Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Team in full: Fabianski, Djourou, Squillaci, Koscielny, Miquel, Oxlade-Chamberlain, Frimpong, Coquelin, Benayoun, Park, Chamakh.

Substitutes: Mannone, Yennaris, Vermaelen, Eastmond, Ozyakup, Gervinho, Arshavin.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Значи ми се темни коа ќе ја видам одбранава, Скилачи и Мигел.. против тоа бесниот напад на Сити ќе биде мн опасно..
Денес очекувам Чемберлејн да докаже зошто 14 мил е платен и Парк да дае гол. Фримпонг и Кокелин да убиваат средина и искусниот Бенајун да креира.. :)

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Супер сме сега за сега бе.Ги напуквме у 16-ник.Како не влезе онаа на Парк...а не ќе беше лоо и топот на О.Ч :))

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Туууууу штета што не водиме прво полувреме....Посебно шутот на Чембер омфг.....Ќе беше голче ипол....Единствено левата страна со Мигел ни е слаба страна....Не знам дали слушнавте,, Нана нана нана на на на , Самир јур а кант, јур а кант, Самир јур а кааант...(y)

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Леле матер му ебам на голманот :D
Жервињо да влезе и одма ке ги поремети тие одбранбените!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Значи цело време бевте подобри, Бенајун и Чембрлејн праат многу добра игра, на крајот пак гол од контра...тоа е и тактиката очигледно на Сити знаат дека ги имаат Насри, Агуеро и Џеко и можат да искористат во противнапад.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Ебате глупите кретени.Од 325436346325 шанси ни една гол и така е тоа.Си ги фатија на контра ги утепаа.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не ми е гајле што изгубивме, со тим кој на хартија е десет пати послаб од тој на Сити ги пикнавме у шеснаесетник, цело време подобро игравме.
Чембрлејн, Фримпонг и Кокелин ѕверови!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Комедии, да не речам голманот ја реши утакмицава....Како бе една шанса имаа чиста и немој случајно да одбрани Фабиански месечар еден....Додека нивниот голман, ху да фак ис хи, имапе неверојатни одбрани....
Секоја чест за момциве, имаме неверојтен потенцијал со Фримпонг, Кокелин и Чембер.....Изиграа сите фантастичен натпревар и жив ќе се изедам што не тепавме.....Под итно да се продаде Шупак т.х. Шамак, дека очигледно во Англија не му е местото....Во пакет со Арша и со парите да се земе нешто квалитетно во напад....Ебате среќлиите, ах ваков пораз ......:place:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Не ми е гајле што изгубивме, со тим кој на хартија е десет пати послаб од тој на Сити ги пикнавме у шеснаесетник, цело време подобро игравме.
Чембрлејн, Фримпонг и Кокелин ѕверови!

Kajgana Shop

На врв Bottom