења
948
Поени од реакции
1.483
Не сте сериозни за Рибери што пишувате , 80 % од нападите на Баерн е он.
Ке изгураат он и Робен уште една јака сезона , едноставно мораат.
Мислам дека овие 4-5 години ни требаше играч ко Хамес , непредвидлив е доста го има сегде.
Тиаго - Видал - Хамес изгледа добро
Тиаго мора да се докаже на битна утакмица.Лани барем според мене Тиаго е крив што го изгубивме двомечот с Реал.Како пичкица играше двете утакмици.
Некако чудно ми изгледа Баерн годинава.Дали без Лам и Алонсо ке бидеме кревки или пак обратно , ке видиме.Немам некои очекувања годинава...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Што купивме не сме свесни уште....ќе си газеееее

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374

Започнаа и Кимих, Силе, Руди и Видал со тренинзи. Тиаго исто кој ги пропушти пријателските натпревари поради ситна повреда. Робен и Боатенг работат индивидуално али ќе се приклучат сигурно следните денови.

Во вторник против Ливерпул играме Ауди Купот. Во среда против Наполи или Атлетико Мадрид.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.383
Поени од реакции
26.374
FC Bayern will officially unveil a new sporting director today at 17:15 CET

Се шпекулира за некој од Томас Линке, Клозе, Ван Бомел или Брацо Салихамиџиќ. Ќе дознаеме после.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.585
Поени од реакции
22.303
Cestito Hasan Salihamidžić! Kako fudbaler odlicen kako funkcioner ke vidime.

Kajgana Shop

На врв Bottom