Фан Клуб: Арсенал

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
До кога со овие малоумни постови?? Дечко преиспитај се...

--- надополнето ---

Плус Лансбури, Гибс итн. и во секој случај се повеќе од вашите :toe:
Уживај што се повеќе од нашите...и ти ги сметаш дека тој Лансбури и Гибс би требало да играат за репрезентација?[/QUOTE]
Па дај му на Чикарито пасош или можда сколс ќе иде на подмладување а ако знаеш некој друг слободно кажи ако не мисли малку :tapp: :kesa:

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Edinstven nacin da ja pobedis barca e da igras so dvajca destruktivci i so brzi kontranapadi! E sea za brzite kontranapadi go imame volcko a tuka e cesc da go napravi klucniot pas za taa akcija dodeka za dvajca destruktivci sme short iako mislam deka jack bi bil tamu dobar posto go gleam nema strav da pravi klizaci ama nema stamina deckoto i toa e loso! Song i JET bi bile odlicni a tuka e i Abu mada toj e toplo ladno so igra i neznam kako ke se padne togas so barca dali toplo ili ladno. Bentner odma da go sitne pod itno !!!!

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Edinstven nacin da ja pobedis barca e da igras so dvajca destruktivci i so brzi kontranapadi! E sea za brzite kontranapadi go imame volcko a tuka e cesc da go napravi klucniot pas za taa akcija dodeka za dvajca destruktivci sme short iako mislam deka jack bi bil tamu dobar posto go gleam nema strav da pravi klizaci ama nema stamina deckoto i toa e loso! Song i JET bi bile odlicni a tuka e i Abu mada toj e toplo ladno so igra i neznam kako ke se padne togas so barca dali toplo ili ladno. Bentner odma da go sitne pod itno !!!!
Абе ич не треба да им се даде топката, и да играме со двајца деструктивци ако им дадат жолти во првите 5 мин како лани џабе ќе ни биде

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Подобро и што не се игра
знам дека ке биде досадно но во вакви услови каде што не се гледа топката а и нема добро да се движи може и да си замине Стоук со 3 бода.
И плус ке бидат одморени и поконцентрирани за Челзи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom