Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Cocacola напиша:
Venger nema potreba da gi pushta najdobrite igraci..
Венгер не ни може да ги пушти најдобрите играчи, повеќето се повредени. Ама рака на срце, младите ни дрмаат. Нема ниеден друг клуб со толкав потенцијал.

АнГеЛ

I will change the world
Член од
2 август 2006
Мислења
381
Поени од реакции
2
Зошто бе, па Фламини и не е така лош играч, има некој добар осет за бранење, знае да направи фаул кога треба и да изблокира кога треба. Е сеа за во напад не е баш креативен, ама мислам дека треба да остане уште една сезона. Е сеа Венгер ако мисли дека нема да има место за него во тимот, тоа е друго прашање...

T

tino097

Гостин
фламини е јутилити играч, поточно доста вреден работник, но тешко се вклопва во играта на Арсенал. Од она што досега го имаше како шанса најдобро се покажа прошлата сезона кога играше принудно на позиција лев бек. За средината и не го бива многу посебно офанзивниот дел. А веќе Денилсон со неговите игри покажа дека повеќе од сигурно ќе биде пред Фламини при составувањето на тимот.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
mozebi treba da mu se dade uste sansa na maliot bidejki dosta dobro se vklopuva eden primer toj od serdniot red e najdobriot realizator,a i nema dovolna minutaza :)
znaci moze i da ostane a moze i da go dademe no ne na inter :(
ke se upropasti.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Останувам во Арсенал

Тиери Анри изјави дека му е здодеано цело време да ги негира шпекулациите што се појавуваат за неговото заминување од тимот на Арсенал.

Неколку англиски медиуми ја пренесоа информацијата дека Барселона повторно е сериозно заинтересирана за услугите на капитенот на Арсенал, но Анри јасно им даде до знаење на сите дека не планира да ги напушти "топчиите" по завршувањето на сезонава.

"Не сакам повеќе да коментирам ништо за мојата иднина. Можеби најдобро би било да облечам маица на која ќе пишува 'Останувам во Арсенал', тогаш луѓето ќе ме сфатат многу посериозно. Не знам уште колку пати треба да повторам дека мојата иднина е поврзана со овој клуб, и би сакал тука да ја завршам својата кариера, затоа не ме интересира преселба во Барселона или било кој друг европски гигант", прокоментира Анри.

NEKA PUKNAT DUSHMANITE :)

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
pa mnogu jasno toj znae deka tuka mu e mestoto bidejki toj tim,toj trener taa publika mu se lokomocija vo igrata---
i kade posle ovie argumenti :)))
bravo thierry ti si maz :)))

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Abe decki...a kazite za so Bolton...trebase da im dademe use nekoj gol...ama jebi ga...Baptista treba da si ode...tipceto samo zbrka napravi...samo e golem ,ne deka tolku loso igra ama...ae...mozda pa i kje go vratat vo forma ovie nasite :D

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
mnogu bea jaki :)
osobeno golot na cesk wow gi skrsi,gi "pokosi" i senzacionalna zavrsnica :)
a za baptista super e maliot barem igra so dusa :) hleb imase odlicna sansa--
mnogu jako si izigraa,no ovoj pat rezultirase so pobeda-konecno :))

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
a deneska be protiv Man. City? rastur....RASPAD SISTEMA! sol gi napravime...i rosicky i fabregas postignaa golovi...kako i protiv BOLTON...vleguvame vo forma za narednata sezona? :D da da da da da da:D

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
more kolku sme jaki :) cesc gi RASTURI nemam zborovi vo top forma sme :)) a gallas i toure se cudovista vo najsilno svetlo gi vidov tokmu protiv city...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom