Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
Не е битно колкави се шансите , битна е крајната табела а од сега НИКОЈ за НИкого неможе да збори за тој учинок.
И сепак Арсенал што и да се прави како и да игра.... тој е тим кој што се САКА... така да за разлика од други клубови ние иаме Играчи со срца а не со долги џебови :pipi:
Only the gooners knows this love
Епа супер штом имате играчи со срца ние во Барса имаме игречи со пари и затоа ги освојуваме сите можни титули.Сигурно на мене ми е многу поинтересно да гледам како победуваат мојте отколку ти што верувам после секоја утакмица си ептен нервозен.

Поздрав до сите фанови на арсенал нека ви продолжи успешно сезоната и не планирам да ви досадувам повеќе.

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Абе другар сакале вие или не Фабрегас сигурно не оваа ама од другата година ке е играч на Барса.Тој самиот милион пати има изјавено дека сака да се врати во најдобирот тим на светот и така ке биде.Чави се очекува да има уште две три добри сезони а после тоа Фабрегас влетува на негово место и заедно со Иниеста ке го продолжат страшниот среден ред што го имаат сега.Знам дека на сите навивачи на арсенал не им се допага и признава ова ама кога и да е Фабрегас ке се врати во Барса. Поздрав
Точно дека ке се врати кога и да е во Барселона,нормално дека сака да игра за сопствената земја,ама нема шанси тоа да биде во блиска иднина:)

Епа супер штом имате играчи со срца ние во Барса имаме игречи со пари и затоа ги освојуваме сите можни титули.Сигурно на мене ми е многу поинтересно да гледам како победуваат мојте отколку ти што верувам после секоја утакмица си ептен нервозен.

Поздрав до сите фанови на арсенал нека ви продолжи успешно сезоната и не планирам да ви досадувам повеќе.
хахахахах
Значи сега сам си кажа колку си вистински фан на Барселона:)
На тебе ти е интересно само да победувате а?Не е битно дали добро ке изиграте,дали ке има добро акции,туку само да шибнете некој гол.
Како да си фан на Манчестер:):)
И зашо мислеш дека после утакмица,доколку не победи тимот за кој навиваш треба да си нервозен???
Може да си задоволен од севкупната игра на твојот тим,на некој им е интересно да гледат фудбал,акции,и не им е битен само резултатот.

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
Точно дека ке се врати кога и да е во Барселона,нормално дека сака да игра за сопствената земја,ама нема шанси тоа да биде во блиска иднина:)

хахахахах
Значи сега сам си кажа колку си вистински фан на Барселона:)
На тебе ти е интересно само да победувате а?Не е битно дали добро ке изиграте,дали ке има добро акции,туку само да шибнете некој гол.
Како да си фан на Манчестер:):)
И зашо мислеш дека после утакмица,доколку не победи тимот за кој навиваш треба да си нервозен???
Може да си задоволен од севкупната игра на твојот тим,на некој им е интересно да гледат фудбал,акции,и не им е битен само резултатот.

Епа тоакви се приказните на сите навивачи на Арсенал на вас ви е секојпат играта важна и победа вас не ве интересира вие бодови добивате за убавата игра.Јас сакам мојот тим да победува а во Барса секоја победа е изразена со маестрална игра и тотална доминација над секој противник.

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Епа тоакви се приказните на сите навивачи на Арсенал на вас ви е секојпат играта важна и победа вас не ве интересира вие бодови добивате за убавата игра.Јас сакам мојот тим да победува а во Барса секоја победа е изразена со маестрална игра и тотална доминација над секој противник.
Па мислам дека не само на фановите на Арсенал туку општо на сите што гледаат фудбал треба да им биде битна играта,а не победата:)
Btw не сум фан на Арсенал:):)

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
izvini bilder od koga ti navivas za barsa? i zosto navivas za barsa? Da bese roden vo severen london ke navivase ili za arsenal ili za totenhem,ako bese roden vo madrid ke navivase ili za real ili za atletiko no ti covece si roden vo Makedonija i navivas za barsa kolku da se pravis fraer u maalo ne deka go sakas klubot.Mene iskreno arsenal me privlece da navivam za niv zaradi prekrasnite akcii i golovi na igraci od rangot na viera, henry, berkamp,Pires, itnt a ne da mu se pravam dzek na komsijata.Ako sakav da se pravam ke navivav za Real

ps:A znaes kako stana barsa sampion vo Liga sampioni 2006-vo osmina finale so celzi nepostoecki crven na stemford bridz na del horno,vo polufinale so milan ponisten cist gol na shevcenko,vo finale crven na lehman, a i 2009 me bevte poarni na natprevararot so celzi.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88

Шо замараше уопште мене не ми е јасно:uvo:
иначе мене колку што ми текнува меси останува у барса од љубов а не од парите што му ги нудат така да тие најдобрите не се шиткаат за пари ко што тврдиш ти :nenene:

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
izvini bilder od koga ti navivas za barsa? i zosto navivas za barsa? Da bese roden vo severen london ke navivase ili za arsenal ili za totenhem,ako bese roden vo madrid ke navivase ili za real ili za atletiko no ti covece si roden vo Makedonija i navivas za barsa kolku da se pravis fraer u maalo ne deka go sakas klubot.Mene iskreno arsenal me privlece da navivam za niv zaradi prekrasnite akcii i golovi na igraci od rangot na viera, henry, berkamp,Pires, itnt a ne da mu se pravam dzek na komsijata.Ako sakav da se pravam ke navivav za Real
Еј типче полека малку знаев тоа ке го праша некој од кога навивам ке прашаш во мојот град Струмица и ке ти кажат од кога јас навивам и дали се правам фраер во мало поради тоа.Инаку за твоја инормација навивам од !998,1999 не се секавам која точно беше играа утакмциа против Челзи од нокаут фазата.Немој толку гневни коментари :toe:
ве разбирам зошто сте такви

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Не е коментарот гневен туку само малце сум изритиран кога некој ми кажува за Фабрегас а токму барселона го продаде на арсенал пошто тогаш не бил доволно добар за нив...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
18/04/2000, quarter-final, second leg: Barcelona 5 Chelsea 1

грешка сум за една година
Тогаш значи си околу 15/16 години?
И ти се најде стручнак/менаџер да кажуваш кога ке си оди Фабрегас.:glup::pwace:

Член од
25 јули 2009
Мислења
143
Поени од реакции
64
Тогаш значи си околу 15/16 години?
И ти се најде стручнак/менаџер да кажуваш кога ке си оди Фабрегас.:glup::pwace:

Абе смотан од кај најде 15-16 години дека сум не ми тропај такви глупости ке пратам некој коментар што не треба па нека ме банираат математичарот на мајка пресмета 15 години сум бил.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
abe nemaat vrska godiniti ima vrska mozokot :D mozes da imas 50 godini a da si so mozok od 10 :D

btw logix generacija si mi?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Абе смотан од кај најде 15-16 години дека сум не ми тропај такви глупости ке пратам некој коментар што не треба па нека ме банираат математичарот на мајка пресмета 15 години сум бил.
Ако си почнал да навиваш од 20 години,тогаш не си.:back:
Ама како што кажа другарот над мене,годините не се важни,важно е размислувањето.:milo:
Сите викаат дека ке си иде Цеск,и јас викам,ама уште најмалце 4 сезони ке е во Арсенал,тоа гарант.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom