Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
komentatorot ima mentalen problem.. zborovite sto gi koristi edinstveno me nasmeaa deneska... katastrofa

Многу слаба и неискусна клупа имате. Со 2-3 добри засилувања ќе имате ненормален тим. Манчестер потрошија 100 милиони за трансфери, не е за џабе тоа.

Со среќа наредната сезона.

прво, Адебајор даде гол ала Марадона...второ и двете екипи да играа уште 1000 минути... џабе е...да не беа прекините немаше да има голови, а шо се однесува до играта, мислам дека беше повеќе од очигледно дека Арсенал беше 100 пати покреативен и подобар!

komentatorot ima mentalen problem.. zborovite sto gi koristi edinstveno me nasmeaa deneska... katastrofa
На коментаторот на А1 секоја втора реченица му почнува со "Рака на срце" а на телма секоја 2ра реченица "wait a second" па тој ќути цело време!!:pos2:
Сеедно многу ми е криво за тимот со најдобра игра да не освои ништо!
Пу да го Е8А!

Овој Адебајор мн го сакал Марадона слушам нешто.. Идол му бил :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

"али глеј ги манчестер совршена сезона имаат роналдо 35"
mancester ili ronaldo koj ima sovrsena sezona :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

pa citaj be kreten i mancester i ronaldo za dvete zboruvav :tapp::tapp: i misli malce so toa glavata

прво, Адебајор даде гол ала Марадона...второ и двете екипи да играа уште 1000 минути... џабе е...да не беа прекините немаше да има голови, а шо се однесува до играта, мислам дека беше повеќе од очигледно дека Арсенал беше 100 пати покреативен и подобар!
Ne vidov bas dobro od snimkata dali bese so raka ili so glava ili so dvete..

A da za igrata podobro igravme ,vrpocem nie sekoas podobro igrame od protivnicite ama ne im davame golovi zatoa sto imame DRVO vo napadot a toa e Adebayor ,i iskreno se nadevam deka nema da igra prv tim od naredna sezona..kakvi samo sansi propusti u prvo poluvreme.

Абе дечки... умирате у лепота. Технички сте супер, ама немате снага.
...јеби га, ваљда Венгерова филозофија е тоа.
Се знае... за фудбал најпрво што ти треба е снага. После доаѓа техничко усовршување.
Подавате, кроите добра игра (шах потези)... ама некако немате среќа.
Како и да е... навивач сум на Манчестер, ама неам омраза кон Арсенал.

Абе дечки... умирате у лепота. Технички сте супер, ама немате снага.
...јеби га, ваљда Венгерова филозофија е тоа.
Се знае... за фудбал најпрво што ти треба е снага. После доаѓа техничко усовршување.
Подавате, кроите добра игра (шах потези)... ама некако немате среќа.
Како и да е... навивач сум на Манчестер, ама неам омраза кон Арсенал.

u pravo si.. ali sto da se prae wenger rulez :)

Како можеше коментаторот да каже дека Арсенал се ментално нестабилни :pos:

Знае ли уопште што значи тоа,каков кикс еј...

timot sto najmnogu pati se vrakase od negativa vo premier ligata bil mentalno nestabilen....ne e normalen

za utakmicata toa e ne pobeduva sekogas podobriot
za mancester : da mu napravite bista na van der sar poso toj ve spasi
igrata kreativnosta borbenosta se bese na nasa strana osven edna rabota

srekata e taa ne bese na nasa strana

a i adebajor dosega go podrzuvav ama vakvi cisti sansi dobar golgeter ne bi gi propustil

јебига, незаслуже пораз. Одиграа сите на ниво, сепак среќата не напуште и во овај натпревар. Два пати мануре можеа да си постигнат автогол али место то, два прекини два гола.

А се си реков ќе се повтори 01/02 :)

timot sto najmnogu pati se vrakase od negativa vo premier ligata bil mentalno nestabilen....ne e normalen

za utakmicata toa e ne pobeduva sekogas podobriot
za mancester : da mu napravite bista na van der sar poso toj ve spasi
igrata kreativnosta borbenosta se bese na nasa strana osven edna rabota

srekata e taa ne bese na nasa strana

a i adebajor dosega go podrzuvav ama vakvi cisti sansi dobar golgeter ne bi gi propustil

Хахаха..ме насмеа со ова...
А што му е работата на голманот? размисли и одговори ми...
Ако е така по твоето сите тимови ќе стават камен на стативата и ќе играт...што ќе им се тие голмани...ццц:tapp:

Хахаха..ме насмеа со ова...
А што му е работата на голманот? размисли и одговори ми...
Ако е така по твоето сите тимови ќе стават камен на стативата и ќе играт...што ќе им се тие голмани...ццц:tapp:

]
abe normalno deka toa mu e rabotata ama taka se veli
poso mnogu odbrani da mu napravite bista
a vie ako ne sakate ne pravete mu :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom