Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Зоки,едноставно то е ова...
Росицки ке игра десно,Насри лево,во средина Ебуе/Денилсон-Фабрегас=)
Тогаш ке биде многу подобро....Волкот,Диаби,Едуардо,Вела....е ова ке биде добра клупа...а за следната сезона се надевам дека Венгер од Диаби ке направи сличен Виеира..=) Па ке бидат одлчичен тандем со Цеск:pipi:
Сања/Ебуе десно....Клиши/Траоре лево,во средина Џуру и Туре,верувам дека ке биде добар тандемов...ке видите=).
Значи единствено сме тенки кај централни дефанзивци,зашто не би сакал кога некој ке се повреди Сонг да игра таму,Силвестре само искуство има ништо друго..ај Филипчо може научил нешто од Неста па ке биде подобар=).
Поздрав.:pipi:
ПС:Шпекулација или не,ке видиме:
Одборот дозволил 12.5 мил фунти(толку бараат) за Де Роси од Рома.-за во јануари=)
Да, и јас читав ова. Супер ако дое.. овој е исто како Цана од Марсеј :) косачи :) таков ни треба некој цврст.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Да супер ќе ни дојде Роси иако имамо многу играчи во средниот ред ама немамо ко него супер играч кој може да игра и подефанзивно и поофанзивно а и би можел да биде капитен на тимот :pipi:

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
Koj ke ni go dade De Rosi za 12 milioni??? Premalu e ama se nadevam deka e vistina.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Да и ја мислам дека вреди мн мн појче ама ако го даваа за толку би било супер :vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Е што немогуче? Баш Венгер вакви играчи зима, пример сезонава за Силвестер.

И чудо ке ми биде ако го земе Де Роси :) пошто сите го знаеме Венгер каков е за трансфери.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Е што немогуче? Баш Венгер вакви играчи зима, пример сезонава за Силвестер.

И чудо ке ми биде ако го земе Де Роси :) пошто сите го знаеме Венгер каков е за трансфери.
Е затоа после реков Венгер и се е можно :pos: како можеше да го земе Силвестер :toe: и сеа ова ни останува да покаже времето што ќе биде ама ја лично не сакам да дојде зш го имамо Џуру зверој :pipi: ама за резерза Апсон би бил добар :)
Инаку роси супер ќе ни дојде баш ни треба таков играч :wink: да го надополни тоа што замина фламини :(

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Адебајор мислам дека го зема во Јануари пред 4 години.

:jaj:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
[zEUs];1901703 напиша:
Што значи има многу мали шансе да земе некој сеа у јануари :tapp:
Па добро,зависи дали имаме потреба...
За централен дефанзивец..ако Галас не се извини,ке имаме празнина...
Исто така е и потребен и деструктивец...се надевам дека ке купи=)
Ама уште повеќе од месец време има=) Концентрацијата сега на ЛШ=)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom