Фан Клуб: Арсенал

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Мислев дека само јас сум го оставил Тео во составот, уште имам надеж дека ќе заигра прв тим. :D

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Абе дoбрo јa гo иaм уште зa oвa кoлo, a зa нaреднo нaпрaив рекoнструкцијa сo вaјлдкaртa и гo немa више тaму, aмa гo имa Oкс, кoј ме зaчуди кoлку е ефтин :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

T

Todd Solondz

Гостин
Нема веќе логика да играат сите заедно- Санти, Озил и Ремзи. Тео и Санчез на крила, Жиру напред, Озил и Санти со Кок во средниот ред, Ремзи и Окс како џокери од клупа.

Не знам само дали Дебуши да игра пред Белерин.

Бев на одмор и не ја гледав со Палас, така да уште ми стојат сликите од мизеријата со В.Хем, не знам колку реално играта ни била подобрена во втората утакмица.

Мораме дербијата на домашен терен да ги добиваме, Ливерпул е тим што може да се победи, но само ако сериозно се пристапи.
I jas sakav da igra Debushi sezonava prva postava kako poiskusen ama posle sredbata so Palas go smeniv mislenjeto. Nebo zemja e razlikata vo korist na Belerin.Ili na Debushi formata mu e vo minus ili kopiljot stana tolku dobar vo rok od pola godina sto Debushi izgleda kako vtororazreden bek pokraj nego.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Кој и десен бек да заигра кај нас ќе ни изгледа како просек. Никогаш сме немале таков брз бек што знае и офанзивно и дефанзивно да игра. Плус е одличен за спречување контри поради неговата брзина.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
АЈмоооооооооооо момциииииииииииииии!!!!!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Чемберс-Габриел штопери? o_O

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Мертесакер болен, Кошиелни повреден грб.

Ќе биде забавно вечер.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Не се плашам со Габриел, а и Чемберс не е толку лош.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
И аман од Ремзи на крило веќе.Златен АОЧ.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ја се плашам шо Ремзи игра, а Окс/Волкот не...
Аман више да му ебам мајката...

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Пак ќе кажам, само Арсенал може да си дозволи играч што зима 140 000 неделна плата да го седни на клупа, и на крилна позиција да става централен играч. Венгер.

Kajgana Shop

На врв Bottom