Фан Клуб: Аргентина

M

Mario Gómez

Гостин
Финтата беше што и Меси и Оезил беа затворени максимално.

И сега друг требаше да ја организира играта, Макси и Димариа не ги бива за тоа, а Швајни во второ секоја акција ја водеше, е тоа значи во екипа Швајни кој знае и да подаде и да потегне, а на другата страна Маскерано кој знае само да отколчи некого.

P

PoisonLady

Гостин
Мислеше пола тим германци? :tv:
Ejjjjj ај те молам.Ко другите репрезентации да немаат во составот играчи кои се друга националност,ама нормално,сите се фаќате за Германија.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
^ Се нашалив, зашто ептен препотентно одговори, морав и јас да му вратам некако, а не дека ми е гајле :)

Иначе, само Појзон, Вамос Реал и Меси до сега кажаа дека Марадона бил паметен!!!! :pos:

P

PoisonLady

Гостин
^ Се нашалив, зашто ептен препотентно одговори, морав и јас да му вратам некако, а не дека ми е гајле :)

Иначе, само Појзон, Вамос Реал и Меси до сега кажаа дека Марадона бил паметен!!!! :pos:
aaaaaaa :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872

Паметен е само за тоа што не го играше Милито...имам и во некој предходен пост пишано дека е паметен поради тоа!!!:tv:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.329
Поени од реакции
15.588
Па затоа и тебе те спомнав, не би те стаил непотребно тука.
Неам намера да терам расправии дали било или не било оправдано изоставувањето на Милито, зашто Игуаин не направи апсолутно ништо посебно кога требаше

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Ах Диего Диего, со тапкање по рамо, гушкање со фудбалерите и пури на прес не се освојува Светско Првенство.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.254
Поени од реакции
46.649
Паметен е само за тоа што не го играше Милито...имам и во некој предходен пост пишано дека е паметен поради тоа!!!:tv:
Од што е паметен мораше неговата ќеркичка да го теши пред цел свет, и мораше да се крие позади Агуеро по третиот гол ко пиченце ...
И добро што не го играше Милито, не заслужува таков играч да биде воден од ваква појава од човек, истото важи и за Меси и остала багра од оваа супер генерација.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
1.Марадона нема ни Т од тренер.
2.Аргентина имаше супер ѕвезди во тимот можеби и најјак напад ама имаше и 2-3 позиции со рупици во тимот.А за да се стане Светски првак на секоја позиција по минимум 2ца класа играчи треба.
Ај белки за 4 години ќе имате поголем мотив на домашен терен на Бразил да му ја земете.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
I

IBIZA SOUND

Гостин
maradona e golem covek :)
edinstveno nesto so i trebe na argentina e da ne go opteretuvaat tulku mnogu messi i da ne cekaat se od nego

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Се надевам ќе остане да ја води репрезентацијата.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Другата година, во јули се игра Копа Америка, домаќин е токму Аргентина. Може треба да остане до тогаш како селектор, се освен титула ќе биде неуспех за Аргентинците. Иако јас уште сега би го сменил.

Kajgana Shop

На врв Bottom