*БоРовИнкА*
јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
- Член од
- 20 јули 2007
- Мислења
- 638
- Поени од реакции
- 16
komentatorot ima mentalen problem.. zborovite sto gi koristi edinstveno me nasmeaa deneska... katastrofa
На коментаторот на А1 секоја втора реченица му почнува со "Рака на срце" а на телма секоја 2ра реченица "wait a second" па тој ќути цело време!!:pos2:komentatorot ima mentalen problem.. zborovite sto gi koristi edinstveno me nasmeaa deneska... katastrofa
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
"али глеј ги манчестер совршена сезона имаат роналдо 35"
mancester ili ronaldo koj ima sovrsena sezona :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Ne vidov bas dobro od snimkata dali bese so raka ili so glava ili so dvete..прво, Адебајор даде гол ала Марадона...второ и двете екипи да играа уште 1000 минути... џабе е...да не беа прекините немаше да има голови, а шо се однесува до играта, мислам дека беше повеќе од очигледно дека Арсенал беше 100 пати покреативен и подобар!
u pravo si.. ali sto da se prae wenger rulezАбе дечки... умирате у лепота. Технички сте супер, ама немате снага.
...јеби га, ваљда Венгерова филозофија е тоа.
Се знае... за фудбал најпрво што ти треба е снага. После доаѓа техничко усовршување.
Подавате, кроите добра игра (шах потези)... ама некако немате среќа.
Како и да е... навивач сум на Манчестер, ама неам омраза кон Арсенал.
timot sto najmnogu pati se vrakase od negativa vo premier ligata bil mentalno nestabilen....ne e normalenКако можеше коментаторот да каже дека Арсенал се ментално нестабилни
Знае ли уопште што значи тоа,каков кикс еј...
timot sto najmnogu pati se vrakase od negativa vo premier ligata bil mentalno nestabilen....ne e normalen
za utakmicata toa e ne pobeduva sekogas podobriot
za mancester : da mu napravite bista na van der sar poso toj ve spasi
igrata kreativnosta borbenosta se bese na nasa strana osven edna rabota
srekata e taa ne bese na nasa strana
a i adebajor dosega go podrzuvav ama vakvi cisti sansi dobar golgeter ne bi gi propustil
]Хахаха..ме насмеа со ова...
А што му е работата на голманот? размисли и одговори ми...
Ако е така по твоето сите тимови ќе стават камен на стативата и ќе играт...што ќе им се тие голмани...ццц