[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Па да најдобар е
Не е подобар ето :nenene: може бил подобар ама сеа не е'
Pa normalno deka nee vo pravo.Samiot Eto e podobar od Adebayor kao prvo.
Па да најдобар е
Не е подобар ето :nenene: може бил подобар ама сеа не е'
Pa normalno deka nee vo pravo.Samiot Eto e podobar od Adebayor kao prvo.
Да, и јас читав ова. Супер ако дое.. овој е исто како Цана од Марсеј косачи таков ни треба некој цврст.Зоки,едноставно то е ова...
Росицки ке игра десно,Насри лево,во средина Ебуе/Денилсон-Фабрегас=)
Тогаш ке биде многу подобро....Волкот,Диаби,Едуардо,Вела....е ова ке биде добра клупа...а за следната сезона се надевам дека Венгер од Диаби ке направи сличен Виеира..=) Па ке бидат одлчичен тандем со Цеск
Сања/Ебуе десно....Клиши/Траоре лево,во средина Џуру и Туре,верувам дека ке биде добар тандемов...ке видите=).
Значи единствено сме тенки кај централни дефанзивци,зашто не би сакал кога некој ке се повреди Сонг да игра таму,Силвестре само искуство има ништо друго..ај Филипчо може научил нешто од Неста па ке биде подобар=).
Поздрав.
ПС:Шпекулација или не,ке видиме:
Одборот дозволил 12.5 мил фунти(толку бараат) за Де Роси од Рома.-за во јануари=)
Toлку бара Рома,инаку јас мислам дека вреди повеќе...Koj ke ni go dade De Rosi za 12 milioni??? Premalu e ama se nadevam deka e vistina.
Немогуче, ама Венгер и се е можноEве уште нешто=)
Хмм,не верувам..но ке видиме=)
Е затоа после реков Венгер и се е можно како можеше да го земе Силвестер и сеа ова ни останува да покаже времето што ќе биде ама ја лично не сакам да дојде зш го имамо Џуру зверој ама за резерза Апсон би бил добарЕ што немогуче? Баш Венгер вакви играчи зима, пример сезонава за Силвестер.
И чудо ке ми биде ако го земе Де Роси пошто сите го знаеме Венгер каков е за трансфери.
Ја не памтим последен пут кој купил некој играч преку зима...Венгер преку зима слабо купува...:nesum:
Што значи има многу мали шансе да земе некој сеа у јануариАдебајор мислам дека го зема во Јануари пред 4 години.
:jaj:
Па добро,зависи дали имаме потреба...[zEUs];1901703 напиша:Што значи има многу мали шансе да земе некој сеа у јануари