F
fantomX
Гостин
Шо така? Ќе се “пензионира“ или во друг клуб?Decki Lehman nema da bide so nas naredna sezona,zal mie za nego dobar bese. :cry:
Шо така? Ќе се “пензионира“ или во друг клуб?Decki Lehman nema da bide so nas naredna sezona,zal mie za nego dobar bese. :cry:
E toa neznaeme uste.Izgleda penzijaШо така? Ќе се “пензионира“ или во друг клуб?
Па и време му е.Добро па и тие германцине се пензионираат на 40 години,а и што толку леман си го имате алмунија.Шо така? Ќе се “пензионира“ или во друг клуб?
e pa dobar mu pat i mirno more :helou: a za toa koj ke go zameni ke zeme wenger nekoj a go imame i denilson na taa pozicija i gilbertoИзгледа ви го земаа Фламини! Најтрудољубивиот играч! Кој ќе игра сеа на негово место????????
http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3519854,00.html
cudoviste ( ima leb i toa mn vo toa dete / si znaeme . sem nekoj skeptik ? :smir:Рече некој дека Бентнер не го бива?
Decki Lehman nema da bide so nas naredna sezona,zal mie za nego dobar bese. :cry:
pederce , MME negovo , ako bre neka lita ...Изгледа ви го земаа Фламини! Најтрудољубивиот играч! Кој ќе игра сеа на негово место????????
http://www.football365.com/story/0,17033,8652_3519854,00.html
eve logix so logicno resenie izleze : :smir:Добар беше сезонава,но нема играч што заминал од Арсенал и станал подобар(или останал на исто ниво)*,сите одат надолу...Излезе дека е вториот Кешли Кол!
*ja ги проколнувам
Може не ти се свиѓал ама оваа сезона секогаш беше на висина на задачата, само мене ми е криво што не доби шанса некоја сезона порано.Фламини никогаш не ми се свиѓал. Ако сум за Арсенал секогаш сум го мразел и ќе го мразам,ама Венгер че најде некој млад талент и-то е то
Фламини никогаш не ми се свиѓал. Ако сум за Арсенал секогаш сум го мразел и ќе го мразам,ама Венгер че најде некој млад талент и-то е то
lozar : brate toa "predavnickoto" vo nego si go "prepoznal" izgledaМоже не ти се свиѓал ама оваа сезона секогаш беше на висина на задачата, само мене ми е криво што не доби шанса некоја сезона порано.