[zEUs]
Go England!! GO!!
- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 4.398
- Поени од реакции
- 535
Е даНасри требаше да биде + а не замена за Хлеб!
![Тоа е :toe: :toe:](/styles/default/xenforo/emot/toe.gif)
![Ѕвер :zver: :zver:](/styles/default/xenforo/emot/zver.png)
п.с Галас ќе настапи против Динамо Киев
- но нема да биде капитен на тимот :nesum:
Е даНасри требаше да биде + а не замена за Хлеб!
Друго е тоа[zEUs];1899874 напиша:Е даама пак имаме одлична замена за хлеб а тоа е Волкот
еден од најдобрите десно крила во светот според мене а и подобар од хлеб :nesum:
Одлично. Нека се смират проблемиве малце. Не дека го бранам, тоа што го направил е крајно не спорцки али неможам да опспорам дека е одличен дефанзивец.[zEUs];1899874 напиша:п.с Галас ќе настапи против Динамо Киев
- но нема да биде капитен на тимот :nesum:
Се сложуем со тебе ама ка што викаш то е тоДруго е тоаВолкот требаше сезонава да влага 60/70 минута пошто не го бива уште за цел меч. Хлеб ке играше на таа позиција, и при крај Волкот ке влезеше и ке фаќавме екипи на сец. Он како што е брз, а противничката одбрана уморна во последните 20 30 минути немаше да му има равен тука. и тоа како ке беше боље така.
Али ајде то е то.
Јас стварно ке неможам да сватат што ке правиме кога ке се врати Росицки...[zEUs];1899935 напиша:Се сложуем со тебе ама ка што викаш то е то
- ама кој ќе се врати Росицки не ми се верува Волкот да игра од почетоки тогаш ќе влага во 60/70 и ќе ја користи својата брзина против уморената одбрана :wink:
Па да сигурно треба да ротира, а ја мислав вака :Јас стварно ке неможам да сватат што ке правиме кога ке се врати Росицки...
Ебуе Фабрегас Денилсон Насри
(моментално)
Ова е само моментално, по големиот број повредени играчи.
Каде ке игра Росицки? Незнам што ке направи Венгер али ако ме прашува мене некој, мислам дека треба да ги ротира.
Волкот ке треба повеќе да грее клупа, исто така и Ебуе. Стварно незгодна ситуација.
Ваше мислење?
Не не, многу грешиш[zEUs];1899999 напиша:Па да сигурно треба да ротира, а ја мислав вака :
Ебуе--Фабрегас-Насри--Росицки - мн офанзивна
Насри--Фабрегас-Диаби--Росицки - и после влага Денилсон наместо Диаби а ако водимо влага Сонг :wink: а пак Вокот сигурно влага во 60/70 минтака што значи сите замене ќе се извршат за средниот ред а пак нападот и одбраната...
![]()
Да точноНе не, многу грешиш
Кај Фабрегас треба некој како Фламини(што во моментов е Денилсон и Сонг) немоеш ти да го играп цел среден ред со играчи кој имаат офанзивни улоги. Мора до Фабрегас да има некој таков, за да отвара простор.
Нее така?
Еве нешто од оваа сезона. Па барем не бевме толку лоши на почетокот колку сега. (Запази момент 2:55Ееее кае сега ваквата игра, акции, голови...
Зоки,едноставно то е ова...Јас стварно ке неможам да сватат што ке правиме кога ке се врати Росицки...
Ебуе Фабрегас Денилсон Насри
(моментално)
Ова е само моментално, по големиот број повредени играчи.
Каде ке игра Росицки? Незнам што ке направи Венгер али ако ме прашува мене некој, мислам дека треба да ги ротира.
Волкот ке треба повеќе да грее клупа, исто така и Ебуе. Стварно незгодна ситуација.
Ваше мислење?
Ќе биде добро ако дојде, но ми изгледа дека ова е уште една шпекулација.Зоки,едноставно то е ова...
Росицки ке игра десно,Насри лево,во средина Ебуе/Денилсон-Фабрегас=)
Тогаш ке биде многу подобро....Волкот,Диаби,Едуардо,Вела....е ова ке биде добра клупа...а за следната сезона се надевам дека Венгер од Диаби ке направи сличен Виеира..=) Па ке бидат одлчичен тандем со Цеск
Сања/Ебуе десно....Клиши/Траоре лево,во средина Џуру и Туре,верувам дека ке биде добар тандемов...ке видите=).
Значи единствено сме тенки кај централни дефанзивци,зашто не би сакал кога некој ке се повреди Сонг да игра таму,Силвестре само искуство има ништо друго..ај Филипчо може научил нешто од Неста па ке биде подобар=).
Поздрав.
ПС:Шпекулација или не,ке видиме:
Одборот дозволил 12.5 мил фунти(толку бараат) за Де Роси од Рома.-за во јануари=)
Ah da go mislese stfarno toa sto go izjavil.
'^А што лаже?:nesum:
Не е во право?